Prison Break [spoilers]
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mno pozerl som a co ja viem, mam zmiesane pocity. Zase vela stastia a nahody, ale na to som si uz zvykol. Podla toho co bolo pisane na tv.com, tak Sara v serialy uz ucinkovat nebude a nebude nahradena ani inou hereckou, tusim sa pisalo nieco ohladom toho, ze je tehotna. Aj napriek tomu, ze konci, tak si nemyslim, ze tam bude jej hlava alebo ina cast, pretoze ak by to Linc povedal Michealovi, tak by uz nemal dovod dostat sa z vaznice a utajit to pred nim nemoze. Tazko povedat co tam bude, skor to vsadzam na niekoho ineho, napr. Whistlerovu zenu.
Mal by dovod, lebo LJ by bol este zivy. Takze by sa dostal von aj s Whistlerom, ziskali by LJa a mohli sa pomstit za Saru. Akurat dej na jednu seriuhojko napísal:ak by to Linc povedal Michealovi, tak by uz nemal dovod dostat sa z vaznice a utajit to pred nim nemoze. Tazko povedat co tam bude, skor to vsadzam na niekoho ineho, napr. Whistlerovu zenu.
-
tonken
Medium Expert
naopak mne sa zdal ten diel velmi nudny a vsetko sa dalo predvydat... jedina co ma zarazilo bola ta krabica na konciDrago napísal:Celkom dobry diel, Linc ma ohuril svojim dovtipom, ze prisiel na miesto kde ich ukryvali. A k tomu koncu - myslim si, ze tam bude LJova hlavabolo by to zaujimave. A este sa mi pacilo ako Linc ukazal mladej Susan, kto je panom, ked ziadal o rozhovor so Sarou
-
zvonenie33
Light Professional
Mna to tiez ako prve napadlo, ale ak by zabili jedneho z nich jeden z bratov by stratil motivaciupiton napísal:Ked mu ta zenska povedala, ze ma balicek v garazi(?) tak som si hned pomyslel, ze to bude nejaka cast tela LJa alebo Sary... Ale kedze je ta krabica velka tak asi nie... Iba keby to bola hlava
pokial viem ked v druhej serii vypovedal proti spolocnosti tak ho potom zabili...tak v skutocnosti mrtvy nebude ale ...Drago napísal:Myslite ze sa este v seriali objavi Paul Kellerman ? Podla by mohol, myslim si ze nie je mrtvy
myslim ze nejake rozporcovane telo nejakeho clovekahojko napísal:Soviet: Ked vies tak dobre predvidat, tak mozes mi prezradit co bude v krabici???