ok nazor si vyjadril a hotovo zato ze sa niekomu nieco paci a hrava to tak ho nepresviecaj o OPAKU !! lebo ho nikdy nepresvedcislekoklatik napísal:....
( vsak ako ja hudba jeden to a druhy to... )
No tak to ma ani nenapadlo. Ale Warcraft je aj tak ..... Blbost ako hrom. Je humorne sledovat ludi ktory sa tu rozculuju ze je takato tema ale co kto narobi ked SU na fore aj taky co Warcraft nemusia. Niektory proste nechcu plut lad a ine veci.R1k1nko napísal:ok nazor si vyjadril a hotovo zato ze sa niekomu nieco paci a hrava to tak ho nepresviecaj o OPAKU !! lebo ho nikdy nepresvedcis
( vsak ako ja hudba jeden to a druhy to... )
Co do ri.. furt pisete OT. Napis moj co ti na hre vadi ak nic tak sa nevyjadruj. Nevies poradit s tym prstenom presnej strely ked uz si tu?compleX napísal:neprezrelo to uz ?? sa cudujem ze neni lock, ak sa vam to nepaci tak to nehrajte, a nemusite pisat co , ako, kde, kedy, preco, preco ste zrovna spravili anti warcraft, preco tu neni napr anti starcraft, nfs, fifa, nhl,nba,mario,diablo, atd atd atd... ??zamyslite sa co uz pisete
prsten presnej strely...no tak to potrebujes najprv level 2 zirafu smrti a 3 deka podravky.dalej musis najst diamant elfskeho zaluda a 3 azbestove obruce z temneho lesa.cele to ztmelis arzenovym bojovym kuzlom a naplujes na to lad.lekoklatik napísal:Co do ri.. furt pisete OT. Napis moj co ti na hre vadi ak nic tak sa nevyjadruj. Nevies poradit s tym prstenom presnej strely ked uz si tu?
Toho zadubenca si nechaj. Ja som tu neobhajoval Warcraft a ani tu na neho nekydam. To bol neutralny nazor.lekoklatik napísal:...