Kolko pisomiek v skole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

ALe pocuj kamarat podla mna je rozdiel Prvak a maturita ;-).
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mi-chau napísal:Si pockaj na maturitu, take cifry budes hltat za vecer..
a ked si pocka na skripta na VS...to je stran :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no neplacte uz tolko. na vsetkych skolach sa treba ucit a vsade bude ziak len ta velka nula s ktorou sa zameta. a stale budu mat pravdu ucitelia. to tak vzdy bolo a aj bude. nepaci sa ti? mozes ist prec. nikto ta tu nedrzi. povinnu dochadzku mas hotovu. kludne chod. toto nam vravia stale. niekto chce ist o 10 minut skor domov lebo mu ide vlak niekam na zahorie a dostane casto odpoved, ze kludne chod, nikto ta tu nedrzi. a potom je zapisany. tak to chodi. komu sa nepaci, ten moze odist. takyto pristup u nas funguje stale. nie ze by mi to nevadilo, ale nie je prilis vela moznosti co sa da robit. ak chcem normalne zamestnanie, tak tu skolu musim vychodit aj ked mi akokolvek budu skakat po hlave. proste to kazdy musi preglgnut. my mavame tiez plno pisomiek denne. vsetci profaci sa zobudia ked uz konferencia klope na dvere. takze kazdy stvrtrok mame taky pisomkovy tyzden alebo dva a vtedy sa mozme usrat od ucenia. ale tak to uz chodi. cez den 8 hodin z toho na 4 sa pise pisomka. no a studak musi byt velmi sustredeny, aby sa dokazal sustredit na pisomky 4*45 minut. no nikomu to nevadi. ucitelia su stastni, ze maju rychlo znamky a vedeniu je to jedno. a hlas studakov je na poslednom mieste.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ach jaj take problemy kiez by som ich mal :) co by som dal za to byt este na strednej v maturitnom rocniku, starosti len s trapnymi pisomkami, teraz musim uz zarabat na ubytko, stravu, este sa ucit na univerzitu, radsej by som mal aj tri testy denne :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Sheep napísal:konkretne mna hneva arogantne vysupovanie ucitelov, neochota nepedagogickych zamestnancov a dalsie veci...ziadny respekt na skole, proste ako ziak si nula a ked saeste zle ucis tak si niekde v minuse :?
niesom ucitel, ale student ako ty a k tvojmu prispevku ti odpoviem takto. arogancia ucitelov? nie vsetci su arogantni a este k tomu ako sa maju spravat k ziakom, ked oni nie su o nic menej arogantnejsi? student ma mat na slovenskej skole respekt? preco? zato, ze je drzy? ved niesi prezident, aby ti este dodali ochranku.... a ked sa zle ucis tak tiez necakaj blahodarne pocity... v skole si nato, aby si sa ucil. a ked sa neucis, tak do skoly nepatris. a ked davas najavo, ze sa ucit nechces, tak sa potom nediv, ze sa ucitel k tebe sprava arogantne.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

minuly rok sa mi stalo ze sme za polroka nemali ani jednu znamku a tak sme si dali poslednu hodinu 4 patminutovky z celeho polroka a dostali sme z toho 4 znamky... a bol pokoj.....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to ze mate 3 pisomky znamena ze sa na 3 pisomky musite aj ucit? :wink:
vsetci vieme ze staci zakladna znalost uciva a nikto nevie ako seci mame za 1
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

mam otazku trochu off topic.
Moze ucitel dat znamku ziakovi, ak ho nic neuci a len suploval :?:

pytam sa preto lebo nam minuly tyzden chybala anglictinarka, a mali sme spojenu hodinu so skupinou tych menej pokrocilych, ktorych uci triedna. Prisla na hodinu a povedala ze naucte sa, za 10 minut si napiseme pisomku. Pisali sme aj my, ktori sme anglinu v ten den vlastne nemali ani mat. Polka nasej skupiny dostala 5, ja len stvorku.
nasa anglictinarka povedala, ze rozhodnutier nasej triednej musi respektovat.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

[quote=""J""]mam otazku trochu off topic.
Moze ucitel dat znamku ziakovi, ak ho nic neuci a len suploval :?:

pytam sa preto lebo nam minuly tyzden chybala anglictinarka, a mali sme spojenu hodinu so skupinou tych menej pokrocilych, ktorych uci triedna. Prisla na hodinu a povedala ze naucte sa, za 10 minut si napiseme pisomku. Pisali sme aj my, ktori sme anglinu v ten den vlastne nemali ani mat. Polka nasej skupiny dostala 5, ja len stvorku.
nasa anglictinarka povedala, ze rozhodnutier nasej triednej musi respektovat.[/quote]moze...
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Normalne chod ku riaditelovi so staznostou ze je toho na vas vela a nestihate sa ucit stanovene ucebne celky a ze to neni normalne :)
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Normalne chod ku riaditelovi so staznostou ze je toho na vas vela a nestihate sa ucit stanovene ucebne celky a ze to neni normalne
hm lenze novy skolsky poriadok nam to neumoznuje. (nic nam neumoznuje, ani cez prestavku ist do jednoty alebo :smt025 )
s tymto treba ist u nas za triednou a ona to (teoreticky) pojde odkazat riaditelovi.
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

my sme pisali dnes

Prirodopis
Zemepis
Slovencina
Anglina :( :( :( :( :( :( :(
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

my sme dnes pisali tri styridsatpatminutove pisomky a dalo sa,treba sa pravidelne ucit p otom to iba prejdes a mas to,kto sa neuci pravidelne tak ma horsie znamky,ako ja :DD ale myslim ze je to blbost ze vela pisomiek..
mozno to bude tym ze sme na osemrocnom gymnaziu
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

PaliMpi napísal:my sme dnes pisali tri styridsatpatminutove pisomky a dalo sa,treba sa pravidelne ucit p otom to iba prejdes a mas to,kto sa neuci pravidelne tak ma horsie znamky,ako ja :DD ale myslim ze je to blbost ze vela pisomiek..
mozno to bude tym ze sme na osemrocnom gymnaziu
nesuhlasim s tymto nazorom :D . U nas je to presne naopak.. vzdy priemer do 1,5.. naozaj staci si to pozriet cez prestavku.. spravit sem tam nejaky tahacik (ani to sa mi uz nechce v poslednom case) :D .. prilezitost pozret sa do zosita (pozicaneho, poznamky si nepisem :D ) je vzdy.. alebo sused.. ucit sa v predmaturitnych rocnikoch a este na osemrocke.. nema vyznam..
"J"
Medium Professional
Medium Professional

kukiak napísal:nesuhlasim s tymto nazorom :D . U nas je to presne naopak.. vzdy priemer do 1,5.. naozaj staci si to pozriet cez prestavku.. spravit sem tam nejaky tahacik (ani to sa mi uz nechce v poslednom case) :D .. prilezitost pozret sa do zosita (pozicaneho, poznamky si nepisem :D ) je vzdy.. alebo sused.. ucit sa v predmaturitnych rocnikoch a este na osemrocke.. nema vyznam..
osemrocne gymnazium ma tu vyhodu, ze do ksoly chodis o rok menej. vyuzil som to :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ale ucis sa o rok viac :D
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

pershing

Noo to milujem tie reči že teraz sa musím učiť za dva ročníky naraz a to preto lebo som nechodila 9. ročník na základnej.

Ináč tiež to niekedy nechápem ako to niektorí moji spolužiaci stíhajú sa na toľko písomiek učiť a mať z toho aj jednotky, to majú v krvi, alebo sa učia 24h denne? Keď sa ich opýtam len pokrčia plecami, tak čo si mám o tom myslieť :?:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ale uz dost ... gymnazium je najma pre vseobecne zdatnych stabilnych ludi co su normani ulicnici a maju prirodzenu inteligenciu a chut spoznavat novych ludi + magori a ti co su tam kvoli lepsej perspektive na vyske ale tych je malo :lol:
Napísať odpoveď