Anti-FIFA 200....
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Anti-FIFA 200....
napisal som to kvoli tomu ze ked sa lock tema o anti CS tak aj o anti W3 ...
basu si zasluzim ale musime tu spravit revoluciu
nech aj uzivatelia dosiahnu to co by bolo spravne a nie uvazenie jednej osoby ...
( ( alebo dalsich 5-6 .. )
No ved to vie kazdy, ale mne nejde do hlavy, preco uz tema anti-warcraft nebola davno zmazana/locknuta. Ja tieto hry tiez nemusim, ale predsa nebudem zakladat temu anti-... proti kazdej blbosti, ktoru nemam rad.Theking napísal:neviem na co je to dobre toto, komu sa nepaci nech nehra, komu sa paci nech si hra co chce
FIFA ma nejak nebavi, ked som hral kedysi proti bratovi (joypad vs klavesnica) tak to bola celkom sranda, ale inak nie.
-
lekoklatik
VIP
Ja len ze pekne vam zaraba prispevky ten anti-warcraft. Nechapem co furt mate. Nemozete sa na to vykaslat? Na tieto vase revolucie. Nieje vam tak trochu kokodtno.
. Dalsia zavist. Som rad ze su tu taky strasne tolerantny ludia ako rikinko ci ako sa. Ked lknu temu bude dobre bubaci. uz nebudete plakat do vankusov ze oni maju a my nie. Tak prosim adminov nech to neloknu, nech len nehaju rozvijat nase Questi v teme anti-warcraft lebo nasa tema je tak seriozna ze to tu vela ludi stve.
Hrate war.... tak hrajte kto vam brani
. hlavne doma nekopte do zakl. jednotiek ze aj vy kcete.
. Inak fakt ma niektory uzivatelia prekvapili aky su lahko nasratelni.
A inak fifu nemam rad lebo PES 4ever. fifa psovi nesiaha ani po clenok.
Hrate war.... tak hrajte kto vam brani
A inak fifu nemam rad lebo PES 4ever. fifa psovi nesiaha ani po clenok.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: