Jinak ten Acer to dělal celou dobu, kdykoliv vypadl kabel, tak nepomohlo nic, než restart PC.
Notebook ACER
tak potom man ja tento pomer opacnyIntri napísal:Jo, takový už je úděl vývoje. Ale nutno říct, že mi je fakt ten wide mnohem příjemnější, než normální obrazovka. Přijde mi to přirozenější, což se shoduje s vysvětlením výhody widů: normální "rozhled" očí je taky mnohem širší než vyšší.
ale si zase vezmite ze pouzivat wide v kancelarii, akoze hruza...ten je skor na multimedialne veci...
-
Pro.Dante3000
Light Expert
fujitsiu su dobre a lacne notebooky...poznam dost ludi čo s nimi nemaju problemy...Pro.Dante3000 napísal:co hovorite na tento? je k nemu bohuzial vista, myslite ze na nom pojde XP?
XP ti pojde vsade
alebo je moznost z tej Vista Home Premium spravit downgrade na XP HOME
nemam skusenost s reklamovanim Aceru konkretne ale za vyrobok ruci predajca, zaruka ktoru poskytuje vyrobca je medzi vyrobcom a predajcom nie vyrobcom a kupujucim, reklamacia moze trvat 30 dni maximalne, po tejto dobe je ti predajca povinny zo zakona dat iny notas alebo vratit peniaze, cize v tom priamo Acer nehra rolu...tych 30 dni ma predajna nato aby notebook postupila vyrobcovi ktory ho opravi/vymeni, ak sa to tak nestane tak teba sa to priamo netyka a mas narok na vymenu alebo vratenie penazi bez ohladu nato aky ma Acer support alebo nie, preto si ja myslim ze aj keby som kupil Acer notebook tak nedojdem k ziadnej skode, maximalne tak k nervom ze mi o polnoci odide a budem surne potrebovat sa dostat na sietIntri napísal:rofl
Na ten server se článkem nebo odkazem asi přispět nikde nedá, že?:-) Ale na druhou stranu, jestli na Slovensku platí pro firmy i občany stejná práva, pak je možné, že se ke Slovenským zákazníkům chová Acer dobře. Musí...
tak asi takto je to na slovensku, ja si myslim ze zakaznici su tak dobre chraneni proti takymto skodam ako sa stala tebe v nedalekej CR