Vôňa ženy
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
Re: Vôňa ženy
no napriklad ja mam taku splouziacku, ktora smrdiSagittarius napísal:Chalani, čo na to hovoríte. Myslím feromóny a voňavky. Ako to na vás pôsobí?
Ja som napríklad podľa vône poznal tri spolužiačky. Na mňa to niekedy strašne ovplyňuje, lebo potom sa ženy/dievčatá, ktorú majú peknú a pre mňa zaujimavú vôňu veľmi priťahujú.
A môžte sa diskusie pridať aj dievčatá/ženy, ak máte, čo k tomu napísať...
takze baby sprchujte sa
ja osobne si na tom potrpim
Ja som z toho tiež uplne pafjin napísal:...Nie je nič lepšie, ako vôňa čerstvo usušených umytých vlasov. Keď do takých zaborím tvár som v siedmom nebi!
jasne, toto je take... az neopisatelne krasnekinjeril napísal:Hm, vcera som to zistil, ze ake to vlastne je, tak naozaj. Drzal som priatelku v naruci a neskutocne krasne vonala. Ale nebolo to vonavkou, to bola taka ina vona. No, proste nadherne to bolo. Hm...
-
papillonbubu
Expert
ja som nemohol z jednej baby ked som ju objimal a tak proste ako vravi kinjeril,nevonala vonavkou ale tak ja neviem ako,,to sa neda opisat,,to bola taka vona ,ze ma dostavala do rozpakov,a chcel osm ju drzat co najdlhsie a strasne chute som dostal hmm 
inak podobnu temu som zalozil uz davnejsie,s feromonmi,a mal som jednu vonavku,a ked som ju pouzival sa ku mne spravali baby volako divne
inak podobnu temu som zalozil uz davnejsie,s feromonmi,a mal som jednu vonavku,a ked som ju pouzival sa ku mne spravali baby volako divne
a rano si sa zobudil cely mokry... cisty placebo efektivoralik napísal:mal som jednu vonavku,a ked som ju pouzival sa ku mne spravali baby volako divne
Nepopieram ze vona moze podvedome ovplyvnit spravanie cloveka ale urcite nie do velkej miery. To iste plati o feromonoch mozno ta dokazu dostat do istej nalady ale potom to zavisi imho od dalsich faktorov.