SuperStar 3
sorry ale cmoro je umelina aj bez toho ze bol v superstar, proste si mysli ze ked naneho letia Xnast rocne baby tak ze je king, a to ze spieva po anglicky aj ked vobec nevie mi tiez pripada divneromerot napísal:Tohto rocna SuperStar bude najvacsia SHITKA ... nikto nevie SPIEVAT ziadny sutaziaci !!! Cmoro bol aj tak NAJ SuperStar. Este tak Dominika Mirgová ujde.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Na toto som zvedavy, ze ako to zvladnu.6.10.07 chlapci s klavírom
Róbert Šimko OZZY OSBOURNE-MAMA I´M COMING HOME
Jozef Rakyta EVANESCENCE-MY IMMORTAL
Tomáš Krak ROBBIE WILLIAMS-SUPREME
Martin Konrád SIMPLE PLAN-UNTITLED
Filip Lenárth IMT SMILE-CO AK
Tomáš Buranovský PATRICK NUO-BEAUTIFUL
Lukáš Piala JOHN LENNON-IMAGINE
Michal Chrenko DESMOD-SOM NA TEBE ZÁVISLÝ
Marcel Berky KELLY CLARKSON-A MOMENT LIKE THIS
7.10.07 dievčatá s kapelou
Dominika Mirgová NELLY FURTADO-SAY IT RIGHT
Katarína Smolinská 4 NON BLONDES-WHAT´S UP
Natália Halanová DELTA GOODRAM-LOST WITHOUT YOU
Ivana Kováčová AVRIL LAVIGNE-I´M WITH YOU
Barbara Šulíková ANA JOHNSSON-WE ARE
Alexandra Ďurinová JESSICA SIMPSON-ANGELS
Viera Berkyová MARIAH CAREY-I´LL BE THERE
Alexandra Železníková ELAN-AMNESTIA NA NEVERU
Lucia Olešová TRACY CHAPMAN-BABY CAN I HOLD YOU
Cmorik spieva o tom kto ma aku rit.Kosocva spieva o kravinach.Co ty vlastne pocuvas?Dufam ze Hip Hopfizz napísal:mne je srdecne jedno ci to co robim je spravneTak ci tak z toho nebude nic svetoborne. Zober si Koscovu-s tym jej hlupym ksichtom a mne absolutne nesympatickym prezentovanim sa vyhrala shs a kam sa dostala? Po spievanie pesniciek typu pehata, ktore stoja akurat tak za hovno. Alebo Cmorika-ooooo, vyhral kazde kolo, bol tusim na mtv, ma skvely hlas... a kde je? sklada dalsiu pesnicku o tom kto ma aky zadok? SHS je jedn obrovska tovaren na peniaze, ktorej kapital je tuzba ludi byt slavny. A pri tej tuzbe to aj ostane akurat stv/markiza ma viac penazi na natacanie reklamnych neviem co s mariannou durianovou a spol.
-
p4ra
Redeemer
Róbert Šimko OZZY OSBOURNE-MAMA I´M COMING HOME - vyborne
Jozef Rakyta EVANESCENCE-MY IMMORTAL - zly vyber, i ked sa mi niektore casti pacili
Tomáš Krak ROBBIE WILLIAMS-SUPREME - klasicky dobre, mohol ukazat viac
Martin Konrád SIMPLE PLAN-UNTITLED - katastrofalne, pokazil pesnicku, nechybal by vobec, keby vypadne
Filip Lenárth IMT SMILE-CO AK - vyborne
Tomáš Buranovský PATRICK NUO-BEAUTIFUL - nuda
Lukáš Piala JOHN LENNON-IMAGINE - nuda, nepacilo sa mi, ako to podal, tiez mal vypadnut uz minuly tyzden
Michal Chrenko DESMOD-SOM NA TEBE ZÁVISLÝ - vyborne
Marcel Berky KELLY CLARKSON-A MOMENT LIKE THIS - tradicne vyborne
Takto by som ja asi zhodnotil dnesny vecer.
Jozef Rakyta EVANESCENCE-MY IMMORTAL - zly vyber, i ked sa mi niektore casti pacili
Tomáš Krak ROBBIE WILLIAMS-SUPREME - klasicky dobre, mohol ukazat viac
Martin Konrád SIMPLE PLAN-UNTITLED - katastrofalne, pokazil pesnicku, nechybal by vobec, keby vypadne
Filip Lenárth IMT SMILE-CO AK - vyborne
Tomáš Buranovský PATRICK NUO-BEAUTIFUL - nuda
Lukáš Piala JOHN LENNON-IMAGINE - nuda, nepacilo sa mi, ako to podal, tiez mal vypadnut uz minuly tyzden
Michal Chrenko DESMOD-SOM NA TEBE ZÁVISLÝ - vyborne
Marcel Berky KELLY CLARKSON-A MOMENT LIKE THIS - tradicne vyborne
Takto by som ja asi zhodnotil dnesny vecer.
-
bolek
Guru
Po dnešnom kole nemám pocit, že by bol tento ročník nejaký strašne výborný. Páčil sa mi opäť Lenárth a Berky. Katastrofálne odspieval Konrád a ani Piala tomu veľmi nedal. Čo sa mi nepáči je, že aj Krak sa mi zdá len priemerný, ale porota je ešte asi stále namäkko z jeho prvej pesničky na castingu a z toho ťaží doteraz. 
njn, hlavne ked Konrad a Rakyta budu mat hlasy pubertiacok a postupia do finalebolek napísal:Po dnešnom kole nemám pocit, že by bol tento ročník nejaký strašne výborný. Páčil sa mi opäť Lenárth a Berky. Katastrofálne odspieval Konrád a ani Piala tomu veľmi nedal. Čo sa mi nepáči je, že aj Krak sa mi zdá len priemerný, ale porota je ešte asi stále namäkko z jeho prvej pesničky na castingu a z toho ťaží doteraz.