Transformers
mozno prave preto nedavam 10/10, malo transformerov, vela ludip4ra napísal:A mne prave preto nie je jasne, ze ako mozes nedat 10/10. Ja som sa, ako dieta hral viacmenej len s Transformersami aj s bratom. Hraciek sme mali nepamatam kolko (otec vzdy nosil z Nemecka), rozpravky vsetky nahrate na kazetach, spolu s Ninja Turtles. Ach krasne detstvo..
zober si to na styl ty si jeden a stojis pri mravenisku kde je niekolo desatisic mravcov, mozes ho znicit kompletne za par minut, takze myslim ze ked 1 transformer stacil na zdemolovanie zakladne v Qatare tak je to v norme...Stopa napísal:mozno prave preto nedavam 10/10, malo transformerov, vela ludi
ja som jak decko transformerov nemal tak dufam ze ma para nezbije, ale obcas som to jako animacku pozeral v telke
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ale ved ten film stal nejaky ten dolar, tak logicky, ze okolo toho bude velka reklama. Okrem toho, je to zase raz taky pocin, ako bol Jurassic Park, ci Lord Of The Rings. Nespracovatelne filmy sa dostavaju na platna kin. Musi okolo toho byt velky booom zakonite.safan napísal:ja hovorim o reklame a tom velkom halo okolo toho filmu.ide tam o velke prachy ci nie?
Stopa, asi tak, ako to povedal Sheep by som s tym suhlasil. Okrem ineho ja to vidim este na jeden, ci dva filmy. Transformerov je este cela rada. Takze sa ich dockas...
Sheep, nezabijem..
to ako myslis ze bude viac pokracovani?p4ra napísal:Ale ved ten film stal nejaky ten dolar, tak logicky, ze okolo toho bude velka reklama. Okrem toho, je to zase raz taky pocin, ako bol Jurassic Park, ci Lord Of The Rings. Nespracovatelne filmy sa dostavaju na platna kin. Musi okolo toho byt velky booom zakonite.
Stopa, asi tak, ako to povedal Sheep by som s tym suhlasil. Okrem ineho ja to vidim este na jeden, ci dva filmy. Transformerov je este cela rada. Takze sa ich dockas...
Sheep, nezabijem..