Transformers

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Rammer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rammer »

Tento film sa mi pacil. Peckove efekty, dobra hudba, pekne herecky :D , vyborne prevedenie transformerov. Dej bol slabsi, ale vynahradila ho dobra akcia. Je to najlepsie americke akcne sci-fi, ktore som videl. Kvalitou mu u mna konkuruje len Terminator. :)

//Tak si ho pozri co najskor. Stoji za pozretie.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som to ešte nevidel :aasmile10:
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

Opak napísal:ja som to ešte nevidel :aasmile10:
o nic si neprisiel, cista chmarovina :-! pre deti od 5-11 rokov, najma tie hlasky
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

nevieme, ty asi o kinematografii vies velke hovno alebo sa chces riadit k tym "rebelom": Jej, to pozeraju vsetci, podme to nenavidiet a rozpravat sprostosti, ktorym sami neverime.

Transformers su skvost z kazdeho pohladu. Ci akcneho, z pohladu efektov alebo dialogov. Nie je to kultovy film, ale urcite to nie je ani zdaleka to, co ty pises. Bud si to nevidel alebo patris do prvej kategorie hore vypisanej.
Opak
Addict
Addict

už som to videl a ako p4ra napísal je to skvost...film sa mi páčil..
u mňa sú tri kategórie:Zlý,obyčajný,skvelý....tento bol skevelý...dobrý dej,dobrá myšlienka...komiksy mňam :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Opak napísal:už som to videl a ako p4ra napísal je to skvost...film sa mi páčil..
u mňa sú tri kategórie:Zlý,obyčajný,skvelý....tento bol skevelý...dobrý dej,dobrá myšlienka...komiksy mňam :D
tak tak.. skvely film.. jeden z najlepsich aky som kedy videl, jednoznacne.. patri do tej najlepsej sorty
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

p4ra napísal:nevieme, ty asi o kinematografii vies velke hovno alebo sa chces riadit k tym "rebelom": Jej, to pozeraju vsetci, podme to nenavidiet a rozpravat sprostosti, ktorym sami neverime.

Transformers su skvost z kazdeho pohladu. Ci akcneho, z pohladu efektov alebo dialogov. Nie je to kultovy film, ale urcite to nie je ani zdaleka to, co ty pises. Bud si to nevidel alebo patris do prvej kategorie hore vypisanej.
Mne sa ten film tiez vobec nepacil, nudil som sa pri nom a nemyslim si, ze by to bolo tym, ze sa tu vela ludom paci. Stval ma tam americky patos, ktory mali este aj transformeri, slaby pribeh a celkovo podla mna nemal cim zaujat okrem vybornej hudby.
Opak
Addict
Addict

zase sa potvrdilo pravidlo:KOĽKO ĽUDÍ TOĽKO CHUTÍ
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tento film som mohol pozerat 5x a nevadilo mi to. Lebo som ho nepozeral kvoli pribehu ako ine filmy zvyknem, pozeral som ho ako oddychovku preplnenu perfektnymi audiovizualnymi efektami. (kto na tom bol v kine, alebo to pozera na slusnejsich 5.1 repro, bude vediet o com je rec)

Tolerujem aj nazor ludi ktorym sa film nepaci, predsalen ani ja nepatrim k ludom ktori si film pozru ked nema slusny dejovy zaklad, ale v tomto ohlade beriem transformerov cosi ako Crysis u hier - dejovo nic moc ale spracovanie uchvatne, velmi dobre pozeratelne, a clovek ako ja co si rozne efekty a technicke spracovanie dokaze vychutnat, si pride na svoje.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

axXis napísal:Mne sa ten film tiez vobec nepacil, nudil som sa pri nom a nemyslim si, ze by to bolo tym, ze sa tu vela ludom paci. Stval ma tam americky patos, ktory mali este aj transformeri, slaby pribeh a celkovo podla mna nemal cim zaujat okrem vybornej hudby.
Presne o tomto som pisal vyssie.
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Videli ste to uz niekto c ceskym dabingom? Ja len s originalnym, ale chcel by som si to pozriet aj "nasou" recou, len neviem, ci sa mi to oplati tahat. Ake mate nazory (ti co to videli) na cesky dabing pri tomto filme?
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Rammer napísal:Videli ste to uz niekto c ceskym dabingom? Ja len s originalnym, ale chcel by som si to pozriet aj "nasou" recou, len neviem, ci sa mi to oplati tahat. Ake mate nazory (ti co to videli) na cesky dabing pri tomto filme?
ja som to videl a je to fakt paradne spravene hlavne tie hlasy tych robotov tie su fakt na paradnej urovni..a koplet ceksky dabing je fakt paradny a film!! 90% :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Rammer napísal:Videli ste to uz niekto c ceskym dabingom? Ja len s originalnym, ale chcel by som si to pozriet aj "nasou" recou, len neviem, ci sa mi to oplati tahat. Ake mate nazory (ti co to videli) na cesky dabing pri tomto filme?
je to kvalitny dabing neboj...

BTW tento film ako DVDcko predavaju v Tescu za 499sk :D v CZ dub ... lol
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

v CZ dabingu mi transformeri prisli mierne pritepleni, zdaleka to nedosahovalo kvalitu hlasov originalu. Najma u autobotov :)
Opak
Addict
Addict

originál je originál :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

p4ra napísal:Presne o tomto som pisal vyssie.
ale co zas trepete ! Laughing
tie reci o amerike ze ako vam vadi a pod Very Happy /// to nemozete v noci spavat ?! ze americania maju take filmy !
ja mam rad velmi Americke filmy da sa povedat ze si taham len tie !

mna nezaujimaju tie filmy ruske a ine kde ma film : dobry dej a dava nejaku myšlienku .... o chujonive
ked idem do kina chcem vidiet akciu /dobre sa zasmiat / alebo nejaky necakany zvrat ...
a toto amercike filmy z polovice produkcie co maju splnaju :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

R1k1nko napísal:ale co zas trepete ! Laughing
tie reci o amerike ze ako vam vadi a pod Very Happy /// to nemozete v noci spavat ?! ze americania maju take filmy !
ja mam rad velmi Americke filmy da sa povedat ze si taham len tie !

mna nezaujimaju tie filmy ruske a ine kde ma film : dobry dej a dava nejaku myšlienku .... o chujonive
ked idem do kina chcem vidiet akciu /dobre sa zasmiat / alebo nejaky necakany zvrat ...
a toto amercike filmy z polovice produkcie co maju splnaju :)
Ako nič v zlom ...sto ludi sto chutí ...ale toto sa mi zdá ako taky degenerovaný pristup .... to ako keby si kupoval nejaky produkt len na základe toho že mal peknú reklamu alebo ze je pekne zabalený.....
Ja som videl mnoho nezavislých filmo a dokonca mali hviezne obsadenie a boli to genialne filmy ......
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Enduro3333 napísal:Ako nič v zlom ...sto ludi sto chutí ...ale toto sa mi zdá ako taky degenerovaný pristup .... to ako keby si kupoval nejaky produkt len na základe toho že mal peknú reklamu alebo ze je pekne zabalený.....
Ja som videl mnoho nezavislých filmo a dokonca mali hviezne obsadenie a boli to genialne filmy ......
aky film ( napr finsky ,rusky a pod... moze mat hviezdne obsadenie :D )
nj je to degerenovany pristup ! lebo na Americke filmy sa da pozerat ( na ako ktore ) !!!!

uz ked vidim tie ine filmy s nizkym rozpocom je mi zle. :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

R1k1nko napísal: uz ked vidim tie ine filmy s nizkym rozpocom je mi zle. :)
Co maju filmy z nizkym rozpoctom spolocne s tym, ze su ruske alebo azijske alebo akekolvek ine? Vsak film na to aby bol dory nemusi byt lacny ani sa tvarit strasne inteligentne...filmy, ktore sa tvaria az prilis mudro vacsinou prechytracia samy seba a strasne nudne.
Pozri si taky Klan lietajucich dyk alebo Hrdinu(ten ma dokonca uuuuplne usvihly a mierne nepochopitelny pribeh). A predsa uputaju viac ako napr. transformers niektorymi scenami, ktore sa doslova vrezu do pamati (napr. suboj dvoch hlavnych hrdinov, pri pri ktorom okolo nich prebehnu vsetky rocne obdobia...)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

axXis

napadli ta len dva filmy !

takych dobrych americkych filmov ma napadne aj 50 :)
Napísať odpoveď