OK..a co myslis ako pojde na X2 5200+ GTS640 2GB DDR2 1680*1050 ..a High ako si mal tyromerot napísal:Intel C2D E6320, 2GB Ram, HD2900XT ... hral som na XP aj na Viste v oboch systemoch rovnaky vykon. Skoda v BETE nieje povolene pouzit DX10 pre este lepsi zazitok.
Crysis
No to mozem len tipovat ... ale myslim ze dost podobne vysledky by si mal mat.Frankk napísal:OK..a co myslis ako pojde na X2 5200+ GTS640 2GB DDR2 1680*1050 ..a High ako si mal ty
A co som hral tak hraci si medzi sebou pisali cez TEAMCHAT ako im to ide boli spominane len GRAFICKE KARTY padla tam aj GTS640MB ak si dobre pamätam tak zhruba 40fps mal. GTX ak hovoril pravdu mala tiez len do 50fps (samozrejme zavisi od celeho compu!) ... ale boli hraci aj na 7900-kach 1950-tkach atd.
No BETA sa odohrava na jednej mape ... je to ostrov USA Team zacina na mori a Korea Team na ostrove na zakladny ... su tu 3 stanoviska nieco ako elektrarne tusim 3 stanoviska bunkre (ked ich obsadite sluzia ako stanoviska na respawn) dalej je tu War factory (na vyrobu vozidiel) a Prototype budova (to este presne neviem naco sluzi ale zda sa mi ze vam to dava new zbrane a aj Alien zbrane) ... po celom ostrove sa da pohybovat volne dokonca aj na ten najvacsi kopec sa da vyliezt a SNIPER je KINGTheking napísal:chcem sa spytat, do akej miery je obmedzovany priestor< mozes si sit kde len chces? alebo akym psosobom je vymedzera urcita bariera?
-
webmasterr
Medium Professional
hh no ja som to rozbehal na svojej suncicke A64 3000+, 2GB RAM, GF 6600 256RAM, WIN XP
) noo ale ako tak mi to islo az na 640x480 low (nvm povedat kolko FPS ale nesekalo to
, cakal som trosku viac...bioshock mi ide lepsie, dufam ze sa to vo full verzii este viac zoptimalizuje), kedy to uz vazne vyzera dost hnusne, takze neostava mi nic ine len kupit novy komp 
PS: screeny vam tu radsej davat nebudem
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Daggertail
Light Professional
no ja mam taku istu zostavu,len procesor mam C2D E4400 a ide mi to na rozliseni 1280x1024 vsetko na high okrem tienov(tie mam vypnute,hrozne to zatazuje grafu),shader detail mam na medium,objects detail tiez medium a inak textury mam na high aj vodu na high a este tie efekty ostatne high ide mi to nejakych 30-35fps v priemere,ale dost casto to blbne(z niciho nic padne hra,blbnu textury,proste beta ma este vela chyb),ale inak je to strasne dobra hraxyz napísal:ak ste to niekto hrali na podobnej zostave dajte vediet ake to bolo, hlavne sa mi jedna o grafiku
AMD Athlon 64 X2 4200
2x1GB RAM
ATI X1950Pro
EDIT:romerot,tebe to ide az moc dobre,ja co som pozeral videa nahravane na 8800gtx tak im to sekalo a tebe to ide plynulo,myslim ze 2900xt je na tu hru lepsia ako 8800GTS/GTX/Ultra aj ked hra ide samozrejme plynulo,len to,ze pri nahravani ti to nesekalo to sa cudujem
-
DanielDevil
Addict
hmm tak to ti neviem povedat cim to bude ... mozno Dual procak alebo vhodny software (Fraps)Daggertail napísal:EDIT:romerot,tebe to ide az moc dobre,ja co som pozeral videa nahravane na 8800gtx tak im to sekalo a tebe to ide plynulo,myslim ze 2900xt je na tu hru lepsia ako 8800GTS/GTX/Ultra aj ked hra ide samozrejme plynulo,len to,ze pri nahravani ti to nesekalo to sa cudujem
EDIT: este prikladam screeny Nano-obleku je fakt velmi dobre spraveny!
-
Lord PROXI
King
ale posli, mam nieco podobne chcem vidiet ako to vypada...webmasterr napísal:hh no ja som to rozbehal na svojej suncicke A64 3000+, 2GB RAM, GF 6600 256RAM, WIN XP) noo ale ako tak mi to islo az na 640x480 low (nvm povedat kolko FPS ale nesekalo to
, cakal som trosku viac...bioshock mi ide lepsie, dufam ze sa to vo full verzii este viac zoptimalizuje), kedy to uz vazne vyzera dost hnusne, takze neostava mi nic ine len kupit novy komp
-
webmasterr
Medium Professional
no mam len 2 screeny viac som nerobil (potom som to hned odinstaloval
)
1.) Takto sa mi zobrazil crysis hned po nacitani, po cca 30sek sa mi postupne nacitali vsetky texturi
2.)Takto nejako to umna vyzera na 800x600 medium , ale vtedy mi to islo ako prezentacia v powerpointe
Bohuzial screen na 640x480 low nemam, lebo crysis uz mam davno odinstalovany a toto som robil iba skusobne...
1.) Takto sa mi zobrazil crysis hned po nacitani, po cca 30sek sa mi postupne nacitali vsetky texturi
2.)Takto nejako to umna vyzera na 800x600 medium , ale vtedy mi to islo ako prezentacia v powerpointe
Bohuzial screen na 640x480 low nemam, lebo crysis uz mam davno odinstalovany a toto som robil iba skusobne...