ja by som sa potreboval spytat, ak spustim fifu 08 tak my ide dam najnizsie detaili lebo mam cpu 1.8 ghz no vsetko bezi ale ak idem hrat zapas tak asi v polovicu nacitania zapasu vypne fifu vyhodi spravu o chybach
tak to hraj na lahsej, ale pochybujem ze by sa prekonali, najtazsie obtiaznosti od EA mi nikdy nerobili problemy, mali by sa viac snazit, komu sa zda tazke nech hra na lahsich
xyz napísal:tak to hraj na lahsej, ale pochybujem ze by sa prekonali, najtazsie obtiaznosti od EA mi nikdy nerobili problemy, mali by sa viac snazit, komu sa zda tazke nech hra na lahsich
ale v tejto si myslim 08 je to prehnane tazke si myslim
Model napísal:ale v tejto si myslim 08 je to prehnane tazke si myslim
treba len trosku treningu, dostat to do ruk, prist nato ako nanich a uz to potom ide...
ale priznavma je to dost tazke... ale to je len a len dobre.... aspon to cloveka bude bavit dlhsie....
Lewis napísal:treba len trosku treningu, dostat to do ruk, prist nato ako nanich a uz to potom ide...
ale priznavma je to dost tazke... ale to je len a len dobre.... aspon to cloveka bude bavit dlhsie....
Model napísal:lenze ked nedas ziadne gol neviem ako dlho
tak treba najskor zacat hrat na najnizsich obtiaznostiach... a treba si aj obtiaznost brankarov dat nizsie... trosku potrenovat a potom postupne zvysovat obtiaznost... na najtazsej obtiaznosti je to uz celkom fajnovy futbalik
ano je to viac obtiazne , ja som tiez na 07 hral na wc a hral som v pohode za slabsie tymi a hral som proti silnym a uhral som to vzdy ale teraz je to o niecom inom , hram na semi pro a nie vzdy vyhram ale tak napr. hral som za real madrid proti AS rim a nevyhral som proti nim ani jeden z dvoch zapasov(2:4,1:3) potom som si dal ako protihraca Arsenal a ten som vystrielal (6:2,8:3)takze je to dost cudne samozrejme zostavu timu som mal rovnaku pri vsetkych zapasoch
ferderikoo napísal:ano je to viac obtiazne , ja som tiez na 07 hral na wc a hral som v pohode za slabsie tymi a hral som proti silnym a uhral som to vzdy ale teraz je to o niecom inom , hram na semi pro a nie vzdy vyhram ale tak napr. hral som za real madrid proti AS rim a nevyhral som proti nim ani jeden z dvoch zapasov(2:4,1:3) potom som si dal ako protihraca Arsenal a ten som vystrielal (6:2,8:3)takze je to dost cudne samozrejme zostavu timu som mal rovnaku pri vsetkych zapasoch
hm sak prave..ide o to ze EA neruby hru realnou ale len grafickou...napr take ze das 8 golov za jeden zapas je dost onicom..
xyz napísal:mi povedz co sa tam da nazvat grafikou, si pozri screeny z PES 2008
no ano...lenze EA je len graficky urobene...ale PES ma grafiku dokonalu..a hratelnost este lepsie...no ja som jednoznacne PES fanusik...taku hratelnost a realnost ako ma PES...FIFA mat nikdy nebude...takze k tomuto len tolko