Nakupovanie cez Internet (e-buy) atď. Ako to funguje?
Nakupovanie cez Internet (e-buy) atď. Ako to funguje?
Takže stiahnem si nejaký Trial program a rozhodnem sa ho kúpiť tak kliknem na Buy, alebo na Rapidshare si chcem zaplatiť premium konto atď. Vždy ma to navedie na okno kde treba zadávať všeliaké somarinky že ZipCode a Number a hentaký Number. Potom sú tam logá Visa atď. Tu sa neviem pohnúť. Potrebujem takú radu ako pre lamky. Mám účet v Istrobanke, mám platobnú kartu Visa. Ďalej na PC mám to okno na vyplnenie čo sa mi objaví po kliknutí na buy. Čo tu mám robiť z kroku na krok? Musím mať niečo aj v banke aktivované alebo u providera (T-Mobile)???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
ZIP je postove smerovacie cislo. Jedine co treba je, aby tvoja karta bola akceptovana (Visa, MasterCard, American Expres atd...), ale pozor, su rozne druhy kariet Visa, MC a preto si napriklad Visu nemyl s Visa Electron!!! Hlavne co potrebujes je CCV2 cislo, tj. ciselko na zadnej strane karty, ktore sluzi ako PIN kod pre online platby.
no vsak to zistis sam ci ti paypal akceptuje danu kartu. embosovana karta je taka karta na ktorej su cislo karty, meno drzitela karty, datum platnosti vyrite embosovanym prismom. Teda su take vystupene dovrchu.
no a na zadnej casti karty mas na pozicii kde si ju podpises cierne cisla. posledne trojcislie sa pouziva ako pin pri platbe na nete.
no a na zadnej casti karty mas na pozicii kde si ju podpises cierne cisla. posledne trojcislie sa pouziva ako pin pri platbe na nete.
takto karta to vsetko obsahuje...No Ale mam dalsi probelm.Chcem si kupit viacej veci cez ebay a ked kliknem na jednu, dam zaplatit tak mi to uz vypisuje veci na zaplatenie, ale ja tu vec este nechcem zaplatit, chcem ine veci, a viacej kusov, nie je tam nieco take ako pridat do kosika a nakoniec to vsetko zaplatim?Chcem kupit cez ebay.com ...Ozaj v com je vyhodnejsie ankupovat?V ebay.co.uk alebo ebay.com ?Je rozdiel v postovnom?
Mám tam 4x štvorčíslie a jedno menšie štvorciferné. Ale ajtak je to Visa Electron takže je nepoužiteľná... A iná forma platenia neexistuje? Chcel by som veľmi ten premium účet na rapide a ešte jeden software kde je tiež Buy. A keď to zaplatím čo sa stane? Pošlú len aktivačný klúč k programu? Alebo pošlú CD s plnou verzou?na zadnej casti karty mas na pozicii kde si ju podpises cierne cisla. posledne trojcislie sa pouziva ako pin pri platbe na nete.
Skôr ma zaujíma to či tu už volakto tak nakupoval a keď áno, ako to robil?
visa electron od SLSP funguje, aspon mne...Musis si tam nastavit, teda musia ti nastavit na nej v banke limit nejaky maximalny na platenie veci, aj v zahranici...
mna skor zaujma tato vec :Chcem si kupit viacej veci cez ebay a ked kliknem na jednu, dam zaplatit tak mi to uz vypisuje veci na zaplatenie, ale ja tu vec este nechcem zaplatit, chcem ine veci, a viacej kusov, nie je tam nieco take ako pridat do kosika a nakoniec to vsetko zaplatim?Chcem kupit cez ebay.com ...
musim asi ontaktovat predajcu, hm?
mna skor zaujma tato vec :Chcem si kupit viacej veci cez ebay a ked kliknem na jednu, dam zaplatit tak mi to uz vypisuje veci na zaplatenie, ale ja tu vec este nechcem zaplatit, chcem ine veci, a viacej kusov, nie je tam nieco take ako pridat do kosika a nakoniec to vsetko zaplatim?Chcem kupit cez ebay.com ...
musim asi ontaktovat predajcu, hm?
aj na jednom aj na druhom najdes hromadu veci z Hongkongu a vobec z celeho sveta, staci pri vyhladavani zaskrtnut Location: ... Items available to SlovakiaDedomil napísal:com - isto posielanie z USA (colne poplatky).
co.uk - krajina EU. colne poplatky sa nevztahuju na krajiny EU.
joDedomil napísal:musim asi ontaktovat predajcu, hm?
embosovanu debetnu kartu dostanes k Flexiuctu automaticky. s tou sa da tiez platit na nete. rozdiel medzi debetnou a kreditnou kartou je ze debetna je viazana na tvoj ucet a kreditna nieje. je tam akesi limitove konto financi ktore si stanovis pri zalozeni karty. S kreditkou nakupujes do zblaznenia a s debetkou len vtedy ak je vyplata 
No tak v tomto prípade so mnou dobre vy...ali. Povedali mi ze si musim zrusit svoje Start konto (mesačný poplatok 9 sk) a musím si založiť Flexy účet (mesačný poplatok 80 sk). A ked osm jej vravel ze tu kartu potrebujem iba na to aby som mohol realizovať platby cez internet tak mi to zase zopakovala.hojko napísal:Klo_b_asa: Ak sa nemylim, tak vo VUB je mozne pouzit a zakupit si virtualnu kreditnu kartu, ktora sluzi prave na platby na intenernete a jej cena je 100 korun