Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa safan »

les chcem ta privitat spat a dufam ze nas nadalej budes zasobovat svojimi neskutocne neskutocnymi sci-fi pribehmi a humornymi pribehmi.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

safan napísal:les chcem ta privitat spat a dufam ze nas nadalej budes zasobovat svojimi neskutocne neskutocnymi sci-fi pribehmi a humornymi pribehmi.
nezaspal si dobu?? :oops:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hmm a ja vôbec neviem kto to je hmm .. no čo asi som ešte novice :cry:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

triple napísal:hmm a ja vôbec neviem kto to je hmm .. no čo asi som ešte novice :cry:
nj ja som na tom tak podobne .... uz som nieco niekde o legendarnom lesovi cital , ale mna este nicim neohuril a ani nemam tusaka kto ze to je .. asi som tu kratko :D

edit...
mailer napísal:nezarabame tolko odvtedy odkedy tu mame bolsevika (Fica) ktory sa spojil s fasistom (Slotom) a objednavatelom vrazdy Remiasa (Meciarom) .
placem :D kua a to som mal dnes depku .. uz viem kde sa treba chodit odriagovat hojko forever :smt043 :smt033
mailer
Star
Star

Re: Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !

Príspevok od používateľa mailer »

Les napísal:... 48hod. x 100sk = 4800 Sk ! Viem, niektori z Vas tolko mesacne zarabaju...
nezarabame tolko odvtedy odkedy tu mame bolsevika (Fica) ktory sa spojil s fasistom (Slotom) a objednavatelom vrazdy Remiasa (Meciarom) .
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

triple napísal:hmm a ja vôbec neviem kto to je hmm .. no čo asi som ešte novice :cry:
inak ani ja poriadne neviem kto to je....to preco ho akoze vsetci tak nenavidite?? :roll: za to ze zije v Amerike alebo co? hmm a co je na tom zle?? aj ja by som chcel navstivit Ameriku a zit v nej(sice nie natrvalo) ale v buducnosti tam pojdem... :roll:
safan
Star
Star

digo napísal:inak ani ja poriadne neviem kto to je....to preco ho akoze vsetci tak nenavidite?? :roll: za to ze zije v Amerike alebo co? hmm a co je na tom zle?? aj ja by som chcel navstivit Ameriku a zit v nej(sice nie natrvalo) ale v buducnosti tam pojdem... :roll:
nie.casom sam zistis preco ho cele forum zboznuje.je bud tak trochu psychicky chori alebo si robi srandu pripadne nejaky pokus co sa tyka psychologie.jeho bajky ohladom jeho strielajucej kravaty a tajnej sluzby su preslavene
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Toto (témy súvisiace s Les-om i Les samotný) je asi tá najlepšia voľba na Hojkovi, keď sa človek nudí a chce sa pobaviť... Žiaľ nemám toľko času, aby som si prečítal všetkých 10 strán, ale určite stoja za to :D

Les: neviem na čom fičíš, ale dúfam, že to nelegalizujú, lebo by to tu okolo mňa vyzeralo :P

ostatní: hlavne sa pri odpisovaní zbytočne nerozčulujte, skracujete si tým život :wink:

PS: Les máš K+ už len za to, aký si dekel... Ak mám nájsť rozumný dôvod, tak potom za to, že keď už niečo zo seba dostaneš, aspoň tu nie je nuda :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

skoda ze ma vedenie fora na Lesa slabost lebo pri podobnej teme by uz bol davno lock za totalne OT a nekonecny spam. netusim co je na Lesovi okrem fantazie zaujimave. nadristal toho dost, myslim ze by sme sa mohli pohnut dalej a vykaslat sa na fabulatorov.
mailer
Star
Star

z hrozou zistujem, ze lave spatne zrkadlo je zlomene
zasa som si nieco vsimol , u nas kto ma take auto ma aj vlastneho sofera takze nemusi parkovat na parkovisku ale pekne ho sofer privezie a odvezie takze si na tom biedne :D
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

len taky detail by som podotkol ze je smiesne ako kopa userov typ SAFAN, co si otvaraju hubu ani LESa nezazili ale pozeram ze su super experti a sudia a pritom <> vedia. Ked si tak hoci len zalistujem co tu uz raz menovany user popisal za prispevky tak ak Les pisal bajky, tak Safan pise sracky.... Je to tvrde ale je to tak.
Vstupte si ludia do svedomia a sudte najprv seba a potom inych.

BTW UZ VIDIM AKO MI DAVA SAFAN K- TAK BY SOM SA HO CHCEL PRI TEJ PRILEZITOSTI AJ OPYTAT, CO TI LES UROBIL?
Mne neurobil VOBEC NIC a preto nemam dovod ho do neba vynasat ale ani NADAVAT na neho nebudem.
mailer
Star
Star

zrejme myslis mna ja si len robim srandu a od Les-a som si precital dost toho aj z minulosti a K- ti davat nebudem lebo si mi ukradnuty :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ale nehádajte sa kvôli Lesovi, ten má vždy pravdu.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

alfonz napísal:Ale nehádajte sa kvôli Lesovi, ten má vždy pravdu.
to bol akoze trapny pokus o vtip nad zlato?
Nevyslo ti bohuzial :?

TO MAJLER: to nebolo specificky na teba ale na ludi vseobecne co tu kydaju a hovno vedia. To som len tuto SAFANov nick na chvilku prepozical lebo sa zatial robi ze ma najvecsieho :lol:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Nie, nebol. Ja nikdy nevtipkujem, len konštatujem - ber svet menej vážne, nech sa snažíš ako chceš aj tak starší od neho nebudeš :)
kinjeril napísal:90% z vas nevie, kto je to Les, tak laskavo drzte klapacky a nepammujte! Alebo chce niekto basu?
Nie, šéfe. Inak máš pravdu - o Lesovi viem len toľko, že majstrovsky ovláda streľbu z kravaty. Nič viac.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

90% z vas nevie, kto je to Les, tak laskavo drzte klapacky a nepammujte! Alebo chce niekto basu?
safan
Star
Star

dair napísal:len taky detail by som podotkol ze je smiesne ako kopa userov typ SAFAN, co si otvaraju hubu ani LESa nezazili ale pozeram ze su super experti a sudia a pritom <> vedia. Ked si tak hoci len zalistujem co tu uz raz menovany user popisal za prispevky tak ak Les pisal bajky, tak Safan pise sracky.... Je to tvrde ale je to tak.
Vstupte si ludia do svedomia a sudte najprv seba a potom inych.

BTW UZ VIDIM AKO MI DAVA SAFAN K- TAK BY SOM SA HO CHCEL PRI TEJ PRILEZITOSTI AJ OPYTAT, CO TI LES UROBIL?
Mne neurobil VOBEC NIC a preto nemam dovod ho do neba vynasat ale ani NADAVAT na neho nebudem.
no ja som lesa zazil ked ide o to a hubu si budem otvarat na koho chcem tym padom aj na teba.a mozes sa tak trochu zamysliet nad tym aky si pokrytec pretoze tu najprv pindas za to ze sa ja navazam do lesa a tvaris sa ako odporca vsetkych kritik na uzivatelov a potom sam do mna zacnes vrtat.podla mna si si prave nasral do huby celkom kvalitne :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

p4ra napísal:Les, ty si legenda! :hehe:

Chcel by som navrhnut pri tejto prilezitosti rank Legenda pre Les-a. Niekto je za? :)
ak je les legenda tak co si potom ty ????
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Les napísal:Ahojte ovecky, zase som bol "bombardovany" e-mailami s prianiami na moju fyzicku likvidaciu a pozvankami niekym, kto sa nazyva Hojko, na toto forum. Tak som tu a co nevidim? Niektori z Vas maju uz celkom slusne rozbehnutu paranoju v hlavach, t.zn. vidite Lesa vsade, kam sa pozriete. Les a p4ra nieje ta ista osoba ! Pisal som vam to pred 2 rokmi, pisem Vam to aj teraz. Niektori z Vas by sa mali dat vysetrit minimalne u psychologa, ale ja by som odporucal radsej psychiatra, predsa len - istota je istota. Psycholog lieky predpisovat nemoze, tak by ste niektori chnapli 2 muchy jednou ranou...

No, uz Vas vidim ako sa rehocete a cez smiech a slzi nevidite na monitor a nalievate si americku "imperialisticku" Coca-Colu do pohara. Za chvilu idem na veceru, tak sa tu majte, budem na Vas mysliet.

P.S. Hojko, ani si nevies predstavit, aku ti robim v Amerike reklamu ! Toto forum je uz plne "Amikov" z roznych spravodajskych sluzieb, ale dalej uz radsej pomlcim...
les a ako sa ma tvoja patentovana kravata a bezpecnostny system ?? a kedy mi posles ten krem vdaka ktoremu sa netreba holit, ktoreho tajomstvo pozna len par ludi na svete ?
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

kinjeril napísal:90% z vas nevie, kto je to Les, tak laskavo drzte klapacky a nepammujte! Alebo chce niekto basu?
kto je les?
Napísať odpoveď