Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
nj ja som na tom tak podobne .... uz som nieco niekde o legendarnom lesovi cital , ale mna este nicim neohuril a ani nemam tusaka kto ze to je .. asi som tu kratkotriple napísal:hmm a ja vôbec neviem kto to je hmm .. no čo asi som ešte novice
edit...
placemmailer napísal:nezarabame tolko odvtedy odkedy tu mame bolsevika (Fica) ktory sa spojil s fasistom (Slotom) a objednavatelom vrazdy Remiasa (Meciarom) .
Re: Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
nezarabame tolko odvtedy odkedy tu mame bolsevika (Fica) ktory sa spojil s fasistom (Slotom) a objednavatelom vrazdy Remiasa (Meciarom) .Les napísal:... 48hod. x 100sk = 4800 Sk ! Viem, niektori z Vas tolko mesacne zarabaju...
inak ani ja poriadne neviem kto to je....to preco ho akoze vsetci tak nenavidite??triple napísal:hmm a ja vôbec neviem kto to je hmm .. no čo asi som ešte novice
nie.casom sam zistis preco ho cele forum zboznuje.je bud tak trochu psychicky chori alebo si robi srandu pripadne nejaky pokus co sa tyka psychologie.jeho bajky ohladom jeho strielajucej kravaty a tajnej sluzby su preslavenedigo napísal:inak ani ja poriadne neviem kto to je....to preco ho akoze vsetci tak nenavidite??za to ze zije v Amerike alebo co? hmm a co je na tom zle?? aj ja by som chcel navstivit Ameriku a zit v nej(sice nie natrvalo) ale v buducnosti tam pojdem...
Toto (témy súvisiace s Les-om i Les samotný) je asi tá najlepšia voľba na Hojkovi, keď sa človek nudí a chce sa pobaviť... Žiaľ nemám toľko času, aby som si prečítal všetkých 10 strán, ale určite stoja za to
Les: neviem na čom fičíš, ale dúfam, že to nelegalizujú, lebo by to tu okolo mňa vyzeralo
ostatní: hlavne sa pri odpisovaní zbytočne nerozčulujte, skracujete si tým život
PS: Les máš K+ už len za to, aký si dekel... Ak mám nájsť rozumný dôvod, tak potom za to, že keď už niečo zo seba dostaneš, aspoň tu nie je nuda
Les: neviem na čom fičíš, ale dúfam, že to nelegalizujú, lebo by to tu okolo mňa vyzeralo
ostatní: hlavne sa pri odpisovaní zbytočne nerozčulujte, skracujete si tým život
PS: Les máš K+ už len za to, aký si dekel... Ak mám nájsť rozumný dôvod, tak potom za to, že keď už niečo zo seba dostaneš, aspoň tu nie je nuda
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
len taky detail by som podotkol ze je smiesne ako kopa userov typ SAFAN, co si otvaraju hubu ani LESa nezazili ale pozeram ze su super experti a sudia a pritom <> vedia. Ked si tak hoci len zalistujem co tu uz raz menovany user popisal za prispevky tak ak Les pisal bajky, tak Safan pise sracky.... Je to tvrde ale je to tak.
Vstupte si ludia do svedomia a sudte najprv seba a potom inych.
BTW UZ VIDIM AKO MI DAVA SAFAN K- TAK BY SOM SA HO CHCEL PRI TEJ PRILEZITOSTI AJ OPYTAT, CO TI LES UROBIL?
Mne neurobil VOBEC NIC a preto nemam dovod ho do neba vynasat ale ani NADAVAT na neho nebudem.
BTW UZ VIDIM AKO MI DAVA SAFAN K- TAK BY SOM SA HO CHCEL PRI TEJ PRILEZITOSTI AJ OPYTAT, CO TI LES UROBIL?
Mne neurobil VOBEC NIC a preto nemam dovod ho do neba vynasat ale ani NADAVAT na neho nebudem.
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
to bol akoze trapny pokus o vtip nad zlato?alfonz napísal:Ale nehádajte sa kvôli Lesovi, ten má vždy pravdu.
Nevyslo ti bohuzial
TO MAJLER: to nebolo specificky na teba ale na ludi vseobecne co tu kydaju a hovno vedia. To som len tuto SAFANov nick na chvilku prepozical lebo sa zatial robi ze ma najvecsieho
Nie, nebol. Ja nikdy nevtipkujem, len konštatujem - ber svet menej vážne, nech sa snažíš ako chceš aj tak starší od neho nebudeš 
Nie, šéfe. Inak máš pravdu - o Lesovi viem len toľko, že majstrovsky ovláda streľbu z kravaty. Nič viac.kinjeril napísal:90% z vas nevie, kto je to Les, tak laskavo drzte klapacky a nepammujte! Alebo chce niekto basu?
no ja som lesa zazil ked ide o to a hubu si budem otvarat na koho chcem tym padom aj na teba.a mozes sa tak trochu zamysliet nad tym aky si pokrytec pretoze tu najprv pindas za to ze sa ja navazam do lesa a tvaris sa ako odporca vsetkych kritik na uzivatelov a potom sam do mna zacnes vrtat.podla mna si si prave nasral do huby celkom kvalitnedair napísal:len taky detail by som podotkol ze je smiesne ako kopa userov typ SAFAN, co si otvaraju hubu ani LESa nezazili ale pozeram ze su super experti a sudia a pritom <> vedia. Ked si tak hoci len zalistujem co tu uz raz menovany user popisal za prispevky tak ak Les pisal bajky, tak Safan pise sracky.... Je to tvrde ale je to tak.
les a ako sa ma tvoja patentovana kravata a bezpecnostny system ?? a kedy mi posles ten krem vdaka ktoremu sa netreba holit, ktoreho tajomstvo pozna len par ludi na svete ?Les napísal:Ahojte ovecky, zase som bol "bombardovany" e-mailami s prianiami na moju fyzicku likvidaciu a pozvankami niekym, kto sa nazyva Hojko, na toto forum. Tak som tu a co nevidim? Niektori z Vas maju uz celkom slusne rozbehnutu paranoju v hlavach, t.zn. vidite Lesa vsade, kam sa pozriete. Les a p4ra nieje ta ista osoba ! Pisal som vam to pred 2 rokmi, pisem Vam to aj teraz. Niektori z Vas by sa mali dat vysetrit minimalne u psychologa, ale ja by som odporucal radsej psychiatra, predsa len - istota je istota. Psycholog lieky predpisovat nemoze, tak by ste niektori chnapli 2 muchy jednou ranou...
No, uz Vas vidim ako sa rehocete a cez smiech a slzi nevidite na monitor a nalievate si americku "imperialisticku" Coca-Colu do pohara. Za chvilu idem na veceru, tak sa tu majte, budem na Vas mysliet.
P.S. Hojko, ani si nevies predstavit, aku ti robim v Amerike reklamu ! Toto forum je uz plne "Amikov" z roznych spravodajskych sluzieb, ale dalej uz radsej pomlcim...