chodenie na dlialku.....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

wolodo napísal:rozhodne by som bol verny.... kolko by sa dalo tolko by som bol verny....... zalezi to od toho ako moc sa lubite....
jj ja by som sa tiež snažil ale len do tej miery ako tá druhá osoba.. a keby som kôli tomu že by som bol verný (možno niekomu kto už dávno nieje hypoteticky) by som mohol prísť o životnú lásku napr.. tak to by ma sralo potom
klawdika:)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa klawdika:) »

triple napísal:jj ja by som sa tiež snažil ale len do tej miery ako tá druhá osoba.. a keby som kôli tomu že by som bol verný (možno niekomu kto už dávno nieje hypoteticky) by som mohol prísť o životnú lásku napr.. tak to by ma sralo potom
mno nie len teba ale i mna.....neviem si predstavit zase s niekym inym chodit....a spoznavat sa....a ......
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:mno nie len teba ale i mna.....neviem si predstavit zase s niekym inym chodit....a spoznavat sa....a ......
si si istá že si ma pochopila?
klawdika:) napísal:....prepac pisem mezdi riadkami.....:DDD ...nebodaj sa hnevas???:DDDDD
hnevať a prečo? ved mne to môže byť šuma fuk predsa
klawdika:) napísal:jj nikde ho nepustimi ked na vysoku skolu ce ist prec iba cez moju mrtvolu aleboso mnou
no s týmto by si u mna nepochodila.. jediná vec čo by si tým u mna dosiahla by bol rozchod... takto sa veci neriešia
Amateur
Amateur

triple napísal:si si istá že si ma pochopila?
....prepac pisem mezdi riadkami.....:DDD ...nebodaj sa hnevas???:DDDDD
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

triple napísal:si si istá že si ma pochopila?
Mám dojem, že malinko asi nepochopila....

Edit/// Tak to máš pravdu triple....keby mne m,oja priateľka povedala, že mi nedovolí ísť na vysokú školu... tak by som sa jej fakt vysmial do KSICHTU :lol:
Amateur
Amateur

DonLuca napísal:Mám dojem, že malinko asi nepochopila....
....a to furt kurnik musim vsetko pochopit do certa....DDD sak som blond tak co......:DDDD joj boze boze:Dddd
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

triple napísal:jj ja by som sa tiež snažil ale len do tej miery ako tá druhá osoba.. a keby som kôli tomu že by som bol verný (možno niekomu kto už dávno nieje hypoteticky) by som mohol prísť o životnú lásku napr.. tak to by ma sralo potom
A keby si ešte stratil aj tú druhú osobu, tak by to bolo dosť zlé. :(
Amateur
Amateur

Sagittarius napísal:A keby si ešte stratil aj tú druhú osobu, tak by to bolo dosť zlé. :(
ty si sa uz niekedy tak sklamal v laske???ze ta to dlho kakalo???,
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:A keby si ešte stratil aj tú druhú osobu, tak by to bolo dosť zlé. :(
no vidíš za vernosť a slušnosť hovno v rukách.. takže je to celé na zváženie
Sagittarius
Guru
Guru

klawdika:) napísal:ty si sa uz niekedy tak sklamal v laske???ze ta to dlho kakalo???,
No sklamal ako sklamal. Keďže som ešte s nikým poriadne nechodil, všetko alebo väčšina bolo len na báze platonickej lásky...ale sklamal som sa párkrát a niekedy to bolo dosť blbé-zlé...
Amateur
Amateur

Sagittarius napísal:No sklamal ako sklamal. Keďže som ešte s nikým poriadne nechodil, všetko alebo väčšina bolo len na báze platonickej lásky...ale sklamal som sa párkrát a niekedy to bolo dosť blbé-zlé...
.....hmm aky že si to mal najdlhši vztah???ak smem vediet....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:.....hmm aky že si to mal najdlhši vztah???ak smem vediet....
to je bezpredmetné... nezáleží na kvantite ale na kvalite.. to znamená že je úplne jedno ako dlho.. ale intenzita vzťahu a city čo tam sú ktoré ked sa zlomia a pomliaždia je to dosť brutál
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:to je bezpredmetné... nezáleží na kvantite ale na kvalite.. to znamená že je úplne jedno ako dlho.. ale intenzita vzťahu a city čo tam sú ktoré ked sa zlomia a pomliaždia je to dosť brutál
Kámo a práve teraz si definoval môj vzťah :D :aasmile1:
Amateur
Amateur

DonLuca napísal:Kámo a práve teraz si definoval môj vzťah :D :aasmile1:
.......ano chapem..heh:)))..ste mi zlespili chlapci naladu...:) vazne jejo:)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

neni zač
Amateur
Amateur

triple napísal:neni zač
................:DDDd to je mile.ze neni zac ale je ....vies to clovek ma naozaj niekdy take depky ze ci to vydrzi alebo nie a joj niekedy je tazke o tom rozpravat s kamaratmi,pretoze mame spolocnychkamaratov a ti ti povedia vsetko tak aby si bolspokojny....ale tu ti povie kazdy svoj nazor....
Sagittarius
Guru
Guru

klawdika:) napísal:.....hmm aky že si to mal najdlhši vztah???ak smem vediet....
No smieš, ale aj tak to triple napísal najlepšie. :) K+

Takže, ak sa pýtaš ako dlho/najdlhšie som niekým chodil. Tak odpoveď znie, že som s nikým nechodil. To však neznamená, že som zase nič neprežil...

A sklamania, sú v tom zmysle, keď napríklad zistíš, že tvoja láska nie je taká ako si si myslel(a). atď.

A vráťme sa k tebe. Keď ľúbiš ty jeho a on teba, tak v tom nevidím až taký veľký problém. :) Ale musíte sa obaja naozaj milovať.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:................:DDDd to je mile.ze neni zac ale je ....vies to clovek ma naozaj niekdy take depky ze ci to vydrzi alebo nie a joj niekedy je tazke o tom rozpravat s kamaratmi,pretoze mame spolocnychkamaratov a ti ti povedia vsetko tak aby si bolspokojny....ale tu ti povie kazdy svoj nazor....
to je pravda nikdy som neriešil fora som to považoval za somarinu.. ale hojku som verný 4ever.. je tu pár ludí ktorí mi veľmi ale veľmi pomohli prekonať koniec vzťahu a vlastne ked mam hocijakýproblém hoci ako sa vyšťať hojko mi pomôže.. takže viem ako to myslíš a hlavne možo viem ako sa aj citiš
Amateur
Amateur

Sagittarius napísal:No smieš, ale aj tak to triple napísal najlepšie. :) K+

Takže, ak sa pýtaš ako dlho/najdlhšie som niekým chodil. Tak odpoveď znie, že som s nikým nechodil. To však neznamená, že som zase nič neprežil...

A sklamania, sú v tom zmysle, keď napríklad zistíš, že tvoja láska nie je taká ako si si myslel(a). atď.

A vráťme sa k tebe. Keď ľúbiš ty jeho a on teba, tak v tom nevidím až taký veľký problém. :) Ale musíte sa obaja naozaj milovať.
bude ti stacit ked poviem ze onje moj zivot .....a on mi povedal ze si nedokaze predstavit ze by ma mal niekedy stratit....to som od neho nidky necakala on je trosku taky pesimista vies....ale ved este je pred nami vela takze nechcem planovat a tesit sa do predu....
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:bude ti stacit ked poviem ze onje moj zivot .....a on mi povedal ze si nedokaze predstavit ze by ma mal niekedy stratit....to som od neho nidky necakala on je trosku taky pesimista vies....ale ved este je pred nami vela takze nechcem planovat a tesit sa do predu....
No tak si myslím, že ak ti on toto povedal do očí, a ste spol 15 mesiacov, tak môžeš, zahodiť depky za hlavu a netrápiť sa zbytočne s takými vecami 8)
Zamknuté