chodenie na dlialku.....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
klawdika:)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa klawdika:) »

triple napísal:to je pravda nikdy som neriešil fora som to považoval za somarinu.. ale hojku som verný 4ever.. je tu pár ludí ktorí mi veľmi ale veľmi pomohli prekonať koniec vzťahu a vlastne ked mam hocijakýproblém hoci ako sa vyšťať hojko mi pomôže.. takže viem ako to myslíš a hlavne možo viem ako sa aj citiš
tak to som rada že sa dokažes dostat do mojej kože......len mam opcit že niekdy to vsetko velmi prehanam radsej necham vsetko tak,ako s ato vyvinie a nebudem na nanho tlacit.....pretoze ked niekdy spolu volame co je raz do tyzdna,tak ma chyti taky amok a neudrzim sa a zacnem plakat....a on nema rad ked sa trapim,ptm je on nesvoj a pyta s ama ci budem s amenej trapit ked si dam epauzu...a ja stale ze nie...a on tak sa mi ptm netrap....takze budem uz vesela a usmievava nech vidi ze sa mam dobre...vsak??, co si myslite??
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

klawdika:) napísal:bude ti stacit ked poviem ze onje moj zivot .....a on mi povedal ze si nedokaze predstavit ze by ma mal niekedy stratit....to som od neho nidky necakala on je trosku taky pesimista vies....ale ved este je pred nami vela takze nechcem planovat a tesit sa do predu....
sorry DonLuca budem ti trocha oponovať:
to klawdika
vieš čo všetko chlapy natárajú len aby bolo dobre alebo aby si upevnili lásku ich dievčaťa ku nim? som jeden z nich viem čo hovorim
klawdika:) napísal:tak to som rada že sa dokažes dostat do mojej kože......len mam opcit že niekdy to vsetko velmi prehanam radsej necham vsetko tak,ako s ato vyvinie a nebudem na nanho tlacit.....pretoze ked niekdy spolu volame co je raz do tyzdna,tak ma chyti taky amok a neudrzim sa a zacnem plakat....a on nema rad ked sa trapim,ptm je on nesvoj a pyta s ama ci budem s amenej trapit ked si dam epauzu...a ja stale ze nie...a on tak sa mi ptm netrap....takze budem uz vesela a usmievava nech vidi ze sa mam dobre...vsak??, co si myslite??
jj amen no ale iba vtedy ak nechceľ fakt aby to ukončil.. radšej sa mu zdaj byť vesela .. ale aj to je silná zbran.. lebo ked si bude sto percentne istý tvojou láskou tak si povie ale čo ved mi odpustí a on si bude diktovať podmienky.. zase trocha neistoty mu treba dať
Amateur
Amateur

triple napísal:jj amen no ale iba vtedy ak nechceľ fakt aby to ukončil.. radšej sa mu zdaj byť vesela .. ale aj to je silná zbran.. lebo ked si bude sto percentne istý tvojou láskou tak si povie ale čo ved mi odpustí a on si bude diktovať podmienky.. zase trocha neistoty mu treba dať
jj toto wem ako ja somniekedy zmija a poviem ze ten na mna kuak la take hehe aby ziarlil....svina som co???:DDd ale ako on mno zase si pomyslite ze som pipik aleked sme s alucili na letisku ja som mu povedala ze ho ....dco mu skarede spravim ked tam si niekoh onajde ze ho wrrrr....ale na nom vidno ze ma ma rad ...aj vcera mu pisalo v horoskope ze najde dnes sko vcera osudovu lasku....a som mu to povedalaaa a on mno sak si snou teraz volam alebo niecotake trepolja kukam...ze hmm:DDd niekedy z nehovyjdu take veci co som z nich mimo:)))
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Som rád, že mi oponuješ, pretože o tomto je toto fórum :)

V pohode tvoj nazor rešpektujem, že sú prípady, že chalan by povedal aj nemožné veci, aby si udržal lásku....

Ale určite mi dáš za slovo, že sú aj takí, ktorí to myslia naozaj vážne 8)

Priznávam, ja som sa troška blbo vyjadril.., nepoznám ich ani ja , ale ani ty, takže fakt v tomto smere sme sa radšej ani nemali vyjadrovať .... :wink:
Amateur
Amateur

DonLuca napísal:Som rád, že mi oponuješ, pretože o tomto je toto fórum :)

V pohode tvoj nazor rešpektujem, že sú prípady, že chalan by povedal aj nemožné veci, aby si udržal lásku....

Priznávam, ja som sa troška blbo vyjadril.., nepoznám ich ani ja , ale ani ty, takže fakt v tomto smere sme sa radšej ani nemali vyjadrovať .... :wink:
ani poznm takych a to su trapni mno wed ves co...pipikovia..ves ale to je ptm hlupa baba ked to nevydi ....hapes vsak???
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:V pohode tvoj nazor rešpektujem, že sú prípady, že chalan by povedal aj nemožné veci, aby si udržal lásku....
dík.. no čo som to chcel jááj pravdaže aj takích poznám a ja patrím medzi nich - občas - no málo kedy :lol: .. - ale vravel som aj ja také to veci zo srdca a vážne.. zatial iba jednej :cry:

ale to je totál OT
klawdika:) napísal:ani poznm takych a to su trapni mno wed ves co...pipikovia..ves ale to je ptm hlupa baba ked to nevydi ....hapes vsak???
NI
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:ani poznm takych a to su trapni mno wed ves co...pipikovia..ves ale to je ptm hlupa baba ked to nevydi ....hapes vsak???
Samozrejme chápem ťa, ale ako si už napísala, je to chyba tej holky, a potom ani ona nemôže očakávať do budúcna pevnú a úprimnú lásku
:?
Amateur
Amateur

DonLuca napísal:Samozrejme chápem ťa, ale ako si už napísala, je to chyba tej holky, a potom ani ona nemôže očakávať do budúcna pevnú a úprimnú lásku
:?
a je zase aj vela dievcat ktore vyuzivaju tu druhu polovicku a chodia s chalanom iba kvoli tomu aby niekoho mali....
Amateur
Amateur

iba jednej??? a co na to povedalal ona???
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

klawdika:) napísal:a je zase aj vela dievcat ktore vyuzivaju tu druhu polovicku a chodia s chalanom iba kvoli tomu aby niekoho mali....
Ale toto plati aj opacne-vela chalanov tiez chodi s babmi,len kvoli tomu aby niekoho mali...Alebo skorej"nieco mali" :?: :hmm:
:D
Sorry za OT.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Zacinate trosku mimo temu,nezda sa vam
Amateur
Amateur

dudo02 napísal:Ale toto plati aj opacne-vala chalanov tiez chodi s babmi,len kvoli tomu aby niekoho mali...Alebo skorej"nieco mali" :?: :hmm:
:D
Sorry za OT.
jj ako inak ..... vies mas takych aj takych.........ja nevem co niektori chalani vidia na dievcatach ktore im daju hned po 5 minutach od zoznamenia...ved to je take ponizovanie....ja by som si asi nemohla zacat s takym ktory by mal predomnou tisicpatsto dievcat......
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:iba jednej??? a co na to povedalal ona???
no vtedy mi to vravela aj ona.. ale doje*** to samozrejme..
Amateur
Amateur

tomasmate napísal:Zacinate trosku mimo temu,nezda sa vam
vadi ti to???ak ano vyjadri sa k tej prvej...mozes nikto ta nezbije:DDDD
Amateur
Amateur

triple napísal:no vtedy mi to vravela aj ona.. ale doje*** to samozrejme..
ako????hmma bol to pre teba velmi dolezity vztah????a kolko si mal rokov??,
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:jj ako inak ..... vies mas takych aj takych.........ja nevem co niektori chalani vidia na dievcatach ktore im daju hned po 5 minutach od zoznamenia...ved to je take ponizovanie....ja by som si asi nemohla zacat s takym ktory by mal predomnou tisicpatsto dievcat......
prečo.. ja ti poviem čo na nich vidia.. potrebujú si zasexovať ale tak vemi (semeno im bije do hlavy) že im budú stačí aj tie...

(dufam že to nieje mimo pravidiel)
Amateur
Amateur

triple napísal:prečo.. ja ti poviem čo na nich vidia.. potrebujú si zasexovať ale tak vemi (semeno im bije do hlavy) že im budú stačí aj tie...

(dufam že to nieje mimo pravidiel)
ja by som sa tak neponizila nidky..............bleeeeeee...........hm asi fakt nekecame k tene newadi ti to???
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:ja by som sa tak neponizila nidky..............bleeeeeee...........hm asi fakt nekecame k tene newadi ti to???
mne to nevadí.. a ak to nevadí aourke -- ktorá je už tieť Ot tak je to ok.. ja to neberiem za poníženie.. ved predsa sme ludia a ked už veľmi chcú obaja.. a je tam poriadna vášen a fyzická priťažlivosť tak nevidím problém.. sa mi to už stalo a nemyslím si že bolo na tom niečo zlé
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:mne to nevadí.. a ak to nevadí aourke -- ktorá je už tieť Ot tak je to ok.. ja to neberiem za poníženie.. ved predsa sme ludia a ked už veľmi chcú obaja.. a je tam poriadna vášen a fyzická priťažlivosť tak nevidím problém.. sa mi to už stalo a nemyslím si že bolo na tom niečo zlé
Áno vašeň a fyzická naklonnosť dokážu človeku veľmi pomotať hlavu...a nehovorím, že je to zlé.... len potom človek si na druhý deň možno uvedomí, že to boa chyba, ale to sa už vrátiť nebude dať :?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

klawdika:) napísal:bude ti stacit ked poviem ze onje moj zivot .....a on mi povedal ze si nedokaze predstavit ze by ma mal niekedy stratit....to som od neho nidky necakala on je trosku taky pesimista vies....ale ved este je pred nami vela takze nechcem planovat a tesit sa do predu....
No keď to stačí tebe. :) Keďže tu ide o teba a o neho, tak nie je dôležité, čo si myslím ja. Ale keď naozaj pravda to, čo píšeš, tak nič viac v láske ani neexistuje. :)
Zamknuté