triple napísal:mne to nevadí.. a ak to nevadí aourke -- ktorá je už tieť Ot tak je to ok.. ja to neberiem za poníženie.. ved predsa sme ludia a ked už veľmi chcú obaja.. a je tam poriadna vášen a fyzická priťažlivosť tak nevidím problém.. sa mi to už stalo a nemyslím si že bolo na tom niečo zlé
:DDDDDDDDDDDDDd si ma rozosmial.....welmo.......:DDDd skuesnost jasnac sak dobre raz cas ale nie zase kazdy piatok a s nou si apson ostal in kontakt
DonLuca napísal:Áno vašeň a fyzická naklonnosť dokážu človeku veľmi pomotať hlavu...a nehovorím, že je to zlé.... len potom človek si na druhý deň možno uvedomí, že to boa chyba, ale to sa už vrátiť nebude dať
ked obaja vedia že t je len o sexe na jednú noc.. tak aj ránoje to ok
EDIT// donluca tak samozrejme ked mám polovičku tak nad týmto ani neuvažujem
klawdika:) napísal::DDDDDDDDDDDDDd si ma rozosmial.....welmo.......:DDDd skuesnost jasnac sak dobre raz cas ale nie zase kazdy piatok a s nou si apson ostal in kontakt
Hej,, pomaly bacha, lebo toto je už moc OT
Edit/// triple, jasné ak o tom vedia obe strany tak potom hej... ale si myslím, že ak už človek má svoju polovičku, tak by sa také veci nemali stávať... a to v žiadnom prípade
Dobre damy a Pani ... klidek lebo tu Rozvijate diskusiu ala pokec.sk\
klawdika:) ty to aktivne prehanas cize Radim ti aby si sa rapidne miernila Lebo Trest od vedenia ta neminie
Ja mam velmi dobru naladu ale ty to prehanas a to dost
No tak, keď to podľa tebe má tak píš, prosím ťa k téme. Alebo nepíš, kým nebudeš mať, čo k téme napísať. Lebo takýmto spôsobom zamknú túto tému aj bez toho.
Sagittarius napísal:No tak, keď to podľa tebe má tak píš, prosím ťa k téme. Alebo nepíš, kým nebudeš mať, čo k téme napísať. Lebo takýmto spôsobom zamknú túto tému aj bez toho.
mailer napísal:To sa neda citat vsade w a mno a prispevky bez vecneho obsahu,horsie ako ja
no hlavne ze tvoj prispevok nas niecim obohatil
..... noo a aby som i ja nekecal do vetra .. tak myslim ze ak si verite a je to skutocna laska tak to vydrzi bude to tazke , ale drzim palce