SuperStar 3
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Včera som to úplnou náhodou zazrela a musím súhlasiť. Takmer mi prišlo nevoľno keď som ju počula.ades napísal:bolo by to hnusne a nefer od hocikoho voci hocikomu. toto proste kultivovany a slusne vychovany clovek nerobi a ona ako studentka odboru, po ktoreho skonceni bude musiet pracovat v kolektive atd s tym bude mat dost velky problem.
-
p4ra
Redeemer
Jaj, teraz ma to napadlo.
Vie niekto z vas, co je to za pesnicku, ked ide reklama a tam hovoria, ze poslite SMS, ak chcete vyhrat 2 listky na live prenosy. Ak neviete o com presne hovorim, tak skuste dat pozor, ked to pojde a dajte mi prosim vediet. Zda sa mi, ze je to P.O.D., ale nie som si celkom isty.
Vie niekto z vas, co je to za pesnicku, ked ide reklama a tam hovoria, ze poslite SMS, ak chcete vyhrat 2 listky na live prenosy. Ak neviete o com presne hovorim, tak skuste dat pozor, ked to pojde a dajte mi prosim vediet. Zda sa mi, ze je to P.O.D., ale nie som si celkom isty.
-
NuSuey
Professional
POD - Satellite ..p4ra napísal:Jaj, teraz ma to napadlo.
lahkeeee
-
tereza
Medium Star
tak asi sa haberovi paci (nieco ako sindlerka v jednotke) a preto vsetko co zaspieva je dobre. no a ked uz palinko povie, ze to bolo excelentne, tak predsa chudobny lucenic a dara s cudnym nosom nemozu povedat opak.. tak to nechodi.. zato tym, ktorych az tak nemusia a zaspievaju dost dobre povedia ze to bolo na hovno.. tak to je uz potom aka objektivita.. 
-
Tomasko
Guru wannabe
http://www.shs.ozvucenie.com/p4ra napísal:Skoda, ze nikto neripuje tie Superstar. Dominiku by som si fakt pustil aj ja teraz.
-
Tomasko
Guru wannabe
inak ten Filip co spieval IMT Smile sa mi zdal uplne afektovany ako sa usmieval ako keby nasilu ked spieval
neviem take cudne sa mi to zdalo
mno tak YoYo vypadol, nie som prekvapeny, sice ani sklamany... style nie je vsetko
inak pacila sa mi ta malinka, natalia a ta dominika z trnavy
najviac
a ta barbara sťa smatanova
neviem take cudne sa mi to zdalo
mno tak YoYo vypadol, nie som prekvapeny, sice ani sklamany... style nie je vsetko
inak pacila sa mi ta malinka, natalia a ta dominika z trnavy
a ta barbara sťa smatanova
-
tereza
Medium Star
neviete aka to bola pesnicka od lucii olesovej co isla v radiu? lebo hovorili ze sa volala lusia... no a na jednu taku si spominam, len neviem ako sa to volalo.. ale bolo tam nieco tusim ze party time... a bola dost dobra.. a jej hlas mi pripominal aguilerin.. (uz som to nasla...)
a som rada, ze vypadli ti co vypadli
a som rada, ze vypadli ti co vypadli