Mať rád vs. ľúbiť
-
midnight_man
Guru
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hej najdu sa aj taky Ktory ju miluje v tu noc s a s nou vyspi a na druhy den ho vidis z inou ...triple napísal:ked niekho lubiš tak ti na to netrba slová ved
Nedosiel som sa sem bavit o sedlakoch bez citu iba z Pudom ...
Ked si schopny babe povedat Milujem ta a nemysliet to vazne tak neviem ci ti idu vsetky kolecka v hlave ... Skus vymenit Hlavny remen lebo asi preklzuje
Mas sice pravdu ... Tak ale slova dost pomahaju ...
Alebo ked dojdes za priatelkou Mlcite Cely cas a len na seba cumite??
-
Shark NX
Addict
Diky fizz ...
Ked si takto miloval ... no dobre co ti na to mozem povedat asi nic ... lebo nemam na to slova ...
Bol som pri niejednej kamaratke ktora toto zazila ... Chalan jak basnicjka Bol zlatunky Romanticky Mily Sympos ...
Urobil pre nu vsetko ... Ked ho pustila k sebe tak kladivkoval o 106 ... Potom zrazu city Opadli lebo Povedal ze si chel uzit ...
Keby som dnes toho chlapca stretol tak Mu vylomim sanku a zlamem nos ...
Co si chudina Kvoli nemu odtrpela ... Tiez jej hovoril ako ju miluje a paf neni ho ...
Ked si takto miloval ... no dobre co ti na to mozem povedat asi nic ... lebo nemam na to slova ...
Bol som pri niejednej kamaratke ktora toto zazila ... Chalan jak basnicjka Bol zlatunky Romanticky Mily Sympos ...
Urobil pre nu vsetko ... Ked ho pustila k sebe tak kladivkoval o 106 ... Potom zrazu city Opadli lebo Povedal ze si chel uzit ...
Keby som dnes toho chlapca stretol tak Mu vylomim sanku a zlamem nos ...
Co si chudina Kvoli nemu odtrpela ... Tiez jej hovoril ako ju miluje a paf neni ho ...
-
Sagittarius
Guru
Ale zase, keď niekto myluje, tak je u neho menšie riziko, že sa sklame ako, keď miluje.triple napísal:no a nefunguje to?
hlavne pri mladých babenkách.. no nerád to priznávam ale aj ja som takto myloval
-
triple
Guru wannabe
no počkajte počkajte čo ma hned kamenujete?
som povedal že som taký? jasné spravil som to aj ja ale až po tom ako si to ženy u mna dosrali .. chvilku som takto m"y"loval ale potom mi to začalo strašne vadiť.. tak teraz sa radšej krotím .. ale to isté ako mylujú chalani to isto robia aj ženy a ruku na srdce že nie
som povedal že som taký? jasné spravil som to aj ja ale až po tom ako si to ženy u mna dosrali .. chvilku som takto m"y"loval ale potom mi to začalo strašne vadiť.. tak teraz sa radšej krotím .. ale to isté ako mylujú chalani to isto robia aj ženy a ruku na srdce že nie
to sú len a len bezcharakterné svineShark NX napísal:Diky fizz ... ;)Tiez jej hovoril ako ju miluje a paf neni ho ...
-
Shark NX
Addict
triple ... supr ... najviac sa mi Lubi ... ze funguje to hlavne u mladych ... Starsi by mal mlade ucit ... ona je este mlada a nevie si vazit rozne priority ...
A Ty ako Dospely a zodpovedny clovek by si mal vediet ako sa mas zachovat ...
Prave Mlade baby dost casto nevedia co chcu ... v Sobotu chce nezavazny Sex a v nedelu Place ze co to spravila
Ale sak co ... ona to chcela ... ona je blba ... no nie??
Prave Mlade baby dost casto nevedia co chcu ... v Sobotu chce nezavazny Sex a v nedelu Place ze co to spravila
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
jj ja viem presne ako sa mám v danej situácií zachovať .. v prvom rade som slušne vychovaný človek.. no a máš pravdu ked je blbá tak je blbá a každý sa učí na vlastných chybách tak síce škoda že na to musí prísť takýmto spôsobom ale tak lepšie ako by na to vôbec nemal prísť ni?Shark NX napísal:A Ty ako Dospely a zodpovedny clovek by si mal vediet ako sa mas zachovat ...
-
Sagittarius
Guru
Keď sme už pri tejto téme. Tak ja by som asi nedokázal len tak pripraviť pannu o panenstvo sexom na jednu noc, alebo takú pannu, s ktorou by som dlhšie nechodil. Aspoň dúfam. A keby hej, tak by ma aspoň štvalo, že som zmenil niečo v živote, čo vlastne ani tak strašne nemusela chcieť.Shark NX napísal:triple ... supr ... najviac sa mi Lubi ... ze funguje to hlavne u mladych ... Starsi by mal mlade ucit ... ona je este mlada a nevie si vazit rozne priority ...
(Dúfam, že som neporušil pravidlá. Ale myslím, že toto téma tak 15+, nie 18+, takže podľa nie).
-
triple
Guru wannabe
pff tak panne to dokáže spraviť len svina.. to nie .. skôr tak na jednu noc by som povedal že na základe vzájomnej dohody ale to je o inom konieckoncomSagittarius napísal:Keď sme už pri tejto téme. Tak ja by som asi nedokázal len tak pripraviť pannu o panenstvo sexom na jednu noc, alebo takú pannu, s ktorou by som dlhšie nechodil. Aspoň dúfam. A keby hej, tak by ma aspoň štvalo, že som zmenil niečo v živote, čo vlastne ani tak strašne nemusela chcieť.
(Dúfam, že som neporušil pravidlá. Ale myslím, že toto téma tak 15+, nie 18+, takže podľa nie).
dakujem neznámemu darcovi za karmu niekto ma tu nepochopil (podpíš sa aspon)
inak dlhšie som uvažoval o založení novej témy (dútam že nie mimo pravidiel) a myslím že sem sa to trocha aj hodí.. čo si myslíte o vzahu kde nieje žiadna láska ale vzájomna dohoda znie že to bude len o jednom a tom samom (nechem používať naschval slovo ktoré by to mohlo kompromitovať)
lebo napr. ja som takýto vzťah práve ukončil prvých pár krát sa to ešte dalo ale postupom času z tade tá fyzická príťažlivosť vyprchala a pak mi tam dačo začlo chýbať tak som to skončil samozrejme tiež po vzájomnej dohode..
čo si o tom myslíte?
-
Sagittarius
Guru
No to máš pravdu...A čo sa týka tej dohody, bez dohody je to skôr chvíľkové poblúznenie obochtriple napísal:pff tak panne to dokáže spraviť len svina.. to nie .. skôr tak na jednu noc by som povedal že na základe vzájomnej dohody ale to je o inom konieckoncom
No ja ti neviem. Mne by sa asi taký vzťah trocha bridil. A neverím v to, že aj takýto vzťah nemôže byť bez žiadnych citov, to jednoducho nejde.triple napísal:inak dlhšie som uvažoval o založení novej témy (dútam že nie mimo pravidiel) a myslím že sem sa to trocha aj hodí.. čo si myslíte o vzahu kde nieje žiadna láska ale vzájomna dohoda znie že to bude len o jednom a tom samom (nechem používať naschval slovo ktoré by to mohlo kompromitovať)
lebo napr. ja som takýto vzťah práve ukončil prvých pár krát sa to ešte dalo ale postupom času z tade tá fyzická príťažlivosť vyprchala a pak mi tam dačo začlo chýbať tak som to skončil samozrejme tiež po vzájomnej dohode..
čo si o tom myslíte?
takze si vlastne hrdina ze?triple napísal:jj ja viem presne ako sa mám v danej situácií zachovať .. v prvom rade som slušne vychovaný človek.. no a máš pravdu ked je blbá tak je blbá a každý sa učí na vlastných chybách tak síce škoda že na to musí prísť takýmto spôsobom ale tak lepšie ako by na to vôbec nemal prísť ni?
No osobne moj nazor asi triple pozna. Kde nie su city a dve osoby spolu len spavaju, jeden z nich vzdy trpi aj ked to neda najavo.
osobna skusenost
-
papillonbubu
Expert
Je to ale vlastne len hlúposť, že jeden pri vyťahu, len o jednom, ak sa to dá nazvať vzťahom, trpí... Pretože keďže je to vlastne o ničom, ako sa može do toho človeka zamilovať??? Nehovorím, že som som nebola chvíľami nešťastná pri niektorých, ale bolo to len chvíľkové... Pretože človek može trpieť len pri človeku, kt. miluje.... Toto je len chvíľkové pobláznenie.....
jeden druheho miluje druhy prveho nie, nakreslim?papillonbubu napísal:Je to ale vlastne len hlúposť, že jeden pri vyťahu, len o jednom, ak sa to dá nazvať vzťahom, trpí... Pretože keďže je to vlastne o ničom, ako sa može do toho človeka zamilovať??? Nehovorím, že som som nebola chvíľami nešťastná pri niektorých, ale bolo to len chvíľkové... Pretože človek može trpieť len pri človeku, kt. miluje.... Toto je len chvíľkové pobláznenie.....
-
papillonbubu
Expert