Mať rád vs. ľúbiť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mi-chau napísal:takze si vlastne hrdina ze? :wink: Kde nie su city a dve osoby spolu len spavaju, jeden z nich vzdy trpi aj ked to neda najavo.
nie nie tu netrpel nikto.. bola tam vzájomná dohoda.. holka vôbec nechcela vzťah a ja tak isto nie.. a ked sme sa spolu prvý raz spolu vyspali a chceli sme znova tak ona ma upozrnila že nechce aby to so mnou niečo spravilo. ja som vedel že to bude ok z mojej strany.. ja ešte neviem asi nemám na nejaký vážny vzťah teraz aj keby som chcel.
tak sme spolu len a len správali vôbec sme si nevolali nepísali proste žiadny kontakt a ked sme chceli tak sme si zavolali a dohodli sa vtedy a vtedy sa nám to hodí..
chápeš mich-chau takže v tomto prípade nikto nertpel.. ani ja ani holka skôr to som chcel tou otázkou zistiť (názor iných čo to skúsili a zažili) že či ich to naplnalo a či im to stačilo.. lebo mne nie (som si uvedomil že s.. nieje len a len o s......e)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja. ľúbim šniclu so zemiakovym šalátom ale nemilujem ju.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No ale sa nam to tu rozbehlo :D clovek nestiha citat.....ale myslim ze tato tema je Mat rad Vs. Lubit :D a nie Lubit Vs. Milovat :wink:
Te-wei napísal:Ja. ľúbim šniclu so zemiakovym šalátom ale nemilujem ju.
ja si hocikedy poviem na dobre jedlo mhhh to milujem :).preco nie? hehe...ale dajme tomu ze je to ine milujem ako pri dievcatach che.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som zazil to co Povedal Mi-Chau ... Boli sme proste trochu opity ... no a ona dosla z napadom ze co ty na Nezvazny s.. Tak pozeram na nu ci je dostatocne Triezva ... ona ze Uplne len ju to trochu vnieslo do nalady a vzdy to chcela vyskusat ... Zhrozeny som na nu pozeral ale ked mi povedala ze to fakt chce tak Ja ze no Ok ... A potom mi Povedala toto ber ako Uzitie si ... Nie ze sa do mna zalubis alebo tak ja hovorim tak ked to vazne chces tak ok ... Len chybala mi tam strasne citova zlozka ...
A asi mesiac na to som bol zo svojou najlepsiou kamaratkou Oslavit Narodeniny ... (ju poznam od 5rocnika na zakladke) cize je pre mna ako sestra ... Proste naj kamaratka aku si mozem predstavit
No a ked sa o tom dozvedela Ta baba tak proste ja som ju podviedol som obycajny hajzel ...
Ja oci na Klavesnici ze co je ... tak som jej pripomenul co mi hovorila ... Ona ze ona to nemyslela vazne ...
Tak kua Jasne a zretelne mi hovori toto neber ako Vztah ... proste sme si nezavazne uzili rozumies?? ... A potom trepne toto?? :?

Preto odvtedy hovorim nie ... Sex bez citou je pre mna ako pre CS zavislaka PC Bez Elektriny A Mysky ... sa proste neda
Ako vyzsie mi-chau pisal ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ty vole ale tak to musela byt trubka nie? toto nornálny človek nerobí. Ja by som ju asi mal na háku nech si o mne vypráva čo chce nie?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

triple napísal:ty vole ale tak to musela byt trubka nie? toto nornálny človek nerobí.
Od normalneho cloveka sa lisila tym ze to povedala a nenechala si to pre seba. Myslim.
LucyCat
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LucyCat »

triple napísal:pff tak panne to dokáže spraviť len svina.. to nie .. skôr tak na jednu noc by som povedal že na základe vzájomnej dohody ale to je o inom konieckoncom

dakujem neznámemu darcovi za karmu niekto ma tu nepochopil (podpíš sa aspon)

inak dlhšie som uvažoval o založení novej témy (dútam že nie mimo pravidiel) a myslím že sem sa to trocha aj hodí.. čo si myslíte o vzahu kde nieje žiadna láska ale vzájomna dohoda znie že to bude len o jednom a tom samom (nechem používať naschval slovo ktoré by to mohlo kompromitovať)
lebo napr. ja som takýto vzťah práve ukončil prvých pár krát sa to ešte dalo ale postupom času z tade tá fyzická príťažlivosť vyprchala a pak mi tam dačo začlo chýbať tak som to skončil samozrejme tiež po vzájomnej dohode..
čo si o tom myslíte?
v sucasnosti su tieto akoze "vztahy" {lebo nemozem to nazvat vztahom,a ak tak len pseudovztahom} moderne, ale nie vsetko, co je mozdern, musi zakonite byt aj dobre :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

tak tak mi-chau ... Lutujem to ... Mal som sa zachovat ako na Jednej diskoteke ... Niekde som to tu uz opisal no ale stalo sa co narobis ... clovek sa uci na chybach ... :?
midnight_man
Guru
Guru

Shark NX napísal: clovek sa uci na chybach ... :?
skoda ze len na svojich :? Darmo sa vravi ze mudry sa uci na chybach inych a hlupy na svojich ..mozno to niekde plati ale v tejto teme asi tazko.... :idea:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:skoda ze len na svojich :? Darmo sa vravi ze mudry sa uci na chybach inych a hlupy na svojich ..mozno to niekde plati ale v tejto teme asi tazko.... :idea:
tak potom sme všetci hlúpi nepoznám nikoho kto sa poučil z chyby druhého
midnight_man
Guru
Guru

triple napísal:tak potom sme všetci hlúpi nepoznám nikoho kto sa poučil z chyby druhého
na tom daco bude :lol: :lol:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

triple napísal:tak potom sme všetci hlúpi nepoznám nikoho kto sa poučil z chyby druhého
no tak ja si uprimne bez srandy myslim ze som teda riadny tupec :D , nedokazal som sa poucit ani na vlastnych chybach :D :roll: ... tak hadam uz na buduce mi to dojde skor :D
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

midnight_man napísal:Darmo sa vravi ze mudry sa uci na chybach inych a hlupy na svojich ..mozno to niekde plati ale v tejto teme asi tazko.... :idea:
Nie len v tejto teme. Ucit sa z chyb inych znie mudro a zaujimavo, ale vacsinou mozme byt radi, ked sa ponaucime z vlastnych.
kenyan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kenyan »

Noo, kazdy tymto slovam pripisuje iny vyznam, pre niekoho znamena lubit vjac ako milovat a opacne a tak.. Ja viem len ze to co citim ja k mojej laske sa neda slovami opisat, take slova jednoducho fakt nexistuju, preto jej hovorim ze ju lubim:).. Ale fakt moooc:P..
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

to KENYAN:SLAVNOSTNY PRVY PRISPEVOK GRATULUJEM :smt039
no a ja považujem slovo MILUJEM za viac ako ľúbim...lubit mozte svoju mamku ocka...ale tych asi milovať nebudete..ja MILUJEM svoju lásku...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Máš pravdu. Ja mám rada svojich kamarátov, ľúbim svojich rodičov, ale milujem svojho psa :D
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Aky vy v tom vidite podstatny rozdiel, myslim, ked dvaja spolu chodia a je to bud to prve alebo to druhe. Co si o tom myslite??? Mna by to zaujimalo. Podla mna ak dvaja spolu chodia, tak to bude asi to druhe (lubit) ... nemyslite???
Mne presne povedali rozdiel medzi láskou a mať rád. Keď je tam len tá kolegovská/kamarátska láska tak to znamená že by si jej chýbal ale keby si došiel do roboty bolo by jej ráno jedno či si došiel aleo nie. Ale ak ťa lúbi tak na teba stále myslí že čo asi robí, a ráno v robote ho hladá že kedy príde alebo by rozmýšlala že prečo neprišiel a také.
kenyan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kenyan »

Opak napísal:to KENYAN:SLAVNOSTNY PRVY PRISPEVOK GRATULUJEM :smt039
no a ja považujem slovo MILUJEM za viac ako ľúbim...lubit mozte svoju mamku ocka...ale tych asi milovať nebudete..ja MILUJEM svoju lásku...
asi tak..:)
Napísať odpoveď