Soldier of Fortune: Payback
Soldier of Fortune: Payback
Co si myslite o pokracovani tejto hry ktoru vyvyja slovenske studio Cauldron?
Video: http://www.n-joy.cz/video/soldier-of-fo ... HwiGWyLPY/
Re: Soldier of Fortune: Payback
slovaci ? co? no pozeral som asi pred 20timi minutami to video a bol som prijemne prekvapeny, vypada to dobre... heheToy M@ch!n3 napísal:Co si myslite o pokracovani tejto hry ktoru vyvyja slovenske studio Cauldron?
Moj vlastny nazor je ze to bude prepadak a VELMI VELKY!
Videl som to video ktore nato je a mal som dost GRAFICKY je to take nejake umele akoby to bolo kreslene ... nepripada mi to realisticky a hratelnost sa mi tiez nejak nepacila ... zbrane cudne a neviem co je natom take uzastne ze mozte rozstrielat postavu na kusky !
ABSOLUTNE MA TA HRA NELÁKA!
nemozem si pomoct ale nestotoznujem sa s podobnym podanim "realisticnosti" ako doslova rozporcovanie tela... Pri sucasnych moznostiach grafiky ktora sa cim dalej priblizuje realite, sa vo mne budi odpor k podobne nasilne mierenym hram. Uz to nie je o hratelnosti. To ze sa v hrach zabija, to sme si uz zvykli. Ale preco to este takto zbrutalnovat? To mam 23 rokov a uz len pohlad na video vo mne vyvolava odpor a jednoznacne presvedcenie ze toto si urcite nezahram. Viem ze decka miluju ked vidia vela krvi, mozu sa vytahovat pred spoluziakmi cez prestavku kolko koncatin a hlav ustrelil a ake pouziva techniky - avsak toto pre deti stopro urcene nebude
Vlastne pre koho je to vytvarane? Nasilie takehoto razu si priam koleduje o nalepku 18+, avsak dospeli ludia uz su natolko normalni, ze v podobnom sialenstve nenajdu utocisko a teda si to nezahraju.
.. hry by mali byt o zabave a nie o sadistickom ukajani sa... typickou ukazkou zabavy je napr aj team fortress 2 - ano striela sa tam, mozno aj viac ako v pripade SoF, avsak nemame docinenia s realistickym podanim, a ziadny sadizmus sa nekona.
snad to dopadne prinajmensom podobne ako Manhunt 2
Vlastne pre koho je to vytvarane? Nasilie takehoto razu si priam koleduje o nalepku 18+, avsak dospeli ludia uz su natolko normalni, ze v podobnom sialenstve nenajdu utocisko a teda si to nezahraju.
.. hry by mali byt o zabave a nie o sadistickom ukajani sa... typickou ukazkou zabavy je napr aj team fortress 2 - ano striela sa tam, mozno aj viac ako v pripade SoF, avsak nemame docinenia s realistickym podanim, a ziadny sadizmus sa nekona.
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mi sme SoF2 hravali u nas v herni ..to bolo smiechu čo sme sa nasmialy ked som som vybehol spoza rohu z brokovnicou a zblizka to do neho našil pola tela rozprsknuta na stene a druha polka lezala na zemy z vnutornostami heh .... sme sutazili kto da najbrutalnejsi kill heh celkom haluz .. tka uvidime ake toto bude .....
Toto je názor! Prisámbohu keby som si vopred nepozrel tému napíšem to isté. Fakt SOF, Manhunt atď je jedna hlúposť nad druhú. Takýmto hrám by som prial skorý zánik - ničia totiž herný priemysel a dávajú smiešnym televíziám ako J@J príležitosť na príspevky do televíznych novín typu "Hral Manhunt a je z neho debil" "Pozrite - toto je DOOM III a možno ho má v počítači vaše decko ani o tom neviete" "Spoveď človeka závislého na "počítačových videohrách" atď, pritom hry ako The Sims, SimCity, Civilization, Empire Earth, Transprt Tycoon, Tropico atď akoby ani neexistovali. To, že Europa Universalis sa povinne inštalovala do školských počítačov kdesi vo Švédsku - o tom ani muk!KoCi napísal:nemozem si pomoct ale nestotoznujem sa s podobnym podanim "realisticnosti" ako doslova rozporcovanie tela... Pri sucasnych moznostiach grafiky ktora sa cim dalej priblizuje realite, sa vo mne budi odpor k podobne nasilne mierenym hram. Uz to nie je o hratelnosti. To ze sa v hrach zabija, to sme si uz zvykli. Ale preco to este takto zbrutalnovat? To mam 23 rokov a uz len pohlad na video vo mne vyvolava odpor a jednoznacne presvedcenie ze toto si urcite nezahram. Viem ze decka miluju ked vidia vela krvi, mozu sa vytahovat pred spoluziakmi cez prestavku kolko koncatin a hlav ustrelil a ake pouziva techniky - avsak toto pre deti stopro urcene nebude![]()
Inak onen "realistický" systém poškodenia alebo čo to je je nadmieru vtipný - rana z M-16 niekomu do ruky a ľaľa, už ju nemá? To má byť čo? Lepra? Alebo tvorcovia pri vývoji SOF I uprostred vývoja zistili že tvoria kravinu hrubého kalibru tak ju "okorenili" nadmiernou brutalitou a zákazmi v polke sveta len aby to ľudia "žrali" a kupovali? Jediná vec čo je na SoF dobrá, je multiplayer druhého dielu, inak je to nuda zafarbená do červena.
No, tesil som sa na tuto hru, ale kvalita stoji za ...
Grafika nic moc, na stromoch mi cudne preblikavali listy na cierno, niektore textury nedorobene. Na tuto dobu ktora je teraz by si to zasluzilo lepsiu grafiku.
Hratelnost je asi taka ako pri priemernych strielackach, nic extra ani nic zle. Ale urcite to mohlo byt lepsie.
Menu je spravene velmi jednoducho, v options sa da nastavit celkovo 8 poloziek + controls.
Typicky znak pre tuto hru je to, ze mozete doslova rozstrielat nepriatelov.
Tuto hru si uz asi nezahram, nezaujala ma. Mam pocit akoby tvorcovia nemali cas a chceli hru rychlo vydat.
Niekto si to zahra mozno len kvoli tomu masakru. Velke minus patri ukladaniu hry. Hral som iba prvu misiu ale za cely cas hrania sa mi to ani raz neulozilo a ked ma zabili isiel som celu misiu odznova. Povedal by som, ze VELMI odflaknuta hra.
Ja by som tejto hre dal asi 4.0/10.
Nejake screeny ktore som spravil:

Grafika nic moc, na stromoch mi cudne preblikavali listy na cierno, niektore textury nedorobene. Na tuto dobu ktora je teraz by si to zasluzilo lepsiu grafiku.
Hratelnost je asi taka ako pri priemernych strielackach, nic extra ani nic zle. Ale urcite to mohlo byt lepsie.
Menu je spravene velmi jednoducho, v options sa da nastavit celkovo 8 poloziek + controls.
Typicky znak pre tuto hru je to, ze mozete doslova rozstrielat nepriatelov.
Tuto hru si uz asi nezahram, nezaujala ma. Mam pocit akoby tvorcovia nemali cas a chceli hru rychlo vydat.
Niekto si to zahra mozno len kvoli tomu masakru. Velke minus patri ukladaniu hry. Hral som iba prvu misiu ale za cely cas hrania sa mi to ani raz neulozilo a ked ma zabili isiel som celu misiu odznova. Povedal by som, ze VELMI odflaknuta hra.
Ja by som tejto hre dal asi 4.0/10.
Nejake screeny ktore som spravil: