Soldier of Fortune: Payback

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Soldier of Fortune: Payback

Príspevok od používateľa Aealo »

Co si myslite o pokracovani tejto hry ktoru vyvyja slovenske studio Cauldron?

Video: http://www.n-joy.cz/video/soldier-of-fo ... HwiGWyLPY/
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Soldier of Fortune: Payback

Príspevok od používateľa ccA?` »

Toy M@ch!n3 napísal:Co si myslite o pokracovani tejto hry ktoru vyvyja slovenske studio Cauldron?

Video: http://www.n-joy.cz/video/soldier-of-fo ... HwiGWyLPY/
slovaci ? co? no pozeral som asi pred 20timi minutami to video a bol som prijemne prekvapeny, vypada to dobre... hehe
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Moj vlastny nazor je ze to bude prepadak a VELMI VELKY! :? Videl som to video ktore nato je a mal som dost GRAFICKY je to take nejake umele akoby to bolo kreslene ... nepripada mi to realisticky a hratelnost sa mi tiez nejak nepacila ... zbrane cudne a neviem co je natom take uzastne ze mozte rozstrielat postavu na kusky ! :smt078 ABSOLUTNE MA TA HRA NELÁKA!
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Hral som vsetky casti SOF serie - jedna z najlepsich hier a uz len kvoli tomu, ze to robili Cauldron sa to oplati zahrat - must have titul :)

edit: predosle diely nerobili Cauldron ale ak si dobre spominam tak Raven :)
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

musim suhlasit velmi vyborna hra!!hral som jednotku a dvojku a fakt to je dost dobre ale bolo to stare tak ta grafika...no robili co mohly a teraz to bude fakt bomba!!naozaj sa tesim az ich roztrielam :lol:
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

vyzera to velmy dobre..tesim sa na to :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nemozem si pomoct ale nestotoznujem sa s podobnym podanim "realisticnosti" ako doslova rozporcovanie tela... Pri sucasnych moznostiach grafiky ktora sa cim dalej priblizuje realite, sa vo mne budi odpor k podobne nasilne mierenym hram. Uz to nie je o hratelnosti. To ze sa v hrach zabija, to sme si uz zvykli. Ale preco to este takto zbrutalnovat? To mam 23 rokov a uz len pohlad na video vo mne vyvolava odpor a jednoznacne presvedcenie ze toto si urcite nezahram. Viem ze decka miluju ked vidia vela krvi, mozu sa vytahovat pred spoluziakmi cez prestavku kolko koncatin a hlav ustrelil a ake pouziva techniky - avsak toto pre deti stopro urcene nebude :)

Vlastne pre koho je to vytvarane? Nasilie takehoto razu si priam koleduje o nalepku 18+, avsak dospeli ludia uz su natolko normalni, ze v podobnom sialenstve nenajdu utocisko a teda si to nezahraju.

.. hry by mali byt o zabave a nie o sadistickom ukajani sa... typickou ukazkou zabavy je napr aj team fortress 2 - ano striela sa tam, mozno aj viac ako v pripade SoF, avsak nemame docinenia s realistickym podanim, a ziadny sadizmus sa nekona.

snad to dopadne prinajmensom podobne ako Manhunt 2 :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Mi sme SoF2 hravali u nas v herni ..to bolo smiechu čo sme sa nasmialy ked som som vybehol spoza rohu z brokovnicou a zblizka to do neho našil pola tela rozprsknuta na stene a druha polka lezala na zemy z vnutornostami heh .... sme sutazili kto da najbrutalnejsi kill heh celkom haluz .. tka uvidime ake toto bude .....
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Hral som SOF 1 aj 2, popravde jednotka sa mi pacila viac, asi lebo som to drtil na starom kompe.
Ale na tento novy diel som zvedavy, ako inak :wink:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

KoCi napísal:nemozem si pomoct ale nestotoznujem sa s podobnym podanim "realisticnosti" ako doslova rozporcovanie tela... Pri sucasnych moznostiach grafiky ktora sa cim dalej priblizuje realite, sa vo mne budi odpor k podobne nasilne mierenym hram. Uz to nie je o hratelnosti. To ze sa v hrach zabija, to sme si uz zvykli. Ale preco to este takto zbrutalnovat? To mam 23 rokov a uz len pohlad na video vo mne vyvolava odpor a jednoznacne presvedcenie ze toto si urcite nezahram. Viem ze decka miluju ked vidia vela krvi, mozu sa vytahovat pred spoluziakmi cez prestavku kolko koncatin a hlav ustrelil a ake pouziva techniky - avsak toto pre deti stopro urcene nebude :)

Vlastne pre koho je to vytvarane? Nasilie takehoto razu si priam koleduje o nalepku 18+, avsak dospeli ludia uz su natolko normalni, ze v podobnom sialenstve nenajdu utocisko a teda si to nezahraju.

.. hry by mali byt o zabave a nie o sadistickom ukajani sa... typickou ukazkou zabavy je napr aj team fortress 2 - ano striela sa tam, mozno aj viac ako v pripade SoF, avsak nemame docinenia s realistickym podanim, a ziadny sadizmus sa nekona.

snad to dopadne prinajmensom podobne ako Manhunt 2 :)
Toto je názor! Prisámbohu keby som si vopred nepozrel tému napíšem to isté. Fakt SOF, Manhunt atď je jedna hlúposť nad druhú. Takýmto hrám by som prial skorý zánik - ničia totiž herný priemysel a dávajú smiešnym televíziám ako J@J príležitosť na príspevky do televíznych novín typu "Hral Manhunt a je z neho debil" "Pozrite - toto je DOOM III a možno ho má v počítači vaše decko ani o tom neviete" "Spoveď človeka závislého na "počítačových videohrách" atď, pritom hry ako The Sims, SimCity, Civilization, Empire Earth, Transprt Tycoon, Tropico atď akoby ani neexistovali. To, že Europa Universalis sa povinne inštalovala do školských počítačov kdesi vo Švédsku - o tom ani muk!
Inak onen "realistický" systém poškodenia alebo čo to je je nadmieru vtipný - rana z M-16 niekomu do ruky a ľaľa, už ju nemá? To má byť čo? Lepra? Alebo tvorcovia pri vývoji SOF I uprostred vývoja zistili že tvoria kravinu hrubého kalibru tak ju "okorenili" nadmiernou brutalitou a zákazmi v polke sveta len aby to ľudia "žrali" a kupovali? Jediná vec čo je na SoF dobrá, je multiplayer druhého dielu, inak je to nuda zafarbená do červena.
evee
Medium Star
Medium Star

Coze sa tato tema tak pozastavila...ved tato hra je od slovakov......:D kedy ma vyjst?
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

konečne dačo realistickejšie čo urobí taká puška ozaj ked to našije nietko do niekoho to je tlak lubi sa mi to a myslím si že ked bachneš niekomu do ruky tak mu to odtrhne ruku ale žiť može aj dalej nie ako v ostatných hrách strelí do nohy a zdochne ja dávam velké plus
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

som hral jednotku a bolo to velmi davno,
na tu dobu tam bola celkom realna grafika,
cize mohlo by to byt dobree :)
mexffel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mexffel »

Uz sa neviem dockat ale ja to asi na mojom PC nerozchodim pojde na PS2 ak nee brat chysta kupit PS3 tak uvidime..

SoF2 hram aj doteraz...PROSTE BEST...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

skusali ste to uz niekto, uz je to od vcera na nete... ak niekto to stiahnete tak sem hodte screeny+dojmy
Aealo
Addict
Addict

ja som to skusal uz vcera, presiel som jednu misiu potom uninstall, strasna sprostost to je
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

co je na tom take zle ? uz len kvoli tomu by som to chcel vyskusat, lebo to robili slovaci :)
Aealo
Addict
Addict

nevien nepaci sa mi to spracovanie, este nikdy nepoculi o niecom co sa vola Save, nepozna viac ako 4tlacitka na myske atd.. vsak skus tebe sa to mozno pacit bude :? :?
evee
Medium Star
Medium Star

rochedo napísal:co je na tom take zle ? uz len kvoli tomu by som to chcel vyskusat, lebo to robili slovaci :)
jj slovaci 4ever :lol: ja som hral jednotku a nemohol som..potom dvojku ta bola tiez dobra ale ked som teraz videl payback tak to vypada fakt dobre
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

No, tesil som sa na tuto hru, ale kvalita stoji za ...
Grafika nic moc, na stromoch mi cudne preblikavali listy na cierno, niektore textury nedorobene. Na tuto dobu ktora je teraz by si to zasluzilo lepsiu grafiku.
Hratelnost je asi taka ako pri priemernych strielackach, nic extra ani nic zle. Ale urcite to mohlo byt lepsie.
Menu je spravene velmi jednoducho, v options sa da nastavit celkovo 8 poloziek + controls.
Typicky znak pre tuto hru je to, ze mozete doslova rozstrielat nepriatelov.
Tuto hru si uz asi nezahram, nezaujala ma. Mam pocit akoby tvorcovia nemali cas a chceli hru rychlo vydat.
Niekto si to zahra mozno len kvoli tomu masakru. Velke minus patri ukladaniu hry. Hral som iba prvu misiu ale za cely cas hrania sa mi to ani raz neulozilo a ked ma zabili isiel som celu misiu odznova. Povedal by som, ze VELMI odflaknuta hra.
Ja by som tejto hre dal asi 4.0/10.

Nejake screeny ktore som spravil:
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Napísať odpoveď