Half-Life 2 Episode 2
No 8 hodin hraci cas nie je uplne nerealny ak clovek hra hru prvy krat, chce najst kazdu jednu schovanu blbost - s prostredim sa dost pohrali. A ak chce este vsetky achievements a nielen hru prebehnut od zaciatku do konca, tak je 8 hodin aj malo
Hral som to 7 hodin a nepodarilo sa mi vsetko.. mozno som len lama. Co by som hre vytkol, je zase ta ista chyba co v predoslych dieloch - ked mam branit nejaku oblast, tak pochopim ze to nebude pred jednotlivcom - ale aby som 20 minut robil dookola to iste v tom istom prostredi - to uz docela lezie na city.
K zaveru - alyx zisti ze je tehotna a epizoda 3 sa bude zameriavat na najdenie otca... Nechapem ludi ktori chcu vediet co bude na konci bez toho aby si hru zahrali.. mna koniec celkom prekvapil, u hier podobneho zanru nebyva zvykom.. tak si to radsej zahrajte. (ked ma hra zaujima - zahram si ju, ked nezaujima - tak ma netrapi ani ako skonci)
Portal - sleha vec.. je to na logiku, a jak sa vyssie spominalo - tie turrety nemaju chybu
.. len ani za ten svet som v noci nevedel prejst 18tu miestnost...
A k celemu balicku Orange Box - HL2:E2 a Portal su na tom s hracim casom dost biedne, nebyt mimoriadne kvalitneho spracovania ako sme u Valve zvyknuti, a tiez multiplayerovky Team Fortress 2 ktora je svojim sposobom originalna, a v zabavnosti bez problemov schova do vacku ostatne, vratane CSka, asi by ma tie peniaze mrzeli.. takto som dostal primerane mnozstvo zabavy za celkom solidny peniaz.
K zaveru - alyx zisti ze je tehotna a epizoda 3 sa bude zameriavat na najdenie otca... Nechapem ludi ktori chcu vediet co bude na konci bez toho aby si hru zahrali.. mna koniec celkom prekvapil, u hier podobneho zanru nebyva zvykom.. tak si to radsej zahrajte. (ked ma hra zaujima - zahram si ju, ked nezaujima - tak ma netrapi ani ako skonci)
Portal - sleha vec.. je to na logiku, a jak sa vyssie spominalo - tie turrety nemaju chybu
A k celemu balicku Orange Box - HL2:E2 a Portal su na tom s hracim casom dost biedne, nebyt mimoriadne kvalitneho spracovania ako sme u Valve zvyknuti, a tiez multiplayerovky Team Fortress 2 ktora je svojim sposobom originalna, a v zabavnosti bez problemov schova do vacku ostatne, vratane CSka, asi by ma tie peniaze mrzeli.. takto som dostal primerane mnozstvo zabavy za celkom solidny peniaz.
tak toto nechápem ty tu prezradíš celý koniec, to vobec rozmýšlaš čo píšeš tu nikto nie je nato zvedavý každý by si to radšej sám zahral a dozvedel sa to z hry a nie od nejakého deb.... fakt díky, prišiel som o dosť velké prekvapenieKoCi napísal: K zaveru - alyx zisti ze je tehotna a epizoda 3 sa bude zameriavat na najdenie otca... Nechapem ludi ktori chcu vediet co bude na konci bez toho aby si hru zahrali.. mna koniec celkom prekvapil, u hier podobneho zanru nebyva zvykom.. tak si to radsej zahrajte. (ked ma hra zaujima - zahram si ju, ked nezaujima - tak ma netrapi ani ako skonci)