Half-Life 2 Episode 2
vysiel artwork o epizode 3.. ten bachraty "cervik" z EP2
http://www.intothepixel.com/artwork-det ... rtwork=757
http://www.gamesradar.com/pc/half-life- ... 4921839018
to asi naznacuje ze v EP3 sa bude dat s nimi bojovat. juuj to bude sranda
len stale neohlasili datum vydania, tipujem ze to vyjde na konci roku 2009
http://www.intothepixel.com/artwork-det ... rtwork=757
http://www.gamesradar.com/pc/half-life- ... 4921839018
to asi naznacuje ze v EP3 sa bude dat s nimi bojovat. juuj to bude sranda
len stale neohlasili datum vydania, tipujem ze to vyjde na konci roku 2009
hehe... ale myslim ze zombini z EP1 boli horsi, no nie je super ked vam ta obluda odisti granat a stylom kamikadze sa k vam prituli?
a najlepsie je ked nemate naboje a prave zhasina baterka... 
mimochodom stalo sa vam niekedy ze vam Alyx skapala? mne len raz a to v tej kapitole lowlife v EP1
//OT: tak toto som tu uvidel pod threadom v reklamach google adsense:
Cs 1.6 Boty Online
Topánky pre Vás. Online Aukcie obuvy.
www.aukro.sk

mimochodom stalo sa vam niekedy ze vam Alyx skapala? mne len raz a to v tej kapitole lowlife v EP1
//OT: tak toto som tu uvidel pod threadom v reklamach google adsense:
Cs 1.6 Boty Online
Topánky pre Vás. Online Aukcie obuvy.
www.aukro.sk
Ja som najviac neznasal tych, co boli v HL2 v Ravenholme a skakali kade tade...a tiez toho typka co mal na chrbte niekolko tych malych jedovatych otvor. Naneho vzdy leteli vsetky vybusniny co som mal.
Ti s granatmi z EP1 boli slabi prave preto, ze utocili stylom kamikaze a ja som im vzdy utiekol, takze mi este aj usetrili municiu
Ti s granatmi z EP1 boli slabi prave preto, ze utocili stylom kamikaze a ja som im vzdy utiekol, takze mi este aj usetrili municiu
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
haha... jj ravenholm.. vlastne tie potvory ktore mali na sebe dalsie co po tebe hadzali... musel si ich pozabijat postupne... a potom ti skakajuci psy.. uf... oni ked tak zavrestali, az mraz po chrbte... ale sranda... hlavne si si zobral Zero Point Energy Field Manipulator (Gravity Gun) a k tomu si si pritiahol tu pilku a vystrelil po zombie
strasne dobra vec
-
Miley Cyrus
Light Star
Half-Life 2 Episode 2
hej a zombimu to odrezalo hlavu ale este vecsia sranda bola ked si si cupol pod tie vrtule, zapol ich a zombie isli ku tebe a postupne im to rezalo hlavyŠu-Do napísal:haha... jj ravenholm.. vlastne tie potvory ktore mali na sebe dalsie co po tebe hadzali... musel si ich pozabijat postupne... a potom ti skakajuci psy.. uf... oni ked tak zavrestali, az mraz po chrbte... ale sranda... hlavne si si zobral Zero Point Energy Field Manipulator (Gravity Gun) a k tomu si si pritiahol tu pilku a vystrelil po zombiestrasne dobra vec
ravenholm... stare dobre casy.
ja som tie velke obludy co mali tych troch headcrabov na sebe (tych ciernych) likvidoval pacidlom len tak zo srandy, len co to hodilo toho kraba tak v skoku som to odrazil pacidlom alebo dorazil na zemi a dovtedy som do tej obludy mlatil 
dobre este bolo co ste potocili ventilom a spravilo to plyn a uz len strela zo zbrane alebo potocenie eletrickym gombikom a plyn sa vznietil
alebo to auto... zdvihnut, pockat dokedy zombici pridu a bum na ich hlavy 
tych masitych zombikov (co to liezlo po okvape a vrestalo) som likvidoval brokarnou do hlavy
ale najvacsi problem mi robilo v EP1 misia lowlife na konci. malo municie, slaba baterka a zombikov az az
a hlavne ked nic nevidite a zrazu pride ta obluda s granatom a nedajboze rachne vedla vas tak chytro skoncite tvarou dole 
najlepsie misie podla mna boli:
Half life 2 - Ravenholm, Highway 17, Nova Prospekt, Entanglement, outro Our Benefactors a Dark Energy a mozno tie misie kde sa nehra moc, na osviezenie pribehu (Red letter day, Black mesa east, Point insertion)
Half life EP1 - Direct Intervention, Lowlife, Urban Fight, Exit 17
Half life EP2 - To the white forest, This vortal coil, Riding Shotgun, Our mutual fiend (raketove silo a likvidovanie tych striderov na aute)
a trocha este Freeman pontifex.. trocha mi zabralo dokym som pochopil ten most
a samozrejme intro a outro pri kazdych dieloch
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2008, 16:57 )
kurnajs uz by mohli nieco o sebe chlapi z valve povedat jako im to ide...
nic sa nemeni, artworky tie iste, datum vydania TBA.. no snad sa dockame 
dobre este bolo co ste potocili ventilom a spravilo to plyn a uz len strela zo zbrane alebo potocenie eletrickym gombikom a plyn sa vznietil
tych masitych zombikov (co to liezlo po okvape a vrestalo) som likvidoval brokarnou do hlavy
ale najvacsi problem mi robilo v EP1 misia lowlife na konci. malo municie, slaba baterka a zombikov az az
najlepsie misie podla mna boli:
Half life 2 - Ravenholm, Highway 17, Nova Prospekt, Entanglement, outro Our Benefactors a Dark Energy a mozno tie misie kde sa nehra moc, na osviezenie pribehu (Red letter day, Black mesa east, Point insertion)
Half life EP1 - Direct Intervention, Lowlife, Urban Fight, Exit 17
Half life EP2 - To the white forest, This vortal coil, Riding Shotgun, Our mutual fiend (raketove silo a likvidovanie tych striderov na aute)
a trocha este Freeman pontifex.. trocha mi zabralo dokym som pochopil ten most
a samozrejme intro a outro pri kazdych dieloch
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2008, 16:57 )
kurnajs uz by mohli nieco o sebe chlapi z valve povedat jako im to ide...