Biela tvar
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
Pro.Dante3000
Light Expert
nieje to nahodou iba na opalovanie? toto som sa docital :
Kód: Vybrať všetko
Betakarotén 60 kps 89,8 Sk
Výrobca: Generica
Betakarotén 60 kps
Účinná látka v jednej kapsuli:
Beta karotén 10 000 IU 6,0 mg
1 balenie:
60 kapsúl
Charakteristika:
Ochrana pokožky pri opaľovaní a nadmernom slnečnom ožiarení
Indikácie:
Prípravok sa užíva ako prevencia proti spáleniu pokožky intenzívnym slnečným žiarením. Zabezpečuje rovnomerné zhnednutie pokožky. Pomáha pri šeroslepote, pravidelné užívanie zlepšuje zrak. Priaznivo pôsobí na suchú pokožku, vyrážky a lámavosť nechtov. Beta karotén sa považuje za zdroj mladého vzhľadu
Dávkovanie:
Denne užívať dve kapsuly – 10 až 14 dní pred opaľovaním, potom jednu kapsulu každý deň až do spotrebovania balenia.
Poznámka:
Ochranný účinok beta karoténu na pokožku znásobí súčasné užívanie vitamínu E.-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Biela tvar
- chodievaj do solarkaPro.Dante3000 napísal:Mam problem- mam bielu tvar a vidno mi "podkovy pod ocami", ked sa opalim tak som na tvari opaleny ale coskoro to zmizne. neviem mam to uz od detstva,mozno mi chyba pigment, dalo by sa to nejako vyriesit napr. pit cervene vino?
za odpoved dakujem
alebo
- v kozmetickych strediskach maju nato pristroje, ktore ti mozu stmavit pokozku. (najvacsie a najlepsie je v BA v Petrzalke - mam snim dobre skusenosti)
hmm aj ja mam kruhy pod occami a take debiliny ako ze davat si lad alebo ked das lyzicky do mrazaku a potom prizlozis na 15minut na oci tak ti to nepomoze. To ti iba pomoze ak rano vstanes a mas opuchnute oci ale ono to vzdy tak za 80 minut prejde. Tiez som zvysil mnozstvo zeleza ako napr (paradajky,cvikla,rozne orechy,slnecnice,jahody) ale efekt moc neni skus si este mozno kupit niejaky ocny krem a navstivit obvodneho abo kozneho lekara. Moze sa ti to prejavit aj ked mas nedostatok spanku ale to keby napr si cely rok spal 4-5 hodin tak vtedy optimalne spi 7-8 hodin viac ne.