KoCi napísal:Portal - sleha vec.. je to na logiku, a jak sa vyssie spominalo - tie turrety nemaju chybu .. len ani za ten svet som v noci nevedel prejst 18tu miestnost...
18 je easy ale co nastane po konci 19 ako vyst z toho levelu este stale sa mi dymi z hlavy
no pokial viem zatial sa da E2 kupit iba v orangeboxe. samostatne ziatial nie. ano fortress ani portal... a kupit sa to da asi aj v normal kamenom shope ale cez stram to vijde asi lacnejsie.
hah prave som presiel portal. a tusim to aspiruje na naj hru z orangeboxu. skoda ze je to kratke... to uz maju vo valve asi v popise prace. zaver je ale giganticky to sa teste...
tak dobre som sa na hre nezabavil ani nepametam. nastastie tam budu vymyslene asi tisice novych map cize sa to bude dat hrat donekonecna.
ty co este nemate vralo odporucam uz len kvoli tomuto samotnemu sa to oplati
jo a nezabudnite "the cake is a lie"
jaj kua.. ted som dal tahat.. mrtne sa tesim... HL je uplne super seria.. lenze tie episody su fakt kratke.. teda prva... na to ze HL2 ako samostatny bol pekne dlhy a paradny..
prask napísal:hah prave som presiel portal. a tusim to aspiruje na naj hru z orangeboxu. skoda ze je to kratke... to uz maju vo valve asi v popise prace. zaver je ale giganticky to sa teste...
jj ten zaver:D ... pekna pesnicka na konci
Inak presiel som ho asi za 3 hodiny ... dost kratke, ale dufam ze budu postupne nejake bonusove mapy
Chalani, navnadili ste ma na portal, uz "kupujem"
Inak episode 2 je celkom v pohode, uz som sa par krat tak zlakol, az som si zanadaval (zabudnuty zombie na zemi, ktory ozije akurat ked idem vedla neho) Pacia sa mi nove efekty, ktore v HL2 neboli a taktiez zmena prostredia.
mozte mi poradit niekto v portali?som v takej miestnosti a su tam 3 plosiny a 2 sa vynaraju a potapaju a za tymi plosinali je miestnost a tam je len jedna energeticka gula...vobec neviem ako dalej mozte poradit?