• AirSoft •
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
Tam nie nie som blazon a nie som zabijak ...... si v dalsej varke objednavokDedomil napísal:No sem zvedavy Misko ako budes hravat s tou 150kou. Hen vtom rozpadlom baraku chces behat so 150kou? A niesi nahodou nakureny?
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
tak zas blyzko sa nedostaneme a ved mame masky okuliare a kukly ale kto vie .. inač hodlam testnut moju masku ze ako by obstala moja maska proti 150 pruzine tak cca z dvoch metrov .....mademan napísal:haluz kym ti chalan ktoremu si to nasil z pol metra do xichtu nerozbije cifernik
//edit: o hubu bolo myslene tym ze v tych budovach su diery v podlahe(odtokove kanaly neprikryte) a v tej tme ani nevidis poriadne kam šlapeš a ešte sa musis kryt pred slepo lietajucou strelbou ...
-
Enduro3333
Medium Professional
jj jeden moj "super kamoš" čo to s nami hrava tak sa mu podarilo pri death match priblizit sa ku mne od chrbta na vzdialenost cca 1-2metre a dal davku asi 6 gulôičiek priamo mne do zadkupershing napísal: //a davaj pozor aj na to full z 2ch metrov, urcite to nieje nic prijemne...
Sepiroth: takemu by som dal po papuli, u nas sa chyta za plecia a podobne
, ale fakt, keby mi dakto napalil do chrbta z 0m ta by som ho zje*al a strelal ponom este...na paintballe sa mi stalo z 2ch metrov zo zadu do hlavy pod ucho...keby som vtedy mal este gulicky tak dotycny ma v hlave davku...
Enduro: ja som dostal do riti z 5 metrov s plynakom
tiez to nebolo na smiech:D som hresil jak pohan:D
Enduro: ja som dostal do riti z 5 metrov s plynakom
ty si asi nejaky deges ked to chodis v noci hravat do budovi kde su este ktomu jami, asi si nepocul pribeh ze jeden padol do jami v budove, prepadol sa 3 poschodia do pivnice a dolamal si nohu a do teraz ma v nohe drat, dufam ze ked sa to aj tebe stane budes mi o tom vypravat ake je to mat v nohe dratEnduro3333 napísal:Kde sa da .Hlavne v okolitych lesoch malaciek ale našli sme si aj dve male rozpadnute budovy kde je to brutalna haluz hrat v noci bez nočneho videnia heh doslova o hubu
Je to jeho zdravie ci tvoje? Ake mas pravo nazyvat ho degesom ked ohrozuje len sam seba a nie inych, toboz nie teba? Niekomu adrenalin vyhovuje, je na nom v podstate zavisly, nevyhovuje mu sediet doma a hrat cs. Neviem na zaklade coho ty sudis ze taky clovek je deges, ak ty zijes na gauci je to tvoja vec.kalmi napísal:ty si asi nejaky deges ked to chodis v noci hravat do budovi kde su este ktomu jami, asi si nepocul pribeh ze jeden padol do jami v budove, prepadol sa 3 poschodia do pivnice a dolamal si nohu a do teraz ma v nohe drat, dufam ze ked sa to aj tebe stane budes mi o tom vypravat ake je to mat v nohe drat
ja nezijem len na gauci, ale ani sa nechcem zabit len kvoli nejake hre, a deges je uz len preto ze si da do zbrane 150 pruzinu a este tie jami co tu spominal... ved to normalny clovek co on robi by nerobil, ale mne to je uplne jedno, nech sa tam aj zabije, ja snim chodit hrat nepojdem uz len kvoli sebeGangy napísal:Je to jeho zdravie ci tvoje? Ake mas pravo nazyvat ho degesom ked ohrozuje len sam seba a nie inych, toboz nie teba? Niekomu adrenalin vyhovuje, je na nom v podstate zavisly, nevyhovuje mu sediet doma a hrat cs. Neviem na zaklade coho ty sudis ze taky clovek je deges, ak ty zijes na gauci je to tvoja vec.