LP prehrávač :D Pomôžtee

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Matej18
Light Professional
Light Professional

LP prehrávač :D Pomôžtee

Príspevok od používateľa Matej18 »

hm takže mám tony platní ale je tu háčik pokazil sa mi gramo teda ak sa to dá tak nazvať z obrázkov no potreboval by som nejaký net obchod kde sa dajú kúpiť tie gumičky čo ženie motor zotrvačník čo poháňa LP disk :D Gumka už raz bola opravovaná a zase praskla asi to bude tým že to má asi 30 rokov :D. Inak je to mašina predchodca cdčka hm teda dajte vedieť či niečo také je dík vopred.

Ps: chcel by som to opraviť je to radosť ked to ide hlavne to laserove snímanie či je tam LPčka a tie prevody :D takže pomôžte mi prosím.
Prílohy
11102007(002).jpg
11102007(001).jpg
11102007.jpg
Dizzy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dizzy »

Skus sa ist opytat do nejakeho servisu na elektroniku. Ked tu gumicku nekupis hned tam, mozno ti ju budu vediet objednat.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No neviem aký typ gumky tam ide ,ale mne napríklad odišla gumička čo poháňa domáce kino, a tak som tam bacol klasickú gumičku čo bežne predávajú v obchode v takom balíčku a ide to normal :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ved toto na domácom kine je to asi iné tu je to taká strašne dlhá no a poháňa motor a je to zapojené na zortvačník čo je pod tým hm asi sa fakt pojdem opýtať a pokial ide o tie z obchodu tak tie tam asi nedám musí byť široká aspoň 6mm
juraj++
Medium Expert
Medium Expert

g

Príspevok od používateľa juraj++ »

aukro.cz tam si mozes kupit nejaky starsi gramofon
ventilare
Medium Star
Medium Star

Re: LP prehrávač :D Pomôžtee

Príspevok od používateľa ventilare »

ahojte, prosim pekne aj mne sa toto stalo, mam HiFi vezu s LP rok kupy je asi 1991 a gumka ktora pohana motorcek sa mi uz natiahla tak ze sice toci ale je uz vola a vypadava, kde sa da tato gumka kupit ?
myslite, ze niekde v terajsich elektro to budu mat ?
salami
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa salami »

ja som repasoval stary gramec a ako gumicku som pouzil letecku gumu so stvorcovym prierezom 4X4mm zlepenu sekundovym lepidlom. a ide to zatial.
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

nakoniec som nasiel kdesi tu u nas kde opravuju Telky a inu TV techniku s audio technikou, sice o pol milimetra je kratsia ale vstko funguje, toci ako ma aj meni rychlosti, takze vsetko je okej. uz som vseliako dumal ale nakoniec sa po 4 dnoch podarilo.
dik, original stal 8.9e a od nich za 1.2e.
Napísať odpoveď