Ps: chcel by som to opraviť je to radosť ked to ide hlavne to laserove snímanie či je tam LPčka a tie prevody
LP prehrávač :D Pomôžtee
LP prehrávač :D Pomôžtee
hm takže mám tony platní ale je tu háčik pokazil sa mi gramo teda ak sa to dá tak nazvať z obrázkov no potreboval by som nejaký net obchod kde sa dajú kúpiť tie gumičky čo ženie motor zotrvačník čo poháňa LP disk
Gumka už raz bola opravovaná a zase praskla asi to bude tým že to má asi 30 rokov
. Inak je to mašina predchodca cdčka hm teda dajte vedieť či niečo také je dík vopred.
Ps: chcel by som to opraviť je to radosť ked to ide hlavne to laserove snímanie či je tam LPčka a tie prevody
takže pomôžte mi prosím.
Re: LP prehrávač :D Pomôžtee
ahojte, prosim pekne aj mne sa toto stalo, mam HiFi vezu s LP rok kupy je asi 1991 a gumka ktora pohana motorcek sa mi uz natiahla tak ze sice toci ale je uz vola a vypadava, kde sa da tato gumka kupit ?
myslite, ze niekde v terajsich elektro to budu mat ?
myslite, ze niekde v terajsich elektro to budu mat ?
ja som repasoval stary gramec a ako gumicku som pouzil letecku gumu so stvorcovym prierezom 4X4mm zlepenu sekundovym lepidlom. a ide to zatial.
nakoniec som nasiel kdesi tu u nas kde opravuju Telky a inu TV techniku s audio technikou, sice o pol milimetra je kratsia ale vstko funguje, toci ako ma aj meni rychlosti, takze vsetko je okej. uz som vseliako dumal ale nakoniec sa po 4 dnoch podarilo.
dik, original stal 8.9e a od nich za 1.2e.
dik, original stal 8.9e a od nich za 1.2e.