• AirSoft •
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nočna akcie airsoft heh
Je to ten adrenalin proste musis postupovad vpred aby si sa dosla blyzsie k nepriatelovi .. si pod palbou a nemozes postupovat rychlo ... je to proste sranda ....
/// a ešte k tomu ja som tiez taky "gaučovy typ" ale proste poriadna davka adrenalinu samozrejme s opatrnostou je dobra ... my sme si tu budovu prešli najprv a poriadne pozreli kde su otvory a zapametali sme si kde su i ked jeden heh skoro do jedneho vletel heh ....
Je to ten adrenalin proste musis postupovad vpred aby si sa dosla blyzsie k nepriatelovi .. si pod palbou a nemozes postupovat rychlo ... je to proste sranda ....
/// a ešte k tomu ja som tiez taky "gaučovy typ" ale proste poriadna davka adrenalinu samozrejme s opatrnostou je dobra ... my sme si tu budovu prešli najprv a poriadne pozreli kde su otvory a zapametali sme si kde su i ked jeden heh skoro do jedneho vletel heh ....
Necitam tuto temu velmi takze o ziadnej pruzine neviem ale ked chce hrat v noci v rozpadnutej budove je to jeho vec, nie?kalmi napísal:ja nezijem len na gauci, ale ani sa nechcem zabit len kvoli nejake hre, a deges je uz len preto ze si da do zbrane 150 pruzinu a este tie jami co tu spominal... ved to normalny clovek co on robi by nerobil, ale mne to je uplne jedno, nech sa tam aj zabije, ja snim chodit hrat nepojdem uz len kvoli sebe
este raz edit
CHcem si kupit pistolku, ale neviem aku vybrat. Chcem to nato ze vybehnem do lesa a budeme sa s kamaratmi strielat. Ale
manualy ze dostrelia presne tak 15 metrov, a ze sa kazia,
plynove ze cez zimu zasekavaju gulicky a plyn je drahy
elektricke, po pravde som kratke ani nevidel, tak neviem kde sadaju zohnat a aka by bola cena.
//preto chcem pisolku, lebo to nechcem len na strielanie s kamaratmi, ale aj ked pojdem na huby alebo previest sa na bajku, zoberem si ju. preto nechcem hovado velke, ktore by som vyuzil len na strielanie a su drahe.
CHcem si kupit pistolku, ale neviem aku vybrat. Chcem to nato ze vybehnem do lesa a budeme sa s kamaratmi strielat. Ale
manualy ze dostrelia presne tak 15 metrov, a ze sa kazia,
plynove ze cez zimu zasekavaju gulicky a plyn je drahy
elektricke, po pravde som kratke ani nevidel, tak neviem kde sadaju zohnat a aka by bola cena.
//preto chcem pisolku, lebo to nechcem len na strielanie s kamaratmi, ale aj ked pojdem na huby alebo previest sa na bajku, zoberem si ju. preto nechcem hovado velke, ktore by som vyuzil len na strielanie a su drahe.
a ked to je umelina nedofajci sa to nejako?? nezlomi sa ta umelina?? eliktricke pistolky su zelezneplynove asi su vsak.
http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=2896
toto je manual cela z kovu??
http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=2896
toto je manual cela z kovu??
boze, inteligenti, co hned každého chytáte za slovíčka... ježiš dakto dačo povie akože " FOOOOOR " a hned celá strana o ničom... inak ta celokovova manuálka to ma dosť prekvapilo....kebyže o nej viem pred rokom, ked som si kupoval prvu airsoftku....(a kebyze ju ma v ponuke aj catus alebo muničák-z česka musíš rátať s tým, že zaplatíš cenu zbrane+500 korún)