Half-Life 2 Episode 2
Akurat som dohral Portal na jeden zatah (asi 2-3 hodinky hrania) a bola to skvela zabava
Teraz cakam na tie deformacie, ze si budem chciet skracovat cestu portalmi aj v skutocnom zivote 
Dost som sa nasmial na tych komentaroch a este aj na tej poslednej pesnicke
Musim niekde zohnat mp3...
Velmi originalne, so slusnou grafikou aj ked trochu kratke, no ale dlhsie by ma to uz mozno nebavilo, tato dlzka vychadza akurat na to, aby sa predviedli vsetky moznosti portalov, hlavne v poslednom leveli
cake is not a lie : )
Dost som sa nasmial na tych komentaroch a este aj na tej poslednej pesnicke
Velmi originalne, so slusnou grafikou aj ked trochu kratke, no ale dlhsie by ma to uz mozno nebavilo, tato dlzka vychadza akurat na to, aby sa predviedli vsetky moznosti portalov, hlavne v poslednom leveli
cake is not a lie : )
No HL2E2 mi nejde cez Steam stihanut mam FULL a stale mi napise (The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes) uz som to skusal neviem kolko krat
no a v portali som sa sekol v 18-tke ... tu kocku neviem zobrat 
myslim ze to vyjadrili dost dobre SMILE !!! THX
Nenapísal si či máš originál Steam verziu alebo crack. No keďže Steam obvykle také problémy nemá, asi máš crack.
Urob si shortcut (odkaz) na hl2.exe a do odkazu pridaj parameter:
Malo by to ísť. Keď ti bude vypisovať niečo Mount blabla tak si to pravdepodobne zle rozbalil.
Viac ti pomôcť zatiaľ nemôžem, lebo hra sa mi ešte len rozbaľuje a trvá to nejak dlho
Urob si shortcut (odkaz) na hl2.exe a do odkazu pridaj parameter:
Kód: Vybrať všetko
-steam -game ep2Viac ti pomôcť zatiaľ nemôžem, lebo hra sa mi ešte len rozbaľuje a trvá to nejak dlho
Celkom fajn hra, na zaciatku ma trochu nudili tie jaskyne, ale potom sa to pekne rozbehlo
Musim pochvalit AI, pretoze v povodnom HL2 mi nejaky spolocnik vzdy velmi vadil, kvoli jeho demencii. Teraz uz kolega pekne spolupracuje a nezavadzia, co je super. Len to tak nejak blbo skoncilo, tie titulky ma uplne zaskocili 
Konečne som sa k tomu dostal, a môžem povedať že čakanie sa oplatilo a že tu máme kandidáta na post hry roku. Myslel som si že ňou bude Bioshock, ale...teraz si to nemyslím 
Som zvedavý na Portal a Team Fortress 2.
SLAVO: no ani ja, ale tento rok je na dobré hry extrémne chudý, takže nič iné nezostáva. Jedine ten Bioshock...
SLAVO: no ani ja, ale tento rok je na dobré hry extrémne chudý, takže nič iné nezostáva. Jedine ten Bioshock...
-
->slavo<-
Addict
No mne sa hra pacialfonz napísal:Konečne som sa k tomu dostal, a môžem povedať že čakanie sa oplatilo a že tu máme kandidáta na post hry roku. Myslel som si že ňou bude Bioshock, ale...teraz si to nemyslím
Ale HL2 engine je super a vsetko mi ide na plnne detaili +4xf
episoda 2 je podla ocakavi .