Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Hotwire
Addict
cawte, aj ja hram wow, hral som predtym L2 ale wow je uplne ina klassa, je to da best
. s kamosom hrame na realme Twilight"s hammer, je to asi najvybalancovanejsi server z oficialnych, hra tam sice najviac svedov, danov, finov, norov apod ale nevadi su to v pohode ludia, mame zalozenu gildu (kamos je GM ja som CO-GM) mame cez 60 clenov coskoro zacneme chodit na raidy. Ale nakolko sme jedini dvaja slovaci na serveri o ktorych viem chcem sa spytat ci na nom nahodou este niekto nehra a takisto tych ludi ktori zacinaju s wow chcel by som poprosit ci by nesli hrat prave na TH, nasa gilda by im pomahala, thx, peace, gl, hf 
//EDIT: sry za trochu stupidne vyjadrovanie ale som dost unaveny a huci mi tu hudba tak moc som nad stylizaciou apod nerozmyslal.
//EDIT: sry za trochu stupidne vyjadrovanie ale som dost unaveny a huci mi tu hudba tak moc som nad stylizaciou apod nerozmyslal.
hmm je to pekne ale len preto ze ste tam zacali hrat to nieje uplne najvybalancovanejsi server, a uprimne ti poviem ludia su svine, mas gildu to je pekne ale ta gilda je avsak bez akehokolvek potencialu na raidovanie alebo nejake premade pvp. Ručím ti za to že ak aj niekedy naexpite 70tku a nebudete raidovat ludia leavnu do lepsich gild, lebo wow je hlavne o raidoch a potom ich to zacne nudit, ako som povedal vela ludi su strasne svine takze asi tak
cize taketo vyjadrovanie hej mam gildu podte k nam ... ti moc nepomoze
zahras si max s dobrymi kamosmi to je vsetko 
hej a este shamik sa moze premenit na vlka na 20tke ma to 40% rychlost a je biely a priesvitny /Ghost wolf/
hej a este shamik sa moze premenit na vlka na 20tke ma to 40% rychlost a je biely a priesvitny /Ghost wolf/
-
Hotwire
Addict
tak a teraz si precitaj este raz moj prispevok, napisal som ze chceme zacat skoro s raidami lebo uz mame na to dost ludi (tak odkial dpc si zobral ze nemame potencial?), ja osobne mam lvl 64 (a pol) warriora a mame tam okolo 10 70ok a okolo 20 60ok to je podla mna slusny zaklad. a JE to najvybalancovanejsi server, podla toho sme sa s kamaratom riadili ked sme vyberali na ktory ist, sme na stranke kde su staty serverov pozerali ktory server ma najlepsi pomer ally/horda, a TH ho ma 5000/5000 (cca pravdaze) co je podla mna dost vybalancovane. uz rozumies?Storm Keeper napísal:hmm je to pekne ale len preto ze ste tam zacali hrat to nieje uplne najvybalancovanejsi server, a uprimne ti poviem ludia su svine, mas gildu to je pekne ale ta gilda je avsak bez akehokolvek potencialu na raidovanie alebo nejake premade pvp. Ručím ti za to že ak aj niekedy naexpite 70tku a nebudete raidovat ludia leavnu do lepsich gild, lebo wow je hlavne o raidoch a potom ich to zacne nudit, ako som povedal vela ludi su strasne svine takze asi takcize taketo vyjadrovanie hej mam gildu podte k nam ... ti moc nepomoze
zahras si max s dobrymi kamosmi to je vsetko
vybalancovanie je to najmenej aj serveri de je pomer 80/20 sa da uplne v pohode hrat vybalancovanim nic nedosiahnes len sa tym mozes chvalit, a snazim sa ti vysvetlit, ze ok aj ked budu sa chodit raidy ale akonahle tam bude niekto kto bude chodit nejake tie heroic insty a potom bude mat aj epixy a ak vy budete v karazhane wipovat tak ludia zacnu leavovat 
-
R1k1nko
Darca
Kód: Vybrať všetko
raidoch + bavili ste sa tu o energii ? ja mam 100 a som lvl 20 kedy sa mi zvysi .....?
( mam problem s ang . skratkami a vyrazmi z tej hry - hram kratko ide mi to pomaly do hlavy ..a je toho moc )
-
tom.tom11
Star
Tu energiu budes mat stale len do 100 iba mana moze byt viac rage,energy je iba do 100 ak sa nemylimR1k1nko napísal:co to znamenaKód: Vybrať všetko
raidoch![]()
![]()
![]()
+ bavili ste sa tu o energii ? ja mam 100 a som lvl 20 kedy sa mi zvysi .....?
( mam problem s ang . skratkami a vyrazmi z tej hry - hram kratko ide mi to pomaly do hlavy ..a je toho moc )
-
Hotwire
Addict
nechapem o com tocis...sak pravdaze na raidy sa musi chodit v poriadnom equipe, pravdaze predtym zozeniem equip z heroic alebo z BG. vlastne vobec nechapem o co ti ideStorm Keeper napísal:vybalancovanie je to najmenej aj serveri de je pomer 80/20 sa da uplne v pohode hrat vybalancovanim nic nedosiahnes len sa tym mozes chvalit, a snazim sa ti vysvetlit, ze ok aj ked budu sa chodit raidy ale akonahle tam bude niekto kto bude chodit nejake tie heroic insty a potom bude mat aj epixy a ak vy budete v karazhane wipovat tak ludia zacnu leavovat
//EDIT:alebo si myslis ze som nejaky nub alebo co..ale neboj neni to tak, vyznam sa a som obklopeny skusenymi ludmi
nn rage, energy moze byt viac ale rage je vzdy len a iba 100nErD. ' z napísal:neviem ci nemôže byť aj 120-110 z talentov, ale nwm ci to nieje rage...
raid boss to su inctance ale nie ako obycajne pre 5 ludi, byvaju od 10 po tusim 40, robia sa na to specialne party. a RB su extra tuhiR1k1nko napísal:co to znamenaKód: Vybrať všetko
raidoch![]()
![]()
![]()
hej so skratkami je to tazke v kazdej hre v ktorej si new, energiu mozes mat tusim najviac 110 - musis ale davat talenty do spravnej specializacieR1k1nko napísal:co to znamenaKód: Vybrať všetko
raidoch![]()
![]()
![]()
edit: je to v Assassination a tam talent s nazvom Vigor
-
R1k1nko
Darca
http://www.hojko.com/post706690.html#706690
je to na tento server : http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/
je to na tento server : http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/
-
Hotwire
Addict
ludia, surne ale naozaj SURNE potrebujem pomoct od niekoho kto plati wow cez kreditnu kartu, som doteraz platil cez kupony a neviem ako presne mam zadat cislo karty apod, furt mi pise ze cislo je neplatne alebo verifikacny kod je neplatny. pls poradte niekto, najlepsie niekto kto to plati cez visu. dakujem
-
kukiak
Addict
visu? alebo visu electron?SchYzo napísal:ludia, surne ale naozaj SURNE potrebujem pomoct od niekoho kto plati wow cez kreditnu kartu, som doteraz platil cez kupony a neviem ako presne mam zadat cislo karty apod, furt mi pise ze cislo je neplatne alebo verifikacny kod je neplatny. pls poradte niekto, najlepsie niekto kto to plati cez visu. dakujem
-
Grond
Medium Professional
inac ja by som sa tiez chcel opytat ohladom tej vise electron wowko som doteraz platil kuponmi,vybavil som si visu electron v slovenskej sporitelni vo (VUB a tusim aj tatra banke davaju 2 karty bankomatovu a virtualnu) tu mi dala len 1 povedala ze cez nu platba cez internet pojde ale neviem este mi neprisla ma niekto visu electron cez slovensku sporitelnu a funguje mu to?

-
Hotwire
Addict
na to zabudni cez electron to nerozchodis s tou sa neda platit do zahraniciaHovniak napísal:inac ja by som sa tiez chcel opytat ohladom tej vise electron wowko som doteraz platil kuponmi,vybavil som si visu electron v slovenskej sporitelni vo (VUB a tusim aj tatra banke davaju 2 karty bankomatovu a virtualnu) tu mi dala len 1 povedala ze cez nu platba cez internet pojde ale neviem este mi neprisla ma niekto visu electron cez slovensku sporitelnu a funguje mu to?![]()
-
Hotwire
Addict
su to slovaci? lebo aj ked pozries na kartu tam je napisane ze "plati len v slovenskej republike". preto som si radsej zaobstaral obycajnu visu, ale teraz to neviem rozchoditHovniak napísal:blbost par ludi z visou electron z guildy plati