Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no mam okolo 260 skill, ale dako nechce mi stupat vyssie :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

cawte, aj ja hram wow, hral som predtym L2 ale wow je uplne ina klassa, je to da best :D . s kamosom hrame na realme Twilight"s hammer, je to asi najvybalancovanejsi server z oficialnych, hra tam sice najviac svedov, danov, finov, norov apod ale nevadi su to v pohode ludia, mame zalozenu gildu (kamos je GM ja som CO-GM) mame cez 60 clenov coskoro zacneme chodit na raidy. Ale nakolko sme jedini dvaja slovaci na serveri o ktorych viem chcem sa spytat ci na nom nahodou este niekto nehra a takisto tych ludi ktori zacinaju s wow chcel by som poprosit ci by nesli hrat prave na TH, nasa gilda by im pomahala, thx, peace, gl, hf :)
//EDIT: sry za trochu stupidne vyjadrovanie ale som dost unaveny a huci mi tu hudba tak moc som nad stylizaciou apod nerozmyslal.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

hmm je to pekne ale len preto ze ste tam zacali hrat to nieje uplne najvybalancovanejsi server, a uprimne ti poviem ludia su svine, mas gildu to je pekne ale ta gilda je avsak bez akehokolvek potencialu na raidovanie alebo nejake premade pvp. Ručím ti za to že ak aj niekedy naexpite 70tku a nebudete raidovat ludia leavnu do lepsich gild, lebo wow je hlavne o raidoch a potom ich to zacne nudit, ako som povedal vela ludi su strasne svine takze asi tak :) cize taketo vyjadrovanie hej mam gildu podte k nam ... ti moc nepomoze :) zahras si max s dobrymi kamosmi to je vsetko :wink:

hej a este shamik sa moze premenit na vlka na 20tke ma to 40% rychlost a je biely a priesvitny /Ghost wolf/
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Storm Keeper napísal:hmm je to pekne ale len preto ze ste tam zacali hrat to nieje uplne najvybalancovanejsi server, a uprimne ti poviem ludia su svine, mas gildu to je pekne ale ta gilda je avsak bez akehokolvek potencialu na raidovanie alebo nejake premade pvp. Ručím ti za to že ak aj niekedy naexpite 70tku a nebudete raidovat ludia leavnu do lepsich gild, lebo wow je hlavne o raidoch a potom ich to zacne nudit, ako som povedal vela ludi su strasne svine takze asi tak :) cize taketo vyjadrovanie hej mam gildu podte k nam ... ti moc nepomoze :) zahras si max s dobrymi kamosmi to je vsetko :wink:

hej a este shamik sa moze premenit na vlka na 20tke ma to 40% rychlost a je biely a priesvitny /Ghost wolf/
tak a teraz si precitaj este raz moj prispevok, napisal som ze chceme zacat skoro s raidami lebo uz mame na to dost ludi (tak odkial dpc si zobral ze nemame potencial?), ja osobne mam lvl 64 (a pol) warriora a mame tam okolo 10 70ok a okolo 20 60ok to je podla mna slusny zaklad. a JE to najvybalancovanejsi server, podla toho sme sa s kamaratom riadili ked sme vyberali na ktory ist, sme na stranke kde su staty serverov pozerali ktory server ma najlepsi pomer ally/horda, a TH ho ma 5000/5000 (cca pravdaze) co je podla mna dost vybalancovane. uz rozumies?
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

vybalancovanie je to najmenej aj serveri de je pomer 80/20 sa da uplne v pohode hrat vybalancovanim nic nedosiahnes len sa tym mozes chvalit, a snazim sa ti vysvetlit, ze ok aj ked budu sa chodit raidy ale akonahle tam bude niekto kto bude chodit nejake tie heroic insty a potom bude mat aj epixy a ak vy budete v karazhane wipovat tak ludia zacnu leavovat :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Kód: Vybrať všetko

raidoch 
co to znamena :?: :idea: :roll:

+ bavili ste sa tu o energii ? ja mam 100 a som lvl 20 kedy sa mi zvysi .....?

( mam problem s ang . skratkami a vyrazmi z tej hry - hram kratko ide mi to pomaly do hlavy ..a je toho moc )
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

R1k1nko napísal:

raidoch 

( mam problem s ang . skratkami a vyrazmi z tej hry - hram kratko ide mi to pomaly do hlavy ..a je toho moc )
Tu energiu budes mat stale len do 100 iba mana moze byt viac rage,energy je iba do 100 ak sa nemylim
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

neviem ci nemôže byť aj 120-110 z talentov, ale nwm ci to nieje rage... :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Storm Keeper napísal:vybalancovanie je to najmenej aj serveri de je pomer 80/20 sa da uplne v pohode hrat vybalancovanim nic nedosiahnes len sa tym mozes chvalit, a snazim sa ti vysvetlit, ze ok aj ked budu sa chodit raidy ale akonahle tam bude niekto kto bude chodit nejake tie heroic insty a potom bude mat aj epixy a ak vy budete v karazhane wipovat tak ludia zacnu leavovat :)
nechapem o com tocis...sak pravdaze na raidy sa musi chodit v poriadnom equipe, pravdaze predtym zozeniem equip z heroic alebo z BG. vlastne vobec nechapem o co ti ide :roll:
//EDIT:alebo si myslis ze som nejaky nub alebo co..ale neboj neni to tak, vyznam sa a som obklopeny skusenymi ludmi :wink:
nErD. ' z napísal:neviem ci nemôže byť aj 120-110 z talentov, ale nwm ci to nieje rage... :)
nn rage, energy moze byt viac ale rage je vzdy len a iba 100
R1k1nko napísal:

raidoch 

raid boss to su inctance ale nie ako obycajne pre 5 ludi, byvaju od 10 po tusim 40, robia sa na to specialne party. a RB su extra tuhi
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

R1k1nko napísal:

raidoch 

hej so skratkami je to tazke v kazdej hre v ktorej si new, energiu mozes mat tusim najviac 110 - musis ale davat talenty do spravnej specializacie

edit: je to v Assassination a tam talent s nazvom Vigor
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Ano cez vigor mas 110 a s 4 castami Gladiator/Merciless setu mas 120 ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ludia, surne ale naozaj SURNE potrebujem pomoct od niekoho kto plati wow cez kreditnu kartu, som doteraz platil cez kupony a neviem ako presne mam zadat cislo karty apod, furt mi pise ze cislo je neplatne alebo verifikacny kod je neplatny. pls poradte niekto, najlepsie niekto kto to plati cez visu. dakujem
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

SchYzo napísal:ludia, surne ale naozaj SURNE potrebujem pomoct od niekoho kto plati wow cez kreditnu kartu, som doteraz platil cez kupony a neviem ako presne mam zadat cislo karty apod, furt mi pise ze cislo je neplatne alebo verifikacny kod je neplatny. pls poradte niekto, najlepsie niekto kto to plati cez visu. dakujem
visu? alebo visu electron?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

inac ja by som sa tiez chcel opytat ohladom tej vise electron wowko som doteraz platil kuponmi,vybavil som si visu electron v slovenskej sporitelni vo (VUB a tusim aj tatra banke davaju 2 karty bankomatovu a virtualnu) tu mi dala len 1 povedala ze cez nu platba cez internet pojde ale neviem este mi neprisla ma niekto visu electron cez slovensku sporitelnu a funguje mu to? :scratch: :hmm:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:visu? alebo visu electron?
visu, s electron sa neda platit, tie cisla tam mam zadavat aj s medzerami?? a meno teda aj s dlznami, makcenmi apod? aj s titulom???
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hovniak napísal:inac ja by som sa tiez chcel opytat ohladom tej vise electron wowko som doteraz platil kuponmi,vybavil som si visu electron v slovenskej sporitelni vo (VUB a tusim aj tatra banke davaju 2 karty bankomatovu a virtualnu) tu mi dala len 1 povedala ze cez nu platba cez internet pojde ale neviem este mi neprisla ma niekto visu electron cez slovensku sporitelnu a funguje mu to? :scratch: :hmm:
na to zabudni cez electron to nerozchodis s tou sa neda platit do zahranicia
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:na to zabudni cez electron to nerozchodis s tou sa neda platit do zahranicia
blbost par ludi z visou electron z guildy plati
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hovniak napísal:blbost par ludi z visou electron z guildy plati
su to slovaci? lebo aj ked pozries na kartu tam je napisane ze "plati len v slovenskej republike". preto som si radsej zaobstaral obycajnu visu, ale teraz to neviem rozchodit :evil: uz som 3x zle zadal musim cakat dozajtra kym mozem skusat dalej :(
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hej su zo slovenska , ku klasickej bankomatovej karte dostali visu webstandart (virtualnu kreditnu kartu) kde je ten verifikacny kod ci ako sa vola a bez pin kodu, takze im to ide .... vedel by niekto poradit kto s visou electron plati a ma ju zo slovenskej sporitelni?
Napísať odpoveď