Kazda rozpravka sa raz konci, kazdy sa zo svojho sna raz zobudime.
Takze pisem sem znova. I ked najradsej by som bol ak by som nemusel.
Vsetko bolo doteraz ok, ale vcera akokeby nastal zlom. Udiali sa totizto tieto veci:
1-Dozvedel som sa (ona osobne m i povedala) ze zo zaciatku ona to som mnou vobec nemyslela vazne, ze si len spolu s dievcatom z kostola chceli so mna vystrelit.

Neprijemne zistenie ze ? Povedala ze ale koncom augusta ma zacala skutocne lubit a vykaslala sa nato. Povedala jej ze mi da kopacky az po ich lyziarskom (niekedy v januari). Ale medzitym ma zacala milovat a nespravit to. Akoze hovori ze ju to teraz mrzi ale uz mi nic take nespravi. Boli to aj tak
2-Ked bol u mna vymenny student, tak som jej ho zobral ukazat, chcela sa s nim odfotit a tak. Uz je tomu mesiac a este stale ma na mobile ako pozadie tu fotku s nim alebo priblizenu hlavu jeho(a to s takej fotky kde som aj ja nanje

) a este ked jej kamaratky vravia ako ho ospevuje tak mi je fatk smutno.
3-Len tak sme sa vcera bavili a dosla rec na jej lyziarsky a proste povedala ze sa tesi. A ja ze naco ? Vsak nato co aj minuly rok(cele dni hrali flasu , vsak ZS

)a ja ze a to chces aj tento krat robi ? ona ze a co budem sedet na izbe, chalani ma uz rok o to prosia

TOTO ma nasralo a fakt dost. Tak chapete ja som od nej cez tyzden 120km prec a mam na skole fakt pekne baby mozem sa k..vit kolko chcem ale ani na jednu sa co i len pekne nepozriem.
Po tomto vsetkom fakt neverim tomu ze ma miluje? Preco to robi? Ja ju milujem uprimne , po inej sa ani neobzriem, na lyziarskom sa budem lyzovat(mozno nasavat) ale isto nie k..vit sa!!! Preco mi to robi ?
Da sa nas vztah este zachranit? Mne sa ine dievca nepaci, ona je to najkrajsie najmilsie najuzasnejsie

Kvoli nej som nechal vsetko kamaratov, sport, nemam nic len ju. Ked ju stratim tak si mozem dat slucku okolo krku

.
Prosim Vas strasne , aj tych co uz to nebavi do tejto temy chodit co mam spravit ?