Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ahojte priatela. Dlho som sa neohlasil, lebo som bol velmi zaneprazdeny skolou (predsa stredna neni zakladna :) )
Naposledy som sem pisal do tejty pred mesiacom. Za tento mesiac sa vobec nic vyraznejsie neudialo ale cim dalej toto dievca milujem viac a viac ( ona vravi to iste ). Funguje nam to aj tak ze sme spolu iba cez vikendy. Samozrejme sme si presli cez dost problemou a bolo aj par takych mensich hadok(2-3) ale vsetko je v pohode. Dokonca bola uz aj u mna doma. (moja mama o nej vie , co doteraz nikdy nevedela) Jej rodina to vie cela ( ona vsak zapiera , lebo jej foter by 2 krat rad nebol ale nevadi). Ked ju idem vypytat pusti ju a dokonca aj uz sa ponukal ci ma neodvezie domov ze to ma po ceste. Vyvija sa to velmi dobre a chcem aby nam to co najviac vydrzalo :-)(zavtedy musim zaklopat na drevo). Milujem ju.

Heh ty co si ma pamataju sa isto spytaju ze naco vam to pisem. Tak hlavne kvolu tomu ze ak by ste mi vy nepohli asi by som to sem dnes nepisal. A este pisem aj z dovodu ze som nechcel aby ste na mna zabudli uplne :-D a ako lepsie sa vratit ako napisat do svojej temy za ktoru som schytal taku povest aku mam.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

good luck.. toto uz znie ovela lepsie ako tie 'namyslene' reci pred nejakym casom :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ci pááána :) mozem sa spytat kolko ma tvoja terajsia?(len dufam ze nie 12) inac..drzim palce..hh co uz s tebou
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

a tymto vazeni divaci ste dopozerali poslednu cast nasej telenovely Babyshaq a jeho dievcata. na buduci tyzden pre vas mame pripravenu zbrusu novu telenovelu Babyshaq a jeho chlapci... :lol:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Hmm je na čase sa zamyslieť nad vlastným životom. Priznám sa smial som sa najprv tomuto spočiatku decku ktoré založilo takú "zaujímavú" tému. Ale časom to decko pýtalo od vás rady ktoré aj tak nebralo vážne a nakoniec spravil aj tak po svojom. A výsledok..? Tu si už rieši svoje konečne "aspoň aké-také" skutočné vzťahy. Povedal by som že aspoň ako jeho osobný úspech to môže byť dosť silné. Aj ja? Najprv som ním pohŕdal a smial som sa na tých jeho "zisteniach" a šiel som si dalej život stím že toto sa mne nestane a že mňa také problémy nemusia trápiť. Výsledok..? Mám 5 mesiacov do 18-tky a môj život je taký akí som nechcel. O ženách sa my už naozaj iba sníva(áno tomase gramatika sa nezmenila ani teraz netuším či tam má byť mi alebo my). Aby toho nestačilo tak moc úspechov nemám ani v škole. Takže sám sa seba pýtam kto pracoval viac na sebe..? Ja to určite nebudem. Nebudem tu vynášať nejaké univerzálne rozsudky ale myslím že ak niekto odhováral toho chlapca aby to neriešil tak robí veľkú chybu pretože akékoľvek debiliny porobil vždy aspoň niečo robil a krok od kroku sa snažil pochopiť "ako to funguje" v svete. V podstate komentovla to čo sme všetci zažili veľmi obšírne. Zostáva my už iba ti popriať babyshaq veľa úspechov v tvojom daľšom raste na skutočného muža.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

MS FRANKY napísal:....
to čo za depku si dostal?jj tiež mám duchaplné chvilky a cítim sa ako kkt ale to prejde hh (teda ak som ťa správne pochopil)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

triple napísal:to čo za depku si dostal?jj tiež mám duchaplné chvilky a cítim sa ako kkt ale to prejde hh (teda ak som ťa správne pochopil)
:lol: Pekne vyjmem časť z môjho terajšieho života a ty to nazveš depkou..? To je na depku. Mno nie akože ja som stím duševne zmierený že tka žijem ale chcel som iba aby pochopili ostatný že akýkoľvek to je debil je to debil ktorý má dievča(nevravím že to je niečo ako vyhrať lotériu ale nejaké hodnoty už musí mať).
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

MS FRANKY napísal::lol: Pekne vyjmem časť z môjho terajšieho života a ty to nazveš depkou..? To je na depku. Mno nie akože ja som stím duševne zmierený že tka žijem ale chcel som iba aby pochopili ostatný že akýkoľvek to je debil je to debil ktorý má dievča(nevravím že to je niečo ako vyhrať lotériu ale nejaké hodnoty už musí mať).
no tak to si mylslím že máš depku z toho že nemáš holku ni? si sa tak zamyslel a zistil si že ti to všetko okolo toho chýba ni? pff ti takto poviem ja žiadny vzťah nechcem (logické uvažovanie) ale sú chvýle ked mám chuť vrieskať a ked vidím páriky pff skoro sa poseriem no.. chýba mi to strašne ale na druhej strane to nemôžem ani cítiť .. no a ked mám takéto sprosté pocity.. (no niekomu sa to nebude páčiť ale neodsudzujte ma.. každý máme svoje chyby).. tak sa sfajším s deftonesom v slúchatkách a svet je hned o niečo krajší.. potom sa zobudím do nového dna nič si skoro nepamätám a life ide dalej
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

triple:

tak to mas fakt fasa zivot :lol: :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no to je jedno z riešení aj ked nie to najštastnejšie ale funguje to
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

MS FRANKY napísal:...
chlape to nic to je v pohode .. ja tiez som na tom podobne o pol rok mam 18 baby ziadne ,, skola riadne v dupe :D a vies co ? mam v pake .. dajak uz bude , co ma prist to pride , skor ci neskor ... osobne dufam ze skor :D , ale nee noo proste i ja mam obcas depky tiez som toho dost pokaslal a nedari sa , ale tak ved noo co teraz narobime hmm ?? zivot ide dalej bude dobre neboj nic :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kto skúša ten má
kto nie pečený holub mu do huby nespadne
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Trapit sa v 17, ze nemam holku mi pride divne. Sakra, clovek este neni ani plnolety a trapi ho toto. Az budete mat 30 a ziadna sa o vas neobtre, potom z toho robte problem. V tomto veku sa venujte skole, kamosom...nehovorim, ze holky su zbytocne, to urcite nie, ak stretnes dajaku co stoji zato urcite to s nou skus, no trapit sa v tomto veku hladanim a mat z toho depky...ak pride pride, ak nie, cakaj dalej a nerob z toho problem.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

k tomu by som sa asi nedostal.. lebo by som si už hodil mašlu hh :o :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no hm..kazdy mame svoje slabe chvilky...ale dako sa tym extremne nezaoberam...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ved týpek má teraz presne to isté ako tie tvoje obdobia..
(dúfam že je to tvoje že sa nemýlim hh)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Kazda rozpravka sa raz konci, kazdy sa zo svojho sna raz zobudime. :cry:

Takze pisem sem znova. I ked najradsej by som bol ak by som nemusel.
Vsetko bolo doteraz ok, ale vcera akokeby nastal zlom. Udiali sa totizto tieto veci:
1-Dozvedel som sa (ona osobne m i povedala) ze zo zaciatku ona to som mnou vobec nemyslela vazne, ze si len spolu s dievcatom z kostola chceli so mna vystrelit. :? Neprijemne zistenie ze ? Povedala ze ale koncom augusta ma zacala skutocne lubit a vykaslala sa nato. Povedala jej ze mi da kopacky az po ich lyziarskom (niekedy v januari). Ale medzitym ma zacala milovat a nespravit to. Akoze hovori ze ju to teraz mrzi ale uz mi nic take nespravi. Boli to aj tak :cry:
2-Ked bol u mna vymenny student, tak som jej ho zobral ukazat, chcela sa s nim odfotit a tak. Uz je tomu mesiac a este stale ma na mobile ako pozadie tu fotku s nim alebo priblizenu hlavu jeho(a to s takej fotky kde som aj ja nanje :cry: ) a este ked jej kamaratky vravia ako ho ospevuje tak mi je fatk smutno. :cry:
3-Len tak sme sa vcera bavili a dosla rec na jej lyziarsky a proste povedala ze sa tesi. A ja ze naco ? Vsak nato co aj minuly rok(cele dni hrali flasu , vsak ZS :roll: )a ja ze a to chces aj tento krat robi ? ona ze a co budem sedet na izbe, chalani ma uz rok o to prosia :evil: TOTO ma nasralo a fakt dost. Tak chapete ja som od nej cez tyzden 120km prec a mam na skole fakt pekne baby mozem sa k..vit kolko chcem ale ani na jednu sa co i len pekne nepozriem.

Po tomto vsetkom fakt neverim tomu ze ma miluje? Preco to robi? Ja ju milujem uprimne , po inej sa ani neobzriem, na lyziarskom sa budem lyzovat(mozno nasavat) ale isto nie k..vit sa!!! Preco mi to robi ?

Da sa nas vztah este zachranit? Mne sa ine dievca nepaci, ona je to najkrajsie najmilsie najuzasnejsie :( Kvoli nej som nechal vsetko kamaratov, sport, nemam nic len ju. Ked ju stratim tak si mozem dat slucku okolo krku :cry: .

Prosim Vas strasne , aj tych co uz to nebavi do tejto temy chodit co mam spravit ?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

...zobrat ju niekam, kde budete sami a vysvetlit si to. Zda sa, ze dievca si robi "dobry den" z niekoho. Takto to nemoze fungovat. Ak to ma byt vztah ako sa patri, musi to byt o dvoch, nie o nej. Preto, jedina cesta momentlane je dialog.

Aky je vas vek?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ja 15 ona 12 :oops:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

fizz napísal:Pokial je s tebou stale, tak sa na nejake stavky, ktore uzavrela pred 200rokmi mozes vykaslat, ale aj tak ti to bude asi dost neprijemne. Je na tebe ci ju lubis tak, ze sa nad to dokazes povzniest len pre to, ze chcs byt stale s nou.
Ten lyziarsky-ehm...mozno ta chcela len provokovat. Je mozne, ze ma pocit, ze o nu stracas zaujem alebo sa jej venujes menej ako predtym. Ale tak, na jednu pusu (predpokladam, ze ked budu hrat flasu, tak sa nebudu po sebe hodinu valat) a navyse oznamenu sa mozes vykaslat a nejaka hlaska, ze nevadi, my to na intraku hravame bezne... :wink:
Okrem toho, ked bude na tom lyziarskom, skus sa jej nejaky cas neozvat a potom jej napisat prudko romanticku sms. Na nejaku flasu ani nepomysli.
Fotka-ja mam tiez na pozadi mobilu polonaheho chlapa, ale to neznamena, ze keby som si nasla nejakeho svojho, ze by som ho nemala rada, kvoli chlapovi z fotky.
Skus jej povedat, ze ju strasne lubis a to, co si pisal o nej sem a ze kvoli tymto veciam sa bojis ze ju stratis, resp. stracas, ci by ste mohli spolu najst nejake riesenie. Bude mat pocit, ze ju naozaj lubis a zalezi ti na nej, cize sa mozno da trochu dokopy.
Ja o nu praveze javim vacsi zaujem jak kedykolvek predtym :( trapi ma to. Piatok ideme ju chcem pozvat na pizzu potom do kina a tam jej chcem dat basnicku co som prenu napisal. Dufam ze to pomoze
Zamknuté