Notebook ACER

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Intri
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Intri »

Njn, ať žije Slovensko.:-)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Intri napísal:Njn, ať žije Slovensko.:-)
takze ak nabuduce budes chciet Acer(co asi nebudes) tak zajdi na slovensko a tu ho kup :lol:
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Jj, tahle myšlenka už mě taky napadla.:-) Ale pak zase jezdit 5x reklamovat na Slovensko, to sucks zrovna tak, jako Acer.:-)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

Intri napísal:Jj, tahle myšlenka už mě taky napadla.:-) Ale pak zase jezdit 5x reklamovat na Slovensko, to sucks zrovna tak, jako Acer.:-)
hosi.. fakt neviem cim to je... ale ja mam NB Acer (z Ostravy) a nemam s nim jediny problem... tichucky...kraaaasa... kebych si mal kupit dalsi NB tak Acer... ja neviem ci to je nahoda ze sa mi vydaril alebo co... napr. mne sa nepodarili uz dve mechaniky LG... a neuznavam LG :!: je to asi vec nazoru vsetko... a hlavne skusenosti :wink:
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

kvetacik napísal:hosi.. fakt neviem cim to je... ale ja mam NB Acer (z Ostravy) a nemam s nim jediny problem... tichucky...kraaaasa... kebych si mal kupit dalsi NB tak Acer... ja neviem ci to je nahoda ze sa mi vydaril alebo co... napr. mne sa nepodarili uz dve mechaniky LG... a neuznavam LG :!: je to asi vec nazoru vsetko... a hlavne skusenosti :wink:
Kdyby se měl pokazit každý kus, který Acer vyrobí, je jasné, že by neměl šanci se udržet na trhu... Chování servisu je to, co mě fakt štve. Ne to, že se jim pokazil model. Ale prostě to, že když mi už posílali nový kus, ani se neobtěžovali ho otestovat, jestli náhodou není taky vadný.
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Intri napísal:Kdyby se měl pokazit každý kus, který Acer vyrobí, je jasné, že by neměl šanci se udržet na trhu... Chování servisu je to, co mě fakt štve. Ne to, že se jim pokazil model. Ale prostě to, že když mi už posílali nový kus, ani se neobtěžovali ho otestovat, jestli náhodou není taky vadný.
ja som mal podobny problem pri reklamacii DVD prehravaca.. tu na Slovensku :) znacku radsej nejdem spominat.. ale poslal som ho na reklamaciu, pretoze po "zohriati" mi zacali sekat filmy... to bolo cca 40min... tak som im ho zaniesol.. "zreklamovali"... doniesom som domov a filmy sekali odzaciatku :lol: ... tiez netestovali... kaslali nato... ale poslal som im ho tam 3x a aj tak nepomoholo tak som zobral prachy a tu znacku uz nikdy :wink:
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Njn, já bohužel tu možnost si nechat vrátit peníze neměl. A Acer toho zneužíval do poslední kapky.
albert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa albert »

ja si myslim ze hp je hp je o par tisic drahsie ako acer ale je to aj vidiet :)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

albert napísal:ja si myslim ze hp je hp je o par tisic drahsie ako acer ale je to aj vidiet :)
ja mam Acer a som spokojny... az moc :wink: takze fakt netusim v com to je... asi mam vydareny model :P ... ja keby som si mal kupovat dalsi NB tak Acer :wink: pretoze mna znacka Acer este nesklamala ani raz... zato LG uz par krat...
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Jen žádný strach, Acer tě zklame jen jednou... Víckrát už si budeš peněz dost vážit na to, aby sis jej už nikdy nekoupil.
albert
Medium Expert
Medium Expert

Intri napísal:Jen žádný strach, Acer tě zklame jen jednou... Víckrát už si budeš peněz dost vážit na to, aby sis jej už nikdy nekoupil.
...

Presne tak ja zatial setrim na nb najpravdepodobnejsie hp alebo f-s ;)
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

FS má prý taky hrozně moc reklamací, ale co je na tom pravdy, to neřeknu z vlastní zkušenosti. Ale vzhledem k tomu, že to říkal nejeden člověk, na tom pravdy asi něco bude. Spíš bych doporučil fakt raději to HP.
Dž.e.f.o
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dž.e.f.o »

ja sa tiez priklanam k znacke HP (z vlastnej skusenosti) pripadne IBM/Lenovo
albert
Medium Expert
Medium Expert

Dž.e.f.o napísal:ja sa tiez priklanam k znacke HP (z vlastnej skusenosti) pripadne IBM/Lenovo
ani sony nie je na zahodenie a velmi sa mi paci aj toshiba satelite :)
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

albert napísal:ani sony nie je na zahodenie a velmi sa mi paci aj toshiba satelite :)
Mám Satellite Pro A200-1MI a zatím se mi dost zamlouvá. Výborný hrubý výkon ( až na disk, který má jen 4200 otáček ), na první pohled kvalitní zpracování... Ale s Acerem jsem byl taky spokojený první 3 měsíce. Uvidíme, jak se mi moje Toshibka vyvine dál. Snad dobře. Jinak Satellite Pro má o dost vychytávek míň, než produkty řady Satellite, ale bylo mi řečeno, že Pro mají kvalitnější konstrukci a jsou celkově stavěné pro hrubší zacházení a častější používání. A vzhledem k tomu, že cena je srovnatelná s ekvivalentními modely řady Satellite a že Pro mají od Satellitů trochu odlišný design, je to dost pravděpodobné.
albert
Medium Expert
Medium Expert

Intri napísal:Mám Satellite Pro A200-1MI a zatím se mi dost zamlouvá. Výborný hrubý výkon ( až na disk, který má jen 4200 otáček ), na první pohled kvalitní zpracování... Ale s Acerem jsem byl taky spokojený první 3 měsíce. Uvidíme, jak se mi moje Toshibka vyvine dál. Snad dobře. Jinak Satellite Pro má o dost vychytávek míň, než produkty řady Satellite, ale bylo mi řečeno, že Pro mají kvalitnější konstrukci a jsou celkově stavěné pro hrubší zacházení a častější používání. A vzhledem k tomu, že cena je srovnatelná s ekvivalentními modely řady Satellite a že Pro mají od Satellitů trochu odlišný design, je to dost pravděpodobné.
podla mna to je takto

HP a SONY to je jednotka medzi notebookmi :)
Intri
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Obě značky mají ale dost nadsazené ceny. HP se ještě dá, ale Sony je hodně silně dražší než výkonově ekvivalentní notebooky. Těžko říct, jestli se tam platí za značku nebo kvalitu. Snad za to druhé, nevím. Díky ceně znám jen jednoho člověka se Sony. Ale ten si notebook za 70 tisíc Kč kupoval jen proto, aby všem v okolí ukázal, že na to má, ne proto, že by si vybral kvalitu.
albert
Medium Expert
Medium Expert

Intri napísal:Obě značky mají ale dost nadsazené ceny. HP se ještě dá, ale Sony je hodně silně dražší než výkonově ekvivalentní notebooky. Těžko říct, jestli se tam platí za značku nebo kvalitu. Snad za to druhé, nevím. Díky ceně znám jen jednoho člověka se Sony. Ale ten si notebook za 70 tisíc Kč kupoval jen proto, aby všem v okolí ukázal, že na to má, ne proto, že by si vybral kvalitu.
este som nikoho nevidel komu by sa nepacil sony !
a hp je jednotka co sa tyka nb !!
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

albert napísal:este som nikoho nevidel komu by sa nepacil sony !
a hp je jednotka co sa tyka nb !!
HP je jednotka nie len co sa tyka NB :wink: mam 2 tlaciarne HP a som spokojny... a mam aj monitor HP a stym som viac nez spokojny :wink:
albert
Medium Expert
Medium Expert

kvetacik napísal:HP je jednotka nie len co sa tyka NB :wink: mam 2 tlaciarne HP a som spokojny... a mam aj monitor HP a stym som viac nez spokojny :wink:
tak sa mi to paci !
Napísať odpoveď