Stránka nebo software?
Stránka nebo software?
Chlapi víte o něčem, kdebych si zadal kompletně moji novou sestavu a testnul tam, jak mi pojede třeba UT III, Moh-A, World Conflict a tak dále, hry prostě které už mají nějaké dema nebo bety... Víte někdo?
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na to su tie dema... Na to aby bol nejaky univerzalny software je to zavisle od prilis vela faktorov. Okrem ineho Doska, zbernica na RAM a doske, jadro CPU, teplota, verzia ovladacov, zapnute procesy, typ antivirusu a antispyware, pritomnost virusov, ako velmi je zapratany windows, rozlisenie, antialising, nastavenie detailov v hre...
No sice na to jsou ty dema, jenže oni k tomu nedávají tu sestavu kterou chci zdarmaGadelat napísal:Na to su tie dema... Na to aby bol nejaky univerzalny software je to zavisle od prilis vela faktorov. Okrem ineho Doska, zbernica na RAM a doske, jadro CPU, teplota, verzia ovladacov, zapnute procesy, typ antivirusu a antispyware, pritomnost virusov, ako velmi je zapratany windows, rozlisenie, antialising, nastavenie detailov v hre...
-
PeterCA
Medium Star
moja vlastna skusenost s MOH-Airborne... ja mam teraz novu zostavu... a pri rozliseni 1024x768 mi to islo s plnymi detailami.. uplne plnymi...kapu napísal:OK, to jsem potřeboval vědět, děkuji
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 1333MHz FSB
2x1GB DDR2 800MHz Dual Channel
nVidia GeForce 8600GT DDR3 512mb 540/1400MHz (Gainward)
mohol by som ti vypisovat ostane komponenty ale to nema zmysel.. toto ti staci
-
PeterCA
Medium Star
dosku mas dobry vyberkapu napísal:No já budu mít přece jenom asi o něco horší sestavu:
- Asus P5K - Intel P35
- Intel Core2 Duo E4500 2,20GHz 2MB 800MHz 775pin BOX
- A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition
- ATI Radeon X1950 PRO 256MB, PCI-E
Ale i tak by to na medium 1024x768 mohlo jet
hehe děkuji... no, řeknu ti to takhle, já si koupím pořádné ramky, což si myslím že tyhle dvě jsou a přetaktuju procák tak z 2,2GHz na 2,5GHz a můžu vědět, že to ramečky utáhnoukvetacik napísal:dosku mas dobry vybertu mam aj ja a som spokojny.. inac podla mna tie tvoje ramky by nemuseli byt extreme edition... kup obycajne a radsej doplat na procak...