Luxus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Luxus

Príspevok od používateľa vojtk »

Tak ma napadlo zalozit túto tému.... Co je pre vas luxus? Nemusi to znamenat zrovna kaviar, alebo hodinky za 300 litrov. Niekedy môze byt luxus aj ineho typu. Napr pre mna by bolo urcitym spôsobom luxusu, vynadat z plneho hrdla istym osobam a nehladiet na nasledky....
Pre niekoho môze byt luxusom byvat 3 metre od skoly, pricom niekto iny môze do nej dochadzat 200km. Co je luxusom pre vas?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

luxus je pre mna nieco viac ako standart :)

luxus - relax
luxus - mat vela casu
luxus - mat stastny zivot, resp. umret stastny s dobrym pocitom z preziteho zivota [ked sa mi to splni budem stastny]

a takto by som mohol uvazovat do rana... :)
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

fizz napísal:Keby som mala tyzden volna, taky, ze by som nemusela nic riesit, nikam ist, nerozmyslat nad problemami, neucit sa... Len niekde lezat, byt tam uplne sama, okolo mna len nejake 4 steny, postel, deka a nieco co by som mohla zjest
presne tak aj ja. ale tyzden byt sam, to nie. mat pri sebe kamaratov s ktorymi by som vypil, zahral pingpong a tak. len aby za ten tyzden bol nefunkcny hojko.com aby potom nebolo vela prispevkov a nic mi neuslo. :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

fizz napísal:Keby som mala tyzden volna, taky, ze by som nemusela nic riesit, nikam ist, nerozmyslat nad problemami, neucit sa... Len niekde lezat, byt tam uplne sama, okolo mna len nejake 4 steny, postel, deka a nieco co by som mohla zjest
v tomto by sme si rozumeli. tiez sa mi zda byt luxus ist v lete na zlate, lahnut si na plaz, v jednej ruke drzat dvojlitrovu flasu kofoly, v druhej daku dobru zemlu a mat v pazi kolko je hodin a co treba vybavit. takyto luxus si ale obcas mozem dovolit, co ma nesmierne tesi
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

podobne, pre mna je luxus ked dojdem domov a poviem si ze dnes nic nemusim robit,nic ma netrapi a relaxujem...a tiez je pre mna luxus aj to ze kazdy tyzden pridem do radia, troska sa odreagujem, postretavam v pohode ludi, s kologem "potrepeme" za mikrofonom...proste uplna pohoda

//inak dobra tema K+
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

zakvasit do pohodlneho gauca, zapalit kvalitnu cigarku, srkat dvojite bacardi s dzusom, pomaly potahovat a mat na salame vsetko... uz sa tesim na vyplatu :P
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

luxus je pre mna mat cas pre seba, nemusiet plnit ziadne ulohy, proste robit to co chcem ja a nie to, co chce niekto odo mna.
dufam, ze luxusnych chvil bude casom viac :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Luxusom je pre mňa nič nerobiť, na nič nemyslieť, mať všetkých a všetko v paži, totálne vypnúť, byť s mojou láskou :oops:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

luxus (a.k.a luxič) je pre mna sediet s kamaratmi pri stole dakde pred chatou,pocuvat skvelu veselu hudbu,28 stupnov celzia,v pravej ruke oroseny smadny mnich,v lavej nejaky poriadny dlabanec a kecat a smiat sa do rana
:) :smt007 :mnam:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Luxus - ani drahe auta, ani vela penazi, ani drahe oblecenie. Luxus je drzat milovanu osobu v naruci, hladiet jej do tych krasnych hnedych oci a bez slova jej dat pusu. To je pre mna v poslednych uponahlanych tyzdnoch, luxus. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

luxus je mat vsetkych a vsetko v perdéli .. luxus je ked ma nic netrapi ani kolko je hodin, ani ze sa musim ucit, ani ze mi nejde autobus .. proste nic .. skoda ze takychto luxusnych chvil je hrozne malo :-(

.. a za hmatatelnejsi luxus povazujem sedet niekde na peknom mieste s milovanou osobou, nejaky dobry drink, nejake dobre fajcivo, prosto pohodka :-)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Luxus je pre mna v klude, mozno pri hudbe s priatelmi popijat pivo ci nieco tvrdsie a smiat sa az do prasknutia, zapalit si vodnu fajku a dokola si ju pri kecani tocit, nieco si na chate ugrilovat, zabudnut na uplne vsetky starosti a mat proste dobru naladu. Luxus je ked mi na druhy den kamarat zavola so slovami "Juro, akurat som vstal, iba som chcel ze to bola namakana akcia." To je pre mna luxus a snazim sa si ho uzit tak casto ako mozem :wink:

Pozdravujem Palita a LilDevil ktori sa k nam tento vikend pridali :happyrespect: :smt003
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Luxus je pre mna tyzden pri mori, vypnuty firemny mobil. Som s dvoma kamaratmi. Ozierame sa, balime baby, kupeme sa, opalujeme.. Proste totalna pohoda. Relax. Toto je pre mna luxus, ktory si vdaka zaneprazdnenosti mozem dovolit bohuzial iba raz rocne.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

cas
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Luxus - To pre mňa znamená psychická pohoda, pokojný spánok, vypnutý mobil, polihovanie na gauči s kvalitným červeným a zapnutým Tschaikowskeho husľovým koncertom, žiadne starosti ani obavy. To je pre mňa luxus. Ak by sa k tomu ešte vyskytla nejaká osoba, ktorá by ma ľúbila tak ako ja ju, mohol sa pozerať, ako spí, pozerať sa jej do očí, ako dlho by som len chcel...to by bolo nebo. :smt055
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Luxus je pre mna :
- cas straveny s milovanou, je ho coraz menej a menej... :?
- driemanie pri zapnutej telke
- spanok ako taky
:weep:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pre mna je luxus ked robim co chcem, kde chcem a kedy chcem.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Luxus ... Mat kopu casu (resp. jeden den kde by pomali plynul cas ... 24h den 24h noc)
Nemat tolko starosti na hlave co momentalne mam
Mat pri sebe jednu osobu a maximalne sa jej venovat ... Ty vies koho mam namysli ;)
Auto z nekonecnou nadrzou ... resp. 0.0l/100km a pojazdit po prekrasnych castiach sveta ... tiez z jednou osobou
Dostat sa na Masrykovu univerzitu v Brne
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Kúpiť si byt , zariadiť ho , kúpiť nové auto ... to by bol momentálne pre mňa obrovský luxus :)

Prípadne niečo light
Mesiac bez práce

Nato samozrejme by nadväzovalo viac voľného času , ktorý by som strávil s priateľkou a kamarátmi niekde na dovolenke
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lol

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

fizz nic v zlom ale toto mi pripomina basu :D :D :D

prepáč
Napísať odpoveď