Luxus
Luxus
Tak ma napadlo zalozit túto tému.... Co je pre vas luxus? Nemusi to znamenat zrovna kaviar, alebo hodinky za 300 litrov. Niekedy môze byt luxus aj ineho typu. Napr pre mna by bolo urcitym spôsobom luxusu, vynadat z plneho hrdla istym osobam a nehladiet na nasledky....
Pre niekoho môze byt luxusom byvat 3 metre od skoly, pricom niekto iny môze do nej dochadzat 200km. Co je luxusom pre vas?
Pre niekoho môze byt luxusom byvat 3 metre od skoly, pricom niekto iny môze do nej dochadzat 200km. Co je luxusom pre vas?
presne tak aj ja. ale tyzden byt sam, to nie. mat pri sebe kamaratov s ktorymi by som vypil, zahral pingpong a tak. len aby za ten tyzden bol nefunkcny hojko.com aby potom nebolo vela prispevkov a nic mi neuslo.fizz napísal:Keby som mala tyzden volna, taky, ze by som nemusela nic riesit, nikam ist, nerozmyslat nad problemami, neucit sa... Len niekde lezat, byt tam uplne sama, okolo mna len nejake 4 steny, postel, deka a nieco co by som mohla zjest
v tomto by sme si rozumeli. tiez sa mi zda byt luxus ist v lete na zlate, lahnut si na plaz, v jednej ruke drzat dvojlitrovu flasu kofoly, v druhej daku dobru zemlu a mat v pazi kolko je hodin a co treba vybavit. takyto luxus si ale obcas mozem dovolit, co ma nesmierne tesifizz napísal:Keby som mala tyzden volna, taky, ze by som nemusela nic riesit, nikam ist, nerozmyslat nad problemami, neucit sa... Len niekde lezat, byt tam uplne sama, okolo mna len nejake 4 steny, postel, deka a nieco co by som mohla zjest
podobne, pre mna je luxus ked dojdem domov a poviem si ze dnes nic nemusim robit,nic ma netrapi a relaxujem...a tiez je pre mna luxus aj to ze kazdy tyzden pridem do radia, troska sa odreagujem, postretavam v pohode ludi, s kologem "potrepeme" za mikrofonom...proste uplna pohodafizz napísal:Keby som mala tyzden volna, taky, ze by som nemusela nic riesit, nikam ist, nerozmyslat nad problemami, neucit sa... Len niekde lezat, byt tam uplne sama, okolo mna len nejake 4 steny, postel, deka a nieco co by som mohla zjest
//inak dobra tema K+
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
luxus je mat vsetkych a vsetko v perdéli .. luxus je ked ma nic netrapi ani kolko je hodin, ani ze sa musim ucit, ani ze mi nejde autobus .. proste nic .. skoda ze takychto luxusnych chvil je hrozne malo
.. a za hmatatelnejsi luxus povazujem sedet niekde na peknom mieste s milovanou osobou, nejaky dobry drink, nejake dobre fajcivo, prosto pohodka
.. a za hmatatelnejsi luxus povazujem sedet niekde na peknom mieste s milovanou osobou, nejaky dobry drink, nejake dobre fajcivo, prosto pohodka
Luxus je pre mna v klude, mozno pri hudbe s priatelmi popijat pivo ci nieco tvrdsie a smiat sa az do prasknutia, zapalit si vodnu fajku a dokola si ju pri kecani tocit, nieco si na chate ugrilovat, zabudnut na uplne vsetky starosti a mat proste dobru naladu. Luxus je ked mi na druhy den kamarat zavola so slovami "Juro, akurat som vstal, iba som chcel ze to bola namakana akcia." To je pre mna luxus a snazim sa si ho uzit tak casto ako mozem 
Pozdravujem Palita a LilDevil ktori sa k nam tento vikend pridali

Pozdravujem Palita a LilDevil ktori sa k nam tento vikend pridali
-
jin
VIP
Luxus - To pre mňa znamená psychická pohoda, pokojný spánok, vypnutý mobil, polihovanie na gauči s kvalitným červeným a zapnutým Tschaikowskeho husľovým koncertom, žiadne starosti ani obavy. To je pre mňa luxus. Ak by sa k tomu ešte vyskytla nejaká osoba, ktorá by ma ľúbila tak ako ja ju, mohol sa pozerať, ako spí, pozerať sa jej do očí, ako dlho by som len chcel...to by bolo nebo. 
-
Shark NX
Addict
Luxus ... Mat kopu casu (resp. jeden den kde by pomali plynul cas ... 24h den 24h noc)
Nemat tolko starosti na hlave co momentalne mam
Mat pri sebe jednu osobu a maximalne sa jej venovat ... Ty vies koho mam namysli
Auto z nekonecnou nadrzou ... resp. 0.0l/100km a pojazdit po prekrasnych castiach sveta ... tiez z jednou osobou
Dostat sa na Masrykovu univerzitu v Brne
Nemat tolko starosti na hlave co momentalne mam
Mat pri sebe jednu osobu a maximalne sa jej venovat ... Ty vies koho mam namysli
Auto z nekonecnou nadrzou ... resp. 0.0l/100km a pojazdit po prekrasnych castiach sveta ... tiez z jednou osobou
Dostat sa na Masrykovu univerzitu v Brne
-
ProfionQQ
Medium Star
lol
fizz nic v zlom ale toto mi pripomina basufizz napísal:Keby som mala tyzden volna, taky, ze by som nemusela nic riesit, nikam ist, nerozmyslat nad problemami, neucit sa... Len niekde lezat, byt tam uplne sama, okolo mna len nejake 4 steny, postel, deka a nieco co by som mohla zjest
prepáč