Za kazdu relevantnu pripomienku vopred dakujem
Orange Doma
Orange Doma
Caute ludkovia. Mam seriozny zaujem o tuto sluzbu, ktoru poskytuje nas super operator
a bol by som velmi vdacny za kazdy padny argument, najlepsie od samotnych pouzivatelov, preco ano alebo nie. Chcem si dat kompletku, samzorejme pevna linka a tv su okrajove veci pre mna, najdolezitejsi je ten fibernet, ake su obmedzenia, padanie netu atd. Aku nevyhodu ma ta dynamicka ip adresa? Ja sa moc nevyznam
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
marilynman
Medium Star
perfektny internet momentalne mam
rýchlosť: 19 561 kb/s (2 445,1 kB/s)
stiahnutie 1 MB: 0 s
stiahnutie 100 MB: 42
za 1 minutu: prenesiete 143,3 MB
za 1 hodinu: prenesiete 8 596,0 MB
Upload
rychlosť: 1 670 kb/s (208,7 kB/s)
upload 1 MB: 5 s
upload 100 MB: 8 min 11 s
za 1 minutu: prenesiete 12,2 MB
za 1 hodinu: prenesiete 733,7 MB
som spokojny teraz je najväčšia špička a to stahujem momentalne subory vo velkosti cca 10 gb
rýchlosť: 19 561 kb/s (2 445,1 kB/s)
stiahnutie 1 MB: 0 s
stiahnutie 100 MB: 42
za 1 minutu: prenesiete 143,3 MB
za 1 hodinu: prenesiete 8 596,0 MB
Upload
rychlosť: 1 670 kb/s (208,7 kB/s)
upload 1 MB: 5 s
upload 100 MB: 8 min 11 s
za 1 minutu: prenesiete 12,2 MB
za 1 hodinu: prenesiete 733,7 MB
som spokojny teraz je najväčšia špička a to stahujem momentalne subory vo velkosti cca 10 gb
o ziadnych obmedzeniach este neviem a ak aj su este som nevidel ziadne uplatnene v praxi. Je samozrejme ak budes aspon tyzden vkuse sosat (teda pojde ti sosanie na PC aj ked nebudes doma) isto cakaj nejake nfo od Orange ci mozno obmedzenie do konca mesiaca. Vsetko treba brat s rozumom co je samozrejme.
Ja mam sice od t-comu net, ale mam tiez router. Ako do kazdeho routera sa da napojit(aspon myslim) otvoris prehliadac a musis tam dat IP svojej sietovej karty alebo coho velmi sa dotoho nevyznam ja mam 192.168.1.1 vypita si mozno meno a heslo u mna je meno:admin a heslo to iste a tam mozes robit vsetko zalezi od routera(ja takto resetujem a trva to max 3sekundy) a potom taham dalej.AXO napísal:ja by som sa chcel opytat ci sa da ziskat ina IP adresa inym sposobom ako resetom routra.... neviem, ale nemam najlepsi pocit, ked ho stale resetujem, ci vydrzi dlho... nemoze sa odpalit, alebo nejako poskodit ??
neexistuje nejaky soft, co by to dokazal nahradit ??
-
vendo
Guru
no doba ubehla a moj nazor na orange sa zmenil a to ze ak mas moznost ber chelloRastaman napísal:No ludia zlati, uz ubehla nejaka ta doba. Urcite to uz ma viac ludi, viac skusenosti. Tak napiste, ci vsetko funguje ako ma. DakujemAk sa to oplati po skuskovom pojdem vybavit, ale trosku mi vadi ta 36 mesacna viazanost, nechcem sa nahodou upisat diablovi
v poslednom case ma ten net take "stavy" ze zrazu mi neotvori ani jednu stranku horko tazko sa pripojim napr do wowka /w3 ale pingy uz vnutri su dobre zase inokedy mi otvori vsetko slovenske ale cesku ani jednu a zase niekedy vypadne uplne neviem ci sa to "spravi" casom ale myslim si ze casu uz mali dost
-
Hellboy248
Guru wannabe
hm chello je shit jak pi**.mam ho a neslo mi 2dni,povedali mi nato ze kratkodoby vypadok a ani hrat po nete nemozem laguje mi to aj ping mam velky a nic nesosam ani neuplodujem...chello je najhorsi internet aky moze byt...vendo napísal:no doba ubehla a moj nazor na orange sa zmenil a to ze ak mas moznost ber chello10x stabilnejsie
v poslednom case ma ten net take "stavy" ze zrazu mi neotvori ani jednu stranku horko tazko sa pripojim napr do wowka /w3 ale pingy uz vnutri su dobre zase inokedy mi otvori vsetko slovenske ale cesku ani jednu a zase niekedy vypadne uplne neviem ci sa to "spravi" casom ale myslim si ze casu uz mali dost
-
vendo
Guru
chello som mal 2 roky a za ten cas mozem vypadky spocitat na prstoch 1 rukyHellboy248 napísal:hm chello je shit jak pi**.mam ho a neslo mi 2dni,povedali mi nato ze kratkodoby vypadok a ani hrat po nete nemozem laguje mi to aj ping mam velky a nic nesosam ani neuplodujem...chello je najhorsi internet aky moze byt...
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Don_Pipino
Darca