Orange Doma

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Rastaman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Orange Doma

Príspevok od používateľa Rastaman »

Caute ludkovia. Mam seriozny zaujem o tuto sluzbu, ktoru poskytuje nas super operator :D a bol by som velmi vdacny za kazdy padny argument, najlepsie od samotnych pouzivatelov, preco ano alebo nie. Chcem si dat kompletku, samzorejme pevna linka a tv su okrajove veci pre mna, najdolezitejsi je ten fibernet, ake su obmedzenia, padanie netu atd. Aku nevyhodu ma ta dynamicka ip adresa? Ja sa moc nevyznam :)
Za kazdu relevantnu pripomienku vopred dakujem
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

obmedzenie fup 100 gb. padanie minimálne, obmedzenia p2p alebo torrentov žiadne.
Rýchlosť super, atd
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

pokial viem, ziadne fup.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

no tak ja mam akoze klasik (30down 2up) a tabulku s rychlostou som tu uz daval (cca polovica down a 3/4 up) dalej neviem preco ale napr strong DC mi stale pada( odpaja z hubov) takze neviem no ale pingy a stalost su vyborne
marilynman
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marilynman »

perfektny internet momentalne mam
rýchlosť: 19 561 kb/s (2 445,1 kB/s)
stiahnutie 1 MB: 0 s
stiahnutie 100 MB: 42
za 1 minutu: prenesiete 143,3 MB
za 1 hodinu: prenesiete 8 596,0 MB

Upload
rychlosť: 1 670 kb/s (208,7 kB/s)
upload 1 MB: 5 s
upload 100 MB: 8 min 11 s
za 1 minutu: prenesiete 12,2 MB
za 1 hodinu: prenesiete 733,7 MB

som spokojny teraz je najväčšia špička a to stahujem momentalne subory vo velkosti cca 10 gb
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

o ziadnych obmedzeniach este neviem a ak aj su este som nevidel ziadne uplatnene v praxi. Je samozrejme ak budes aspon tyzden vkuse sosat (teda pojde ti sosanie na PC aj ked nebudes doma) isto cakaj nejake nfo od Orange ci mozno obmedzenie do konca mesiaca. Vsetko treba brat s rozumom co je samozrejme.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ja by som sa chcel opytat ci sa da ziskat ina IP adresa inym sposobom ako resetom routra.... neviem, ale nemam najlepsi pocit, ked ho stale resetujem, ci vydrzi dlho... nemoze sa odpalit, alebo nejako poskodit ??

neexistuje nejaky soft, co by to dokazal nahradit ??
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

mam tuto sluzbu doma, 30mbit down 2mb up...
mozem len odporucit...
stabilita nenormalna...
rychlost detto...
ak mas tu moznost chod do toho...
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

No ludia zlati, uz ubehla nejaka ta doba. Urcite to uz ma viac ludi, viac skusenosti. Tak napiste, ci vsetko funguje ako ma. Dakujem :) Ak sa to oplati po skuskovom pojdem vybavit, ale trosku mi vadi ta 36 mesacna viazanost, nechcem sa nahodou upisat diablovi :D
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

AXO napísal:ja by som sa chcel opytat ci sa da ziskat ina IP adresa inym sposobom ako resetom routra.... neviem, ale nemam najlepsi pocit, ked ho stale resetujem, ci vydrzi dlho... nemoze sa odpalit, alebo nejako poskodit ??

neexistuje nejaky soft, co by to dokazal nahradit ??
Ja mam sice od t-comu net, ale mam tiez router. Ako do kazdeho routera sa da napojit(aspon myslim) otvoris prehliadac a musis tam dat IP svojej sietovej karty alebo coho velmi sa dotoho nevyznam ja mam 192.168.1.1 vypita si mozno meno a heslo u mna je meno:admin a heslo to iste a tam mozes robit vsetko zalezi od routera(ja takto resetujem a trva to max 3sekundy) a potom taham dalej. :?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Rastaman napísal:No ludia zlati, uz ubehla nejaka ta doba. Urcite to uz ma viac ludi, viac skusenosti. Tak napiste, ci vsetko funguje ako ma. Dakujem :) Ak sa to oplati po skuskovom pojdem vybavit, ale trosku mi vadi ta 36 mesacna viazanost, nechcem sa nahodou upisat diablovi :D
no doba ubehla a moj nazor na orange sa zmenil a to ze ak mas moznost ber chello :wink: 10x stabilnejsie
v poslednom case ma ten net take "stavy" ze zrazu mi neotvori ani jednu stranku horko tazko sa pripojim napr do wowka /w3 ale pingy uz vnutri su dobre zase inokedy mi otvori vsetko slovenske ale cesku ani jednu a zase niekedy vypadne uplne neviem ci sa to "spravi" casom ale myslim si ze casu uz mali dost :?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

vendo napísal:no doba ubehla a moj nazor na orange sa zmenil a to ze ak mas moznost ber chello :wink: 10x stabilnejsie
v poslednom case ma ten net take "stavy" ze zrazu mi neotvori ani jednu stranku horko tazko sa pripojim napr do wowka /w3 ale pingy uz vnutri su dobre zase inokedy mi otvori vsetko slovenske ale cesku ani jednu a zase niekedy vypadne uplne neviem ci sa to "spravi" casom ale myslim si ze casu uz mali dost :?
hm chello je shit jak pi**.mam ho a neslo mi 2dni,povedali mi nato ze kratkodoby vypadok a ani hrat po nete nemozem laguje mi to aj ping mam velky a nic nesosam ani neuplodujem...chello je najhorsi internet aky moze byt...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Hellboy248 napísal:hm chello je shit jak pi**.mam ho a neslo mi 2dni,povedali mi nato ze kratkodoby vypadok a ani hrat po nete nemozem laguje mi to aj ping mam velky a nic nesosam ani neuplodujem...chello je najhorsi internet aky moze byt...
chello som mal 2 roky a za ten cas mozem vypadky spocitat na prstoch 1 ruky :wink: zato orange mam pol roka a na tie vypadky by mi ruky a nohy nestacili :x
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

vendo napísal:chello som mal 2 roky a za ten cas mozem vypadky spocitat na prstoch 1 ruky :wink: zato orange mam pol roka a na tie vypadky by mi ruky a nohy nestacili :x
ono to suvisi aj kde byvas...ked som mal ja vypadok tak kamarat o ulicu dalej nemal vypadok :lol:
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Je tu niekto z TN :?: , ze by mi vedel povedat ako mu to bezi :?: :)
Napísať odpoveď