Problem USB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Michal Zaťko
Medium Expert
Medium Expert

Problem USB

Príspevok od používateľa Michal Zaťko »

po pripojeni usb sa restartuje pc mam podozrenie ze to bude nieco s BIOSOM po preinstalovani systemu to stale robi teraz mam v pci slote kartu na usb a z nej modem aj ostatne veci idu
Prílohy
sdfasdfasfasdfdf.JPG
Michal Zaťko
Medium Expert
Medium Expert

je to surne
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem USB

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Michal Zaťko napísal:po pripojeni usb sa restartuje pc mam podozrenie ze to bude nieco s BIOSOM po preinstalovani systemu to stale robi teraz mam v pci slote kartu na usb a z nej modem aj ostatne veci idu
podla mna tvoje PC..nema nainstalovane OVLADACE na USB..cize neviem..ale ja som k PC dostal CDcko..bol tam program USB 2.0..po jeho nainstalovani som mohol pripajat usb kluce..u teba bude mozno taki isty problem...ked nie fakt nvm sry :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Hmm.. mám podobné skúsenosti s kompami v mojej práci. Vpredu majú dva USB porty a keď vložím niečo do jedného z nich (nikdy si neviem zapamätať, či horný alebo dolný), tak sa mi náhle resetne komp.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

brm: Tak to bude zle zapojenie USBcka do dosky. Nieco podobne mal tusim t0m4s3, nastal srat a odisla doska. Inak je taky velky problem prelepit ten port paskou alebo sa pozriet do manualu a prehodit kable???
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

hojko.. u mňa hej, bo kompy zapäčatené a náš informatik sa tak vyzná do kompov ako ja do jadrovej fyziky.. a naviac nikdy nemá čas. :roll:

Ale díky za tip.. :D
Michal Zaťko
Medium Expert
Medium Expert

hojko napísal:brm: Tak to bude zle zapojenie USBcka do dosky. Nieco podobne mal tusim t0m4s3, nastal srat a odisla doska. Inak je taky velky problem prelepit ten port paskou alebo sa pozriet do manualu a prehodit kable???
ak myslis usbecka pripojene z dosky tak tie som skusal odpojit a nic roby to aj na usbeckach vstavanych do dosky zacalo to robit ked som pripojil MPtrojku ale po restartovani to islo normalne teraz mi ani pocitac nezapne pokym ma nieco pripojene len pípa

tusim som v tom case aj skusal nejake instalaky na BIOS nemoze to mat nieco spolocne ?
Michal Zaťko
Medium Expert
Medium Expert

a ete nieco chcem vediet ako sa da dat povodna verzia Biosu ak tam mam naistalovanu nejaku betu skusal som vybrat baterku z dosky ale to asi nestacilo
Napísať odpoveď