no presne .. idem vecer na WC vsade tma ticho , nidke nikoho .. tak to som riadne zlepenyerytrocyt napísal:Tmy sa nebojím, ale mám blbý pocit keď za tmy vchádzam do miestnosti v ktorej som pred tým ešte nebol. Môžem to nazvať slabším strachom, ale inak v pohode.
Bojite sa tmy?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Slavo, nie takto to u mňa nie je. Ak idem v noci na WC no problem. Ale som napr. u kamaráta na chate na ktorej som pred tým ešte nikdy nebol, a idem v noci napr. na to wc, a je tma, tak to mám nepríjemný pocit, neviem to popísať, ale trošku sa bojím. Ako som písal, bojím sa vchádzania do tmavých miestností, v ktorých som ešte pred tým nikdy nebol. Ak už idem druhý krát, je to v pohode.
-
DonLuca
Medium Star
Máš na mysli pocit neistoty z toho, čo sa v tej miestnosti môže nachádzať alebo niečo podobné tomu....erytrocyt napísal:Slavo, nie takto to u mňa nie je. Ak idem v noci na WC no problem. Ale som napr. u kamaráta na chate na ktorej som pred tým ešte nikdy nebol, a idem v noci napr. na to wc, a je tma, tak to mám nepríjemný pocit, neviem to popísať, ale trošku sa bojím. Ako som písal, bojím sa vchádzania do tmavých miestností, v ktorých som ešte pred tým nikdy nebol. Ak už idem druhý krát, je to v pohode.
-
DonLuca
Medium Star
Tiež to poznám a veľmi dobre... tiež to nemám veľmi rád, ale niekedy to bolo ešte horšie....
Raz sme boli len tak stanovať a tak tvrdo som zaspal, že kamoši ma odniesli od táboriska asi 250 metrov, pretože si chceli so mňa vystreliť....
Lenže, keď som sa prebudil, tak to už taká sranda nebol....tma ako neviem, čo. Nevidel som ani na vlastný krok. Nič som nepočul, len podivné lesné zvuky...každý vie o akých hovorím
. Vtedy som bol fakt zosratý a srdce som mal niekde v topánkach
A nakoniec asi po 5 minútach kým sa na mne kamoši u**bavali, tak na mna začali svietiť baterkou...
No a od vtedy sa akosi tmy už ani nebojím....
Raz sme boli len tak stanovať a tak tvrdo som zaspal, že kamoši ma odniesli od táboriska asi 250 metrov, pretože si chceli so mňa vystreliť....
Lenže, keď som sa prebudil, tak to už taká sranda nebol....tma ako neviem, čo. Nevidel som ani na vlastný krok. Nič som nepočul, len podivné lesné zvuky...každý vie o akých hovorím
A nakoniec asi po 5 minútach kým sa na mne kamoši u**bavali, tak na mna začali svietiť baterkou...
No a od vtedy sa akosi tmy už ani nebojím....
tmy sa nebojim,iba ked som bola mensia...mam spolocnu izbu s bratom a vzdy sme sa strasili,ze niekto je za dverami a tak...alebo ked som pozerala verte-neverte(to pozna asi kazdy),tak som sa z niektorych pribehov strasne bala...ale vyrastla som z toho.teraz tmu uplne zboznujem a nedokazala by som spat pri zazatom svetle alebo pri hudbe...asi som trosku psycho,ale niekedy,ked je uz tma,zavriem sa v izbe,zhasnem svetlo a len tak pozeram do tmy,pocuvam hudbu a premyslam...
vtedy ma napadaju fakt uzasne veci a dokazem tak stravit aj niekolko hodin
ja viem...asi som psycho 
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Ked som bola mala, bala som sa ist v noci na zachod, nebala som sa ani tak tej tmy ako splachovaca. Pre mna bola nocna mora zvuk splachovaca v tme a vzdy som utekala hned pod perinu. Teraz sa bojim, len ked pozeram nejaky horor, stale sa mi zda, ze take dvierka so sparami sa otvaraju a vylieza z nich bubak. 
-
lekoklatik
VIP
-
ProfionQQ
Medium Star
tma
tmy ako takej sa nebojiim...ale je rozdiel TMA a tma
napriklad ked idem domov z baru a uz je tma..teda nic nesvieti /proste tma a musim si svietit mobilom/ tak vtedy som ok
ale raz sme isli domov z chaty /len tak z blbosti/ bolo to samozrejme v noci...tak vtedy som mal strach...a nesiel som sam
napriklad ked idem domov z baru a uz je tma..teda nic nesvieti /proste tma a musim si svietit mobilom/ tak vtedy som ok
ale raz sme isli domov z chaty /len tak z blbosti/ bolo to samozrejme v noci...tak vtedy som mal strach...a nesiel som sam