Bojite sa tmy?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bojite sa tmy?

ano
26
16%
nie
137
84%

Celkom hlasov: 163

slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

erytrocyt napísal:Tmy sa nebojím, ale mám blbý pocit keď za tmy vchádzam do miestnosti v ktorej som pred tým ešte nebol. Môžem to nazvať slabším strachom, ale inak v pohode.
no presne .. idem vecer na WC vsade tma ticho , nidke nikoho .. tak to som riadne zlepeny :D zas ale obcas som taky zaspaty ze si to ani neuvedomim vsetko je to v nasom podvedomi asi .. i ked pozeram blbe filmy (teda horory a tak) tak sa mi zaspava tazsie .. ale inac sa to da nooo .. hmm ale v hlasovani som klikol na ano kedze horory kukam dosst :D :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Slavo, nie takto to u mňa nie je. Ak idem v noci na WC no problem. Ale som napr. u kamaráta na chate na ktorej som pred tým ešte nikdy nebol, a idem v noci napr. na to wc, a je tma, tak to mám nepríjemný pocit, neviem to popísať, ale trošku sa bojím. Ako som písal, bojím sa vchádzania do tmavých miestností, v ktorých som ešte pred tým nikdy nebol. Ak už idem druhý krát, je to v pohode.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

erytrocyt napísal:Slavo, nie takto to u mňa nie je. Ak idem v noci na WC no problem. Ale som napr. u kamaráta na chate na ktorej som pred tým ešte nikdy nebol, a idem v noci napr. na to wc, a je tma, tak to mám nepríjemný pocit, neviem to popísať, ale trošku sa bojím. Ako som písal, bojím sa vchádzania do tmavých miestností, v ktorých som ešte pred tým nikdy nebol. Ak už idem druhý krát, je to v pohode.
Máš na mysli pocit neistoty z toho, čo sa v tej miestnosti môže nachádzať alebo niečo podobné tomu....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Áno správne :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tiež to poznám a veľmi dobre... tiež to nemám veľmi rád, ale niekedy to bolo ešte horšie....
Raz sme boli len tak stanovať a tak tvrdo som zaspal, že kamoši ma odniesli od táboriska asi 250 metrov, pretože si chceli so mňa vystreliť....

Lenže, keď som sa prebudil, tak to už taká sranda nebol....tma ako neviem, čo. Nevidel som ani na vlastný krok. Nič som nepočul, len podivné lesné zvuky...každý vie o akých hovorím :-(. Vtedy som bol fakt zosratý a srdce som mal niekde v topánkach :smt037

A nakoniec asi po 5 minútach kým sa na mne kamoši u**bavali, tak na mna začali svietiť baterkou...

No a od vtedy sa akosi tmy už ani nebojím.... :mafia:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

ked som mal 16 tiez som sa bal.. vekom sa to ale vytrati... ani nebudes vedet ako.. ;)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:ked som mal 16 tiez som sa bal.. vekom sa to ale vytrati... ani nebudes vedet ako.. ;)
sorry že ti budem oponovať, ale je veľa prípadov, kded sa preukázalo, že aj ľudia vo vyššom veku majú panický strach z tmy... :?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tmy sa nebojim vobec, iba ked idem do tmavej miestnosti tak mam strach, ze o nieco zakopnem, co sa mi uz parkrat podarilo, odvtedy si davam vacsi pozor a radsej pockam, kym si oci zvyknu :wink:
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Pozeral som taki serieal bojite sa tmi a po nom som sa bal
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jj puccik presne toto :D supermax rulez :D
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

tmy sa nebojim,iba ked som bola mensia...mam spolocnu izbu s bratom a vzdy sme sa strasili,ze niekto je za dverami a tak...alebo ked som pozerala verte-neverte(to pozna asi kazdy),tak som sa z niektorych pribehov strasne bala...ale vyrastla som z toho.teraz tmu uplne zboznujem a nedokazala by som spat pri zazatom svetle alebo pri hudbe...asi som trosku psycho,ale niekedy,ked je uz tma,zavriem sa v izbe,zhasnem svetlo a len tak pozeram do tmy,pocuvam hudbu a premyslam... :) vtedy ma napadaju fakt uzasne veci a dokazem tak stravit aj niekolko hodin :D ja viem...asi som psycho :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

bal som sa, ked som bol maly. ze vylezie spod postele strasidlo :) sak pozname. teraz neni problem. akurat sa bojim, ze to napalim do steny, ked nic nevidim :D
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Ked som bola mala, bala som sa ist v noci na zachod, nebala som sa ani tak tej tmy ako splachovaca. Pre mna bola nocna mora zvuk splachovaca v tme a vzdy som utekala hned pod perinu. Teraz sa bojim, len ked pozeram nejaky horor, stale sa mi zda, ze take dvierka so sparami sa otvaraju a vylieza z nich bubak. :D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ano..ked vecer cez vikendy sme na chate...a idem na WC..uplne sa bojim...niekedy totalne stresujem..pomyslim na nejaky horror...a uplne sa bojim..no samozrejme kazdy citi inak..kazdy to vnima inak... a to uz budem mat 18 a bojim sa niekedy :D:D... :lol:
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

no ja mam napr. tmu rad... aj noc :) ovela radsej ako den a svetlo
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

jaj ja sa strasne bojim tmy, milujem svetlo a teplo :) ovela rychlejsie zaspavam pri svetle ako v tme :?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

ked som bol mensi tak som sa strasne bal chodit do pivnice pre kompoty,zavaraniny atd ... tak som sedaval na schodoch :oops:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

No ja mam tmu rad. Ale zas nieje tma ako tma. :wink:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tma

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

tmy ako takej sa nebojiim...ale je rozdiel TMA a tma

napriklad ked idem domov z baru a uz je tma..teda nic nesvieti /proste tma a musim si svietit mobilom/ tak vtedy som ok

ale raz sme isli domov z chaty /len tak z blbosti/ bolo to samozrejme v noci...tak vtedy som mal strach...a nesiel som sam
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ja som sa prestal bat, ked sme teraz cez tieto prazdniny co boli chodili casto do lesa ked uz bola velka tma...neprvykrat som sa bal, ale ked uz som tam viackrat takto bol, tak mi to pripadalo ako keby som tam siel cez den
Napísať odpoveď