na www.se-tuning.cz toho najdes kopuJoxxo napísal:No najnovsi phone xs nemamale ja chcem flash na W880i accoustic ci jak sa to vola
nevies ako by sa to dalo uskutocnit ? inaac ty mas tiez k610i ?
Menu do Se k610i
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Sorry ale v tvojej teme su same veci pre mna nepotrebne a tato tema je ovela starsia ako tvoja ... takze sorryPro.Dante3000 napísal:http://www.hojko.com/se-k610i-diskusia- ... 80119.html
-
Pro.Dante3000
Light Expert
-
RoQa
Darca
Mohol by si mi napisat presne v akom poradi vypinas zapinas fon,kedy drzat -C- atd lebo mne ho nikdy nechce ziaden program najst (far manager,pho SX...) DikiJurdzi napísal:na www.se-tuning.cz toho najdes kopubtw ja mam k610i tiez a kamos mi pomohol menit ten acoustic ozaj odporucam hlavne ked mas k tomu aj sluchatka velmi dobre to hra
-
tinco
Light Star
pri restarte nesmies mat v mobile sim a ani pamatovku a mobil musi byt dobre nabity...Joxxo napísal:Chcem flashnut menu alebo dat FW z ineho fonu....a cez ten phone xs mi nechce zistit....nevies preco ? normalne mi napise ze mam 30 sec. a ja vypnem mobil potom drzim C dam ho zapnut a nic nerobi nakoniec mi na pise daco erro a cannot open port....
ja idem flashnut a nejde.. aj ked cem zistit cid nejde... kabel je sto pro dobry... proste aj ked mam vybratu baterku aj ked je dnuka.. a to som vybral aj simku a pametku... normalne cez k750flasher soft ako bol na se-tuning som stiahol a dam flash a pise ze hold c and plug cable ci co... a spravim to a nejde..
-
RoQa
Darca
tak to sme dvajasirmisoturbo napísal:ja idem flashnut a nejde.. aj ked cem zistit cid nejde... kabel je sto pro dobry... proste aj ked mam vybratu baterku aj ked je dnuka.. a to som vybral aj simku a pametku... normalne cez k750flasher soft ako bol na se-tuning som stiahol a dam flash a pise ze hold c and plug cable ci co... a spravim to a nejde..
-
Mek
Addict
chalani a ked vam to nejde, mate nainstalovany Flash driver (Epiusb.sys)?
ked pripojite takto mobil (vypnuty, drziac C) prvy krat, windows objavi nove zariadenie s nazvom Flash Device, a ked si bude pytat drivery, nainstalujete Epiusb.sys. Ked potom pripojite vypnuty mobil drziac C, tak uz sa nezapne.
Mam to overene, tento postup funguje vzdy
ked pripojite takto mobil (vypnuty, drziac C) prvy krat, windows objavi nove zariadenie s nazvom Flash Device, a ked si bude pytat drivery, nainstalujete Epiusb.sys. Ked potom pripojite vypnuty mobil drziac C, tak uz sa nezapne.
Mam to overene, tento postup funguje vzdy
Mam program na stahovanie najnovsých softwarow na vsetky mobili SE, Na youtube som vydel SE K610i flashnute na SE W660i. Skúšal som to ale nešlo :oops:a jeden chalan to urobil presne podla toho a v tom programe cčo mám ja. Prosím vás neviete mi poradit ako si môžem dať iny softwer alebo konkretne z W660-tky na SE K610i?! Ďakujem