Pripojenie USB

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Peters1
Expert
Expert

Pripojenie USB

Príspevok od používateľa Peters1 »

PLS kto mi pomoze zapojit tieto kabliky ?

Kód: Vybrať všetko

http://upnito.sk/imggal.php?directImage=4dea70f5a7a426f1890120d10c0cc479
Je to z usb co mam na prednom panely z case :(
,na dosku MSI K9N SLI
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Malo by to ist na Maticnu..Tam by si mal mat koliky,piny.A mali by byt oznacene podobne ako kabliky.Skus pozriet manual k MB.Tam by to malo byt presne opisane...

Cerveny + napajanie 5V
Cierny - napajanie 5V
Modry data
zlty data
Peters1
Expert
Expert

dudo02 napísal:Malo by to ist na Maticnu..Tam by si mal mat koliky,piny.A mali by byt oznacene podobne ako kabliky.Skus pozriet manual k MB.Tam by to malo byt presne opisane...

Cerveny + napajanie 5V
Cierny - napajanie 5V
Modry data
zlty data
jj viem ze na dosku aj kde, ale ako neviem. Pozeral som aj do manuala ale tam to nie je rozpisane po jednom kabliku, lebo toto je starsia case a tu je to "rozhadzane" po jednom. Na doske je to aj farebne roztriedene ale nie je tam biely,modry a cierny je len jeden :? proste nepasuje.
dudo02
King
King

Aha..Skus hodit este aj foto dosky-kam sa ma zapojit USB.Lebo takto neviem o com rozpravas... :?
Peters1
Expert
Expert

dudo02 napísal:Aha..Skus hodit este aj foto dosky-kam sa ma zapojit USB.Lebo takto neviem o com rozpravas... :?
Tu je foto z takeho letaku ku doske (je to presne to iste a je tam aj zaznacene USB - JUSB 1,2,3)
http://upnito.sk/imggal.php?directImage ... aa34c5587f
dudo02
King
King

A tebe tam nesadne konektor?Ak JE TO TAK A chces aby to fungovalo musis sa riadit popisom a nie farbami.Takze 1tky dokopy na jeden konektor MB.A taktiez 2jky na druhy konektor MB.Ten zlty(5ty) PIN na MB nieje nic-nezapajaj.Ak si zrucny,mozes to tam napajkovat natvrdo-neodporucam,je to neprakticke pri rozoberani.Radsej si zozen protikus na MB a ten spoj s vodicmi USB.Tie PINi z tych konektorov USB odsrihni a napajkuj tam ten protikus.

\\pises ze cierny je iba jeden...Nechapem kde?
\\\inac ta fotka toho letaku je nic moc-nevidno co je napisane pod tymi konektormi :?A dobre by bolo premerat aspon napajanie..
Peters1
Expert
Expert

dudo02 napísal:A tebe tam nesadne konektor?Ak JE TO TAK A chces aby to fungovalo musis sa riadit popisom a nie farbami.Takze 1tky dokopy na jeden konektor MB.A taktiez 2jky na druhy konektor MB.Ten zlty(5ty) PIN na MB nieje nic-nezapajaj.Ak si zrucny,mozes to tam napajkovat natvrdo-neodporucam,je to neprakticke pri rozoberani.Radsej si zozen protikus na MB a ten spoj s vodicmi USB.Tie PINi z tych konektorov USB odsrihni a napajkuj tam ten protikus.

\\pises ze cierny je iba jeden...Nechapem kde?
\\\inac ta fotka toho letaku je nic moc-nevidno co je napisane pod tymi konektormi :?A dobre by bolo premerat aspon napajanie..
:) fuuuha pajkovat na novu dosku ? :? pises nezmysli, ale dik moc aspon niekto stracal cas z mojim prispevkom. Uz je to zapojene a ten cierny to som sa sekol :roll:
dudo02
King
King

Tak vdaka-ze"pisem nezmysly" :lol:
Ja som si myslel,ze mas nekompaktibilne konektory...Nezmysly su to mozno len pre toho kto tomu nerozumie :wink: Ale to je jedno-hlavne,ze ti to funguje.
Napísať odpoveď