Malo by to ist na Maticnu..Tam by si mal mat koliky,piny.A mali by byt oznacene podobne ako kabliky.Skus pozriet manual k MB.Tam by to malo byt presne opisane...
Cerveny + napajanie 5V
Cierny - napajanie 5V
Modry data
zlty data
dudo02 napísal:Malo by to ist na Maticnu..Tam by si mal mat koliky,piny.A mali by byt oznacene podobne ako kabliky.Skus pozriet manual k MB.Tam by to malo byt presne opisane...
Cerveny + napajanie 5V
Cierny - napajanie 5V
Modry data
zlty data
jj viem ze na dosku aj kde, ale ako neviem. Pozeral som aj do manuala ale tam to nie je rozpisane po jednom kabliku, lebo toto je starsia case a tu je to "rozhadzane" po jednom. Na doske je to aj farebne roztriedene ale nie je tam biely,modry a cierny je len jeden proste nepasuje.
A tebe tam nesadne konektor?Ak JE TO TAK A chces aby to fungovalo musis sa riadit popisom a nie farbami.Takze 1tky dokopy na jeden konektor MB.A taktiez 2jky na druhy konektor MB.Ten zlty(5ty) PIN na MB nieje nic-nezapajaj.Ak si zrucny,mozes to tam napajkovat natvrdo-neodporucam,je to neprakticke pri rozoberani.Radsej si zozen protikus na MB a ten spoj s vodicmi USB.Tie PINi z tych konektorov USB odsrihni a napajkuj tam ten protikus.
\\pises ze cierny je iba jeden...Nechapem kde?
\\\inac ta fotka toho letaku je nic moc-nevidno co je napisane pod tymi konektormi :?A dobre by bolo premerat aspon napajanie..
dudo02 napísal:A tebe tam nesadne konektor?Ak JE TO TAK A chces aby to fungovalo musis sa riadit popisom a nie farbami.Takze 1tky dokopy na jeden konektor MB.A taktiez 2jky na druhy konektor MB.Ten zlty(5ty) PIN na MB nieje nic-nezapajaj.Ak si zrucny,mozes to tam napajkovat natvrdo-neodporucam,je to neprakticke pri rozoberani.Radsej si zozen protikus na MB a ten spoj s vodicmi USB.Tie PINi z tych konektorov USB odsrihni a napajkuj tam ten protikus.
\\pises ze cierny je iba jeden...Nechapem kde?
\\\inac ta fotka toho letaku je nic moc-nevidno co je napisane pod tymi konektormi :?A dobre by bolo premerat aspon napajanie..
fuuuha pajkovat na novu dosku ? pises nezmysli, ale dik moc aspon niekto stracal cas z mojim prispevkom. Uz je to zapojene a ten cierny to som sa sekol
Tak vdaka-ze"pisem nezmysly"
Ja som si myslel,ze mas nekompaktibilne konektory...Nezmysly su to mozno len pre toho kto tomu nerozumie Ale to je jedno-hlavne,ze ti to funguje.