Pocas prednasok
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pocas prednasok
Co robievate pocas nudnych prednasok? Podelte sa,aby sme my prvaci vedeli co a ako

-
uplink
VIP
Re: Pocas prednasok
davaj pozor, aby ked si v tretom rocinu rozmyslis ze chces na skole naozaj ostat aj nieco naozaj vedelatereza napísal:Co robievate pocas nudnych prednasok? Podelte sa,aby sme my prvaci vedeli co a ako![]()
-
bolek
Guru
Ja som tiež prváčka a aj keď je to niekedy to najhoršie riešenie, tak sa prinútim dávať pozor a počúvať, keď je to kritické, tak aspoň nezaspať. Veď sme nejako vychovaní
Inak sem tam si robíme srandu alebo kreslím spolužiakovi do zošita a tak
Ale sú ľudia, ktorí hrávajú lode, piškvorky a iné hry, ktoré fungovali aj na strednej 
sice som na prednasky nechodil, ale nieco podobne je na strednej, tam sme hravali karty, vzdy mal jeden z nas poruke balik rychlej zachrany - 32 sedmovych karat... samozrejme bol to adrenalin, hazardne hry su na skole zakazane a zvlast pocas hodiny
a neraz sa stalo ze sme boli prichyteni... takze do konca roka mala profesorka plny kabinet karat cca 17 balikov, niekedy sa nam podarilo ju ukecat aby nam to nechala
chodit na prednasky ?
ani za svet ... staci ofocovat od niekoho kto tam chodi a potom to dobrat ... aj tak tam vacsina profakov len verklikuje presne to co je v skriptach cize zbytocne premarneny cas ... ak je to potrebne nahodou niekomu prepne a robi prezencku (aj ked prednasky nie su povinne) tak treba zajst raz za cas alebo poprosit nejakeho spoluziaka/spoluziacku nech ta napise 
-
uplink
VIP
no u nas na fuckulte su prednasky povinne : /...ob3l1x napísal:chodit na prednasky ?ani za svet ... staci ofocovat od niekoho kto tam chodi a potom to dobrat ... aj tak tam vacsina profakov len verklikuje presne to co je v skriptach cize zbytocne premarneny cas ... ak je to potrebne nahodou niekomu prepne a robi prezencku (aj ked prednasky nie su povinne) tak treba zajst raz za cas alebo poprosit nejakeho spoluziaka/spoluziacku nech ta napise
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
obcas sa nieco najde. najlepsie je, ked prednasa niekto kto ma skusenosti s praxou, vtedy chodim na prednasky aj ked nemusim. ono ked na prednasky chodi 50-100 ludi neni problem neprist alebo sa stratit ale ked ste na katedre a je vas v rocniku jedenast tak potom na tej prednaske spat nedoporucujem, ani nic podobne.ob3l1x napísal:chodit na prednasky ?ani za svet ... staci ofocovat od niekoho kto tam chodi a potom to dobrat ... aj tak tam vacsina profakov len verklikuje presne to co je v skriptach cize zbytocne premarneny cas ... ak je to potrebne nahodou niekomu prepne a robi prezencku (aj ked prednasky nie su povinne) tak treba zajst raz za cas alebo poprosit nejakeho spoluziaka/spoluziacku nech ta napise
uplink: cha-cha
jj.. masové prednášky sú fajné, tam sa človek stratí.. keď nedáva pozor alebo keď tam vôbec nie je. Na "povinných" prednáškach keď ma to nebavilo, tak som si kreslil..
Ale posledné dva ročníky už som na prednášky takmer vôbec nechodil.. akurát občas, bo napr. jedna prednášajúca robila námatkové prezenčky a s absentérmi sa potom zúčtovala pri skúške. Ach, teta Dudinská.. 
Ja som vzorny student.
Zatial som vynechal len 2 prednasky z matiky. A to su veci ktore uz davno viem - lim. Staci ze pocuvam a drvivu vacsinu informacii si zapamatam. Cize ak nespim na prednaskach tak potom mam menej ucenia.
A na druhej strane taka infoska. Profak ma neskutocne monotonny hlas a stale rovnaku frekvenciu. Aj ked nechcem tak zaspim.
Ked sa preberieme tak pozerame filmy co mame na telefonoch alebo hrajeme hry tiez na mobiloch. Mp3 je tiez celkom dobre riesenie problemu.
Kecanim sa tiez da celkom slusne zabit cas.
A na druhej strane taka infoska. Profak ma neskutocne monotonny hlas a stale rovnaku frekvenciu. Aj ked nechcem tak zaspim.
Kecanim sa tiez da celkom slusne zabit cas.
ked sa nudim, idem na obed a vratim sa na dalsiu v pokryteckom ocakavani niecoho napinaveho
ale ako uz bolo spomenute, mp3 player, notebook ak mate wifi, pripadne si citam nieco uplne ine aby som vedel o com bude rec niekde inde a nebol vymlety. a dnes sme napriklad skusali bluejacking, jednemu blaznovi sme poslali na displej chlapsky zadok, to ste mali vidiet ten vyraz 
-
Mek
Addict
minuly rok som bol prvak a bol som taky poctivy, ze som vynechal len dve prednasky
ale tento rok uz vidim, ze niektore z nich mi nic nedaju - ked profak vysvetluje nieco co uz davno viem, alebo ked sa to iste prebera na cvikach, tak naco by som tam trcal. a okrem toho sa v tych aulach na tych tvrdych laviciach blbo sedi dve hodiny v kuse.
wifi u nas nehrozi, je uz asi rok v kuse nefunkcne (fakt neviem, za co ich platia), tak minuly rok ked bola na prednaske nuda, tak sme hrali piskvorky, alebo som sa bavil posielanim obrazkov neznamym ludom na mobil cez bluetooth
alebo v nudzi boli dobre aj java hry na telefone.
taku blbost ako prezencky na prednaskach u nas nepozname
moznosti je vela, staci si vybrat
wifi u nas nehrozi, je uz asi rok v kuse nefunkcne (fakt neviem, za co ich platia), tak minuly rok ked bola na prednaske nuda, tak sme hrali piskvorky, alebo som sa bavil posielanim obrazkov neznamym ludom na mobil cez bluetooth
taku blbost ako prezencky na prednaskach u nas nepozname
moznosti je vela, staci si vybrat
No ja zas taky poctivy ako mek nie som. Chodim len na matiky vseho druhu a informu, zvysok nemusim hlavne trojhodinovu prednasku z fyziky, to je smrtelna davka...
No a ked sa nahodou vyskytnem na prednaske na ktorej nemam co robit tak sa tvarim pritomne a som nepritomny... nech uz tu wifinu rozbehaju..
No a ked sa nahodou vyskytnem na prednaske na ktorej nemam co robit tak sa tvarim pritomne a som nepritomny... nech uz tu wifinu rozbehaju..