Pocas prednasok

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tereza
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pocas prednasok

Príspevok od používateľa tereza »

Co robievate pocas nudnych prednasok? Podelte sa,aby sme my prvaci vedeli co a ako :) ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Pocas prednasok

Príspevok od používateľa uplink »

tereza napísal:Co robievate pocas nudnych prednasok? Podelte sa,aby sme my prvaci vedeli co a ako :) ;)
davaj pozor, aby ked si v tretom rocinu rozmyslis ze chces na skole naozaj ostat aj nieco naozaj vedela ;)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som tiež prváčka a aj keď je to niekedy to najhoršie riešenie, tak sa prinútim dávať pozor a počúvať, keď je to kritické, tak aspoň nezaspať. Veď sme nejako vychovaní :wink: Inak sem tam si robíme srandu alebo kreslím spolužiakovi do zošita a tak :D Ale sú ľudia, ktorí hrávajú lode, piškvorky a iné hry, ktoré fungovali aj na strednej :D
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

sice som na prednasky nechodil, ale nieco podobne je na strednej, tam sme hravali karty, vzdy mal jeden z nas poruke balik rychlej zachrany - 32 sedmovych karat... samozrejme bol to adrenalin, hazardne hry su na skole zakazane a zvlast pocas hodiny :lol: a neraz sa stalo ze sme boli prichyteni... takze do konca roka mala profesorka plny kabinet karat cca 17 balikov, niekedy sa nam podarilo ju ukecat aby nam to nechala
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak ja vzdy idem na zaciatku semestra na kazdu rpednasku a potom zvazim co mi dala.. a ci na nu budem chodit...
takzena nudne nechodim.. a ked aj ano (mala by byt preznecka) tak spim :-D
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja si vacsinou kreslim blbosti alebo len tak sedim a rozmyslam uplne o niecom inom...ale stava sa ze niektori aj zaspia :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

chodit na prednasky ? :hehe: ani za svet ... staci ofocovat od niekoho kto tam chodi a potom to dobrat ... aj tak tam vacsina profakov len verklikuje presne to co je v skriptach cize zbytocne premarneny cas ... ak je to potrebne nahodou niekomu prepne a robi prezencku (aj ked prednasky nie su povinne) tak treba zajst raz za cas alebo poprosit nejakeho spoluziaka/spoluziacku nech ta napise ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ob3l1x napísal:chodit na prednasky ? :hehe: ani za svet ... staci ofocovat od niekoho kto tam chodi a potom to dobrat ... aj tak tam vacsina profakov len verklikuje presne to co je v skriptach cize zbytocne premarneny cas ... ak je to potrebne nahodou niekomu prepne a robi prezencku (aj ked prednasky nie su povinne) tak treba zajst raz za cas alebo poprosit nejakeho spoluziaka/spoluziacku nech ta napise ;)
no u nas na fuckulte su prednasky povinne : /...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ob3l1x napísal:chodit na prednasky ? :hehe: ani za svet ... staci ofocovat od niekoho kto tam chodi a potom to dobrat ... aj tak tam vacsina profakov len verklikuje presne to co je v skriptach cize zbytocne premarneny cas ... ak je to potrebne nahodou niekomu prepne a robi prezencku (aj ked prednasky nie su povinne) tak treba zajst raz za cas alebo poprosit nejakeho spoluziaka/spoluziacku nech ta napise ;)
obcas sa nieco najde. najlepsie je, ked prednasa niekto kto ma skusenosti s praxou, vtedy chodim na prednasky aj ked nemusim. ono ked na prednasky chodi 50-100 ludi neni problem neprist alebo sa stratit ale ked ste na katedre a je vas v rocniku jedenast tak potom na tej prednaske spat nedoporucujem, ani nic podobne.

uplink: cha-cha :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. masové prednášky sú fajné, tam sa človek stratí.. keď nedáva pozor alebo keď tam vôbec nie je. Na "povinných" prednáškach keď ma to nebavilo, tak som si kreslil.. :) Ale posledné dva ročníky už som na prednášky takmer vôbec nechodil.. akurát občas, bo napr. jedna prednášajúca robila námatkové prezenčky a s absentérmi sa potom zúčtovala pri skúške. Ach, teta Dudinská.. :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mame na celej skole Wi-Fi, takze vacsinou browsujem. Na zaujimavych prednaskach ale davam pozor.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ja som vzorny student. :D Zatial som vynechal len 2 prednasky z matiky. A to su veci ktore uz davno viem - lim. Staci ze pocuvam a drvivu vacsinu informacii si zapamatam. Cize ak nespim na prednaskach tak potom mam menej ucenia.

A na druhej strane taka infoska. Profak ma neskutocne monotonny hlas a stale rovnaku frekvenciu. Aj ked nechcem tak zaspim. :lol: Ked sa preberieme tak pozerame filmy co mame na telefonoch alebo hrajeme hry tiez na mobiloch. Mp3 je tiez celkom dobre riesenie problemu.
Kecanim sa tiez da celkom slusne zabit cas. :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ked sa nudim, idem na obed a vratim sa na dalsiu v pokryteckom ocakavani niecoho napinaveho :D ale ako uz bolo spomenute, mp3 player, notebook ak mate wifi, pripadne si citam nieco uplne ine aby som vedel o com bude rec niekde inde a nebol vymlety. a dnes sme napriklad skusali bluejacking, jednemu blaznovi sme poslali na displej chlapsky zadok, to ste mali vidiet ten vyraz :lol:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

na prednášky, z ktorých si nič neodnesiem, nechodím :P to je podľa mňa najlepšie riešenie (samozrejme ak profák / profka robieva prezenčku, tak je to iné)... som tiež prvák, ale to neznamená, že rád zabíjam svoj čas :wink:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ja si zapnem net a ficim na nom. Ale tiez na niektore prednasky asi nebudem chodievat lebo je to strasna nuda, este ze to nemame povinne.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pokial tam mate wifi tak vytiahni notebook a hraj wow :D
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

ja na ne pre istotu nechodim:)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

minuly rok som bol prvak a bol som taky poctivy, ze som vynechal len dve prednasky :oops: ale tento rok uz vidim, ze niektore z nich mi nic nedaju - ked profak vysvetluje nieco co uz davno viem, alebo ked sa to iste prebera na cvikach, tak naco by som tam trcal. a okrem toho sa v tych aulach na tych tvrdych laviciach blbo sedi dve hodiny v kuse.
wifi u nas nehrozi, je uz asi rok v kuse nefunkcne (fakt neviem, za co ich platia), tak minuly rok ked bola na prednaske nuda, tak sme hrali piskvorky, alebo som sa bavil posielanim obrazkov neznamym ludom na mobil cez bluetooth 8) alebo v nudzi boli dobre aj java hry na telefone.
taku blbost ako prezencky na prednaskach u nas nepozname :)
moznosti je vela, staci si vybrat :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No ja zas taky poctivy ako mek nie som. Chodim len na matiky vseho druhu a informu, zvysok nemusim hlavne trojhodinovu prednasku z fyziky, to je smrtelna davka...
No a ked sa nahodou vyskytnem na prednaske na ktorej nemam co robit tak sa tvarim pritomne a som nepritomny... nech uz tu wifinu rozbehaju.. :?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Ja chodim len na algebru - prednasajuci tam preriesi vacsinu dokazov, takze trosku zmiernim stres v skuskovom obdobi, pretoze si tie dokazy nebudem musiet riesit sam.. :) Minuly rok som chodil na vsetky prednasky, ale aj tak sme na vacsine hrali dotu cez wifi, takze vela mi to nedalo :)..
Napísať odpoveď