praveze som rad ze LEN heroes lebo som vtedy musel vzdy NASILU pozerat prison break .. aby som mal heroes na koniec..tak ako sa povie - to najlepsie na koniec
hm, nemyslite, ze Saru odrovnali zo serialu trosku prirychlo? akoze tato Season 3 je podla mna uplne iny serial..v 4 epke odrovnat hlavnu postavu..omg.. som zvedavy co sa bude diat ked sa to Mike dozvie
deMarkqo: Ako ako to mali urobit vzhladom na to, ze herecka isla na matersku dovolenku a nemali by s nou ako natacat??? Odist zo serialu bol jej napad a nemyslim si, ze by bolo dobre ju skoro vobec neukazovat, ale len hovorit o nej, ze stale zije. Takto vieme, ze nezije a je pokoj, hoci to Michael este nevie. Tot moj nazor.
hojko napísal:deMarkqo: Ako ako to mali urobit vzhladom na to, ze herecka isla na matersku dovolenku a nemali by s nou ako natacat??? Odist zo serialu bol jej napad a nemyslim si, ze by bolo dobre ju skoro vobec neukazovat, ale len hovorit o nej, ze stale zije. Takto vieme, ze nezije a je pokoj, hoci to Michael este nevie. Tot moj nazor.
To je jasne, ale aj podla mna Sara odisla trochu cudne a neprirodzene, mohli to spravit lepsie... :-/
Co je na tom cudne? Ved ju uniesli. Lincoln ma splnit poziadavky unoscov. Nesplnil, oni ho trestaju. V podstate, ako v skutocnom zivote. Museli ju dat prec zo scenara, takze toto bolo rychle, jednoduche, pochopitelne a uveritelne.
p4ra napísal:Co je na tom cudne? Ved ju uniesli. Lincoln ma splnit poziadavky unoscov. Nesplnil, oni ho trestaju. V podstate, ako v skutocnom zivote. Museli ju dat prec zo scenara, takze toto bolo rychle, jednoduche, pochopitelne a uveritelne.
Presne tak. aspon nezmizla v Himalajach kde sa jej expedicia vydala hladat Yettiho aby helfol Michaelovi ako dozorca
17.12.2007 bude vysílán 12tý nebo 13tý díl třetí série. Poté bude následovat 4 měsíční pauza a 14.4.2008 se Prison Break vrátí na obrazovky a bude bez dalších přestávek odvysílán až do konce třetí série. O této přestávce poběží v Americe nový seriál Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Seriál založený na filmech o Terminátorovi.