moni19 napísal:ale ved je to choroba ako kazda ina...to odsudzujes aj ostatnych chorych ludi?niekto za to nemoze,ani nevie,ako sa do toho dostal a uz je v bludnom kruhu...a mimochodom tyka sa to aj chalanov,lebo anorexiou netrpia len dievcata
moni19 napísal:to mas to iste ako ked niekto droguje,pije alkohol,hra na automatoch a podobne...vsetko su to psychicke choroby a da sa to liecit
pocuj ty kolko mas rokov?ako mozes tak tupo uvazovat? to ze sa nejaka holka ktorej prepne dobre naje a potom ma take vycitky svedomia ze to vytikuje tak to ako naozaj je proti logike, prirode a nema zmysel a konecny efekt je taktiez strasny a spajat to s alkoholom alebo automatmi ci drogami je tiez nespravne pretoze ked vypijes alebo drogujes tak za ucelom toho aby si mala ine stavy, uvolnila sa a mas z toho pozitok, ano poskodzuje to zdrave a zvysuje zavislost, to si myslim ale ze choroba nie je, iba to moze choroby sposobit no ja si myslim ze ked vypijem tak som uplne normalny ale ked niekto vytikuje obed koli chudnutiu, tak to normalne nie je!
a urcite mam polutovanie nad tym ak niekto dostane rakovinu a trpi, zato nemoze a zasluzi si pomoc, ale dievca s normalnym zdravim ktore svojim blbym romyslanim si znici organizmus v osiali stihlej postavy polutovania nema

skratka nevedia co zo sebou tak tak im treba a hotovo
zvonenie33 napísal:No strasne ma to fascinuje

tak to mas divne chute no...ale co uz...